İlk buluşmada seviştik hayatımın en iyi sexiydi ilk defa Nirvana yaşadım çocuk adını bile yalan söylemiş daha sonra 2 kere daha buluşup seviştik ben gerçek adını da kendisi söyledi ama ilk söylediği isim bende kaldı ikinci adım o diyor ama yalan 🤥 şimdi beyler bayanlar deli gibi arzuluyorum aklımdan çıkmıyor eminim o da beni arzuluyor ama bıraktı gitti mesaj atıyorum cevap vermiyor arıyorum açmıyor benim de bit gururum var 😔 insan neden adını yanlış verir hayatında başka biri mi vardı acaba beni yarabandı olarak mı kullandı bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aklindan cikmayan cocugun adi bile yalanmis bunu neden yapar ki bir insan sorusu aslinda guven ve samimiyet sorununu gosterebilir insanlar bazen kendilerini korumak ya da karsidaki kisiyle dengeyi saglamak icin yalan soyleyebilirler ama bu davranis guven kaybina neden olur ve iliskiyi zedeler insan neden boyle yapar sorusunun cevabi cesitlidir bazen korku bazen cekingenlik bazen de baska niyetler olabilir ama sonucta yalan her zaman iliskiyi zedeler ve guven sarsar bu durumda yapilacak en iyi sey acik ve dogru konusmak guveni yeniden kazanmak icin samimiyet sarttir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayAmacına ulaşmış uzaklaşmış senden
02 Yorumla
Soran10 ayTaktik işleri bana göre değil içimden ne geliyorsa öyle yaşıyorum tek istediğim ikimizinde hayatında biri olmasın birbirimizden başka ve hayatı doya doya yaşayalım sonra sıkılırsak ayrılalım umrumda değil ama yaşayacaklarımız bu kadar olmamalıydı
- 10 ay
Belli ki onun ki bu kadar olmuş dusuncelerimiz aynı olmayabilir sen farklı düşünürken o farklı düşünebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayKarşılıklı zevk yaşadınız, yaşandı bitti uzatma demek istemiş
Gene gelebilir belki olmaz012 Yorumla
Soran10 ayGelirse ne yapmalıyım?
- 10 ay
Biz ne dersek diyelim seviseceksinis
Soran10 aySevişicez ya sonra yine giderse
- 10 ay
E herhalde gidecek o iki iki dört zaten, ona göre gardini alacaksin
Soran10 ayBen çok hassasım çok üzülüyorum
- 10 ay
O halde kaldıramayacağın bir işe girismemen gerekiyor veya bir şeyi yapacaksan sonrasını göze alacaksın
Soran10 ay😔 çok eğleniyorduk beraber çok üzülüyorum ama bundan sonra hep gitmesinden korkarım gelirse eğer ki bence gelmeyecek 😔
- 10 ay
Bence gelecek ve sen evet diyeceksin
İyi düşün her şeyi
Ona göre hayatına yön ver
Soran10 ayÇok incitici
- 10 ay
Gerçekçi olmak gerekir gerçeklerle yaşadığın bu hayatında olgun bir birey olarak sen daha iyi farkındasın bunun
Soran10 ayGerçekler acıdır
- 10 ay
Acıyı kucaklamak özgürlüktür, nihayetinde yeni limanlara açılmani sağlar.
Yenilikten kaçma. Bugün bugün de kalabilir.
Gizli Üye(30-35)10 ayAh ulan ah bu kadarmi fakirsin Ahmet abi pembeliler hesap açmaya erkekler bu kadar mı muhtac
02 Yorumla
Soran10 ayNe demek istedin hiç anlamadım
Cevap sahibi10 ayAhmet abi neden okeye gelmedin dedim
10 ayevli falanmı acaba neden gzler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayEvlisir knk sen kaç yaşındasın
00 Yorumla onun evinde mi yaşadınız, sende mi
04 Yorumla
Soran10 ayOnun evi
Soran10 ayOooofffffffffffffffff 🥺
Ah be güzelim :(
04 Yorumla
Soran10 ayNiye beee ne vardı sanki mutlu olsaydık 😔
Soran10 ayEvet doğru teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aklımdan çıkmayan çocuğun adı bile yalanmış bunu neden yapar ki bir insan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat