bence asıl gerçekten seven arzular dokunmak ister yok sevgi ağır basarmış o yüzden arzulayamamışsın arzuluyosan sevmiyormuşsun ben sevgilime çok aşığım seviyorum sevdiğim kadar da arzuluyorum bence gereksiz uydurmalar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)10 ayYa bilmiyorum çocukken bizi de öyle yetiştirdiler mi öyle mi dediler ama 20 yaşına kadar resmen öyle düşündüm. Ha ama bunun farkındayım ki şu an bu düşünce cidden çocukça maalesef. Gerçekten arzu yoksa sorun bile var derim.
05 Yorumla
Soran10 aygerçekten çocukça bi durum ya bu hani inkar edilcek bir şey değil ki olması gereken bir şey gerçek aşkın içinde cinsellik olmadığını söyleyen yalancıdır
Cevap sahibi10 ayEvet işte ama ne bileyim bir yaşa kadar böyle yetiştikten sonra kabullenmek zordu ilk. Ha ama katılıyorum arzu gerçekten olur işte olmalı. Sevdiğine dokunmadan duramazsın
Cevap sahibi10 ayDokunmak istemeden"
Soran10 aykarşıdaki istemediği zaman dokunmadan durabilirsin ama arzulamadan duramazsın
Cevap sahibi10 ayElbette olay aslında tamamen bu. Zaten erkekler böyle düşünüyor da genel olarak kızların bazısı işte üstte dediğim gibi düşünüyor
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır saçmalığın daniskası, bu sözü zamanında vajinismus olan bir kadının çıkardığını düşünüyorum 😂
Seven adam arzular, sevdiğine dokunmamak nedir yahu? O zaman seni seveyim başkasına gideyim01 Yorumla
Soran10 ayyaani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 aySeven erkek de, seven kadın da arzular... Seven kişinin ilişkinin varmasını istediği yer, çoğunlukla nikah masasıdır. Cinsel arzu duymadığı biriyle kim, nasıl, neden evlenmek ister ki?
13 Yorumla
Soran10 ayaynen öyle
- 10 ay
Sevdiğimizi arzulamayacaksak, gidip sevmediğimizi mi fikelim?
Soran10 ayaynen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayErgenlerin çıkarttığı ni boş laf seven kıyamaz dokunamaz felan hikaye seven dpkunmuyorsa sorun vardır
14 Yorumla
Soran10 aybirini sevdiğim zaman bi süre sonra arzulamaya başlıyor insan
- 10 ay
Kesinlikleee zaten eğer dokunmuyorsa istemiyorsa bu sıkıntıdır öyle ilişkide olmaz
Soran10 ayaynen bence
- 10 ay
İnsanlar bişeyler yaşadıkça yakınlaştıkça duygularının gerçekliğini anlıyor zaten hevesimi sevgimi yaşadıkça belli oluyor
10 ayseven nasıl arzulamaz ya sevmediğimizi mi arzulucazz
10 Yorumla
10 ayevet doğru. erçekten seven arzulamaz.
ama çoğu kş arzuyu aşk sev zannediyor.
ellemeye sevişmeye çalışandan uzak durun04 Yorumla
Soran10 ayhem çok aşığım hem de arzuluyorum ne var bunda
- 10 ay
:) braz züküşünce aşkın bter.
aşk başka bişey.
Soran10 ayyo bitmez daha çok bağlanırım
- 10 ay
evet kadınlar bağlanır erkekler soğur er züküşte.
Gizli Üye(25-29)10 ayBu saçmalığı uyduranın cinsel sorunları vardır. Kalkmıyordur sevdgımı arzulamamak nası bı mantık
08 Yorumla
Soran10 ayanlamıyorum ya bunlar yüzünden kendimi sorunlu zannediyorum
Cevap sahibi10 ayYav saçmalık. Aşkın baslangıcı zaten begenı ve arzulamayla olur. Biri nette bırsey yazıyor bızımkılerde haa bu boyleymıs dıye arkasından gıdıyor kendı fikirleri yok
Soran10 aygerçekten ya yok kanka benim sevgim ağır basıyor ben arzulamam diyor ama eninde sonunda arzulayacaksın işte bu neyin saçmalığı anlamıyorum
Cevap sahibi10 ayArzulamadan nasıl bir gelecek beklıyolar. Sonrasındada bu benı beceremıyor dıye bısanıyolar 😀 kadın dedıgın yatakta eritmeli inlemesiyle odayı yankılatmalı.
Soran10 ayhakkaten ya
Cevap sahibi10 aySen öyleysen bul beni yiğidim 😂😂
Soran10 aybenim var bi yiğidim
Cevap sahibi10 ayFazla yiğit göz çıkarmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayHayır arzulamazsa sevişecek başkasını ararsın
10 Yorumla İnsan sevdigini arzular kim demiş onu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Değil ama kıyamaz
12 Yorumla
Soran10 ayhayır tabii ki de kıyamaz karşıdaki istemediği sürece ama arzulamadan duramaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demek ki babanız annenizi sevmiyormuş.
01 Yorumla
Soran10 ayevet bu derece saçma yani bu ortaya atılan bilgi
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sevgi ile alakası kıyas noktasında yok
03 Yorumla
Soran10 aybence de
Soran10 ayanormal karşılanıyor işte
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanlış tabiki
10 Yorumla
10 ayçok saçma sevmediğini mi arzulayacaksın.
05 Yorumla
Soran10 ayöyleymiş sevgi ağır basarsa arzulanmazmış
- 10 ay
şu olur kadın istemezse saygı duyar ama bir şeyler yaşamak ister.
Soran10 aybi insan ister istemez arzular illa ama bunu çok anormal bir şeymiş gibi karşılayan var
- 10 ay
anormal olarak karşılayanları bende anlamıyorum.
Soran10 ayen saf onlar seviyor çünkü biz anormaliz arzulamak ayıp bir şey
Gizli Üye(18-24)10 ayUydurma onlar
10 Yorumla
10 ayKim diyor bunu
05 Yorumla
Soran10 aybirileri
- 10 ay
Bencede seven daha cok arzular
Soran10 ayaynen öyle sevmediğim birini düşünmem bile yani
- 10 ay
Demi ama niye düşüneyim ki sevmiyorsam. Zaten düşünüyorsan bu bambaska bir boyuta gider:)
Soran10 ayevet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler