Evlilikte seks erkekler için bir ödül olarak mı verilmeli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. işte bu yanlış. Bu vermeyen kadının ya da erkeği kullanmak isteyen kadının maşası. Bunu evlemeden önce söylersen Genelde evlenmeyiz. Mesela bende parayı verince vereyim :) dimi guzel anlaşma
12 Yorumla
Soran10 ayEvlenmeden önce böyle demem zaten. Her gece seks derim. Ama evlenince ilk yıldan sonra ödül olarak sunarım ona
- 10 ay
aşk ölür, meslea neler olur biliyormusn seninle avm ye gitmez olur , pikniğe orya buraya beraber vakit geçirmez olur , arkadaşlarıyla işyeriyle daha çok haşırneşir olur,, başka kadınlara bakmaya başlar pc de seks filmlerine bakar . sende körelirsin , onun maaşını alıyorsun bir şey yapamaz zaten diye bakarsın da ama bunun acısı başka türlü çıkar. erkekelri aciz görmek yanlış . mutlaka bir yerden başka kadına gider belli bile etmez. , evli erkekelr bazen daha çok ilgi çeker bekar kızlar onları bulur bedava veren çoktur. Elindeki horozu mundar edersin ama sende kart kalırsın , karşılıklıdır
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayvajinanını ne zaman elde etmek ya da tutmak için kullanırsan , o zaman unutma o erkek başka ödül bulur... cinsellik 2 taraflı yaşanan , doğal ihtiyaç ve ilişkinin, duygunun ve sadkatin oluşmasını sğlar ,
10 Yorumla
10 ayben kimse den ödül almam :) ödül veririm
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 ayödül değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen bunu ödül olarak verirsen erkek de bunu görev olarak yapar o zaman nerede kaldı Arzu tutku şehvet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaa sanki ülkemde kadınlar istemez, erkekler ister gibi bir algı var. Ondan dolayıda kadınlar sikah gibi kullanıyor
10 Yorumla
10 ayCinsellik ihtiyaçtır. Evlilik varsa o ihtiyacın karşılanması sorumluluktur. Ödül diye bir şey yok yani.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayHe kadınlar için değil sanki herkeste bi şehvet var her ikisine de ödüldür hep bka erkeği sokup durmayın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne kadar sığ bir düşünce :D Sanki cinsellik sadece erkeklere mahsus sadece erkeklerin zevk aldığı bir şeymiş gibi :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen aslında evet düşününce şimdi monotonluktan kurtulmada iyi oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
10 ayeğer öyleyse, ödül olarak verilmeye devam ettikçe başka ödül verene gidene laf etmemek lazım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
10 ayAynen ödül maması gibi pati ver de verirse hemen seks yap
10 Yorumla
10 ayHer zaman için olmasada evet. Çünkü seks bir erkek için motivasyon kaynağıdır.
10 Yorumla
10 ayCeza ödül olarak kullanılmamalı bence romantizmi öldürür bence.
12 Yorumla- 10 ay
çok yanlış ve evliliği zedeleyen bir şey. Ben öyle düşünüyorum...
Gizli Üye(18-24)10 aySiz kadınlar daha çok zevk aldığınıza eminim sanki erkek için yaptiginiz bir şeymiş gibi davranmayın. Bakire kadınım ama biliyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayBunu ödül ceza olarak gören zihniyete tüküreyim diyorum
00 Yorumla Tabiki arada kemik felan da at önüne, ha çok uslu olursa bazen hava almaya çıkar tasmasını takarak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Eğer bu bir ödülse, kadına ødūldür erkeğe değil
10 Yorumla
10 ayNe yaşıyorsun ablacım sen
10 Yorumla
10 ayKöpek mi bu ödül maması gibi veriyon
10 Yorumlaher iki taraf içinde ödüldür.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayTürk kızına göre ödül
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayYapılıyor ama yapılmaması gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvliyim eşim isteksiz buda bir ceza
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBunalıma soktu beni
Gizli Üye(30-35)10 ayKöpek gibi yaptınız iyice bizi 😅
111 Yorumla- 10 ay
Hiç aq ya ulan kendileri her erkekle yatar kalkar ama hiç yapmadık diye de gezerler
Cevap sahibi10 ay@Banagerçeğinlegel “aşkım ilkim sensin” muhabbeti 😅
- 10 ay
Hep öyle hep yalan zkşr zkşr gelirler ilkim sensin derler ama bütün suçu bize atarlar istekli o @spular
Cevap sahibi10 ay@Banagerçeğinlegel aynen öyle ama a*mcıksız de olmuyor napalım😅
- 10 ay
Evet lazım yiyelim biraz zihnimiz açılır 😆
Cevap sahibi10 ay@Banagerçeğinlegel aman kral gece gece canımızı çektirme şimdi uyudun mu mesajlarına başlamayalım millete salça etme bizi 😅
- 10 ay
Bak bak yemeğin salçalısı kadının kalçalısı güzel olur 🤣
Cevap sahibi10 ay@Banagerçeğinlegel kral yapma diyorum😅
- 10 ay
Dur la beni zkcek sanki herif hadi uyu sen 😅
Cevap sahibi10 ay@Banagerçeğinlegel yok kral ne uyuması başladım bile manitalara uyudun mu yazmaya 😅
- 10 ay
Cik dedi ciktim Cik dedi ciktim ciktikce Cik dedi napim o dedi 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. öyle gibi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayyanlış düşünce bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayEn büyük yanlıştır
10 Yorumla
10 ayÖdül tabi ki
10 Yorumla
10 ayYeri gelir ödül olursa zevkli olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayerkeğin ihtiyacı o
10 Yorumla
10 ayçok keyifli bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayolabili
iy10 Yorumla
10 ayTabiki ama fantazili
11 Yorumla- 10 ay
Kaç yıllık eşin
10 ayBence evet ahahwks
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayDeğil
10 YorumlaEvli misi 😂
10 YorumlaHerzaman değil
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında