Evli adamlara bakıyorum eşleri yanında pavyonda çalışan kadınlarda hallice giyinmiş arsız kadınlar gercekten bu kadınlarmı ilginizi çekiyor sonra bekaret cart curt diye aglıyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayÇoğu erkek meme popo gibi şeylere bakıyor ama ben bunlarla ilgilenmiyorum. Evet bunlar güzel olunca hoş oluyor buna lafım yok ama ben önce gözlerindeki anlama bakıyorum. Boş bakan bir çift göze asla tahammülüm yok. İsterse dünya güzeli olsun dolu dolu bakması gerekiyor. O bakışların ardında bir fikir zihin beyin mantık …. Olması lazım.
Derin ve güzel bakan kadınlara düşüyorum ben00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
10 ayBenim ayak ilgim bar ayak numarası be güzelliğine bakıyorum ve anlatabiliyor muyuz ona bakarım
02 Yorumla- 10 ay
Ne alaka kiz onla alakalı bir sey değil. Kimi gördün de kizdin sen 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayGiyimine bakarim giyimi düzgün degilse zaten ne oldugu ortada
02 Yorumla- 10 ay
Nasıl bir giyim mesela crop?
- 10 ay
Crop ve benzeri seyler cıplak olması işte
Gizli Üye(30-35)10 ayGeçmişine bakari. Bakiremi ona bakarım birde saygilimi çocukları seviyormu
09 Yorumla
Cevap sahibi10 aySorucam bakiremisin diye
Cevap sahibi10 ayYalanın sonu yoktur er ya da geç ortaya çıkar hem Yalan atmaz kimse bu konuda belki onunla 40 yıl aynı yastığa baş koyucam hergun her Allah'ın günü ben işten gelirken düşüncek eşim ogrendimi diye böyle bir şeyi hangi kız ister
Cevap sahibi10 ayOgrenmezsem kendi bilir herkes kendine yakışanı yapar nasıl bir kız eşinin suratına bakarla bakireyim diyip bakire değil yalanı ile öyle kızdan hiç bir şey olmaz
Cevap sahibi10 ayAma yalan atmış bana bakireyim demiş bu daha kötü bakire değilim desin
Cevap sahibi10 aySeviyorsam evlenirim zaten
Gizli Üye(30-35)10 aySoy adlarını en namuslu olana vermek isterler ama gözleri dışarda olur
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBen hiç denk gelmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
10 ayTatlı sevimli mimikleri olsun
00 Yorumla
10 ayKasası büyük olmasın
04 Yorumla- 10 ay
Sevmiyorum
- 10 ay
Kuru olur ıslak olur ama büyük olmaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler evleneceğiniz kadında ilk neye bakar dikkat edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat