Hatta kız bakireliğini size vermiş olsa ilerde onunla evlenir misiniz beyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 aybakire olmuyan ile ciddi düşünmem etraf da onun ile bunun ile yatan kızlar neden evlenmiyor sen böyle düşünüyorsun tuhaf istatistik yap mantıklı düşünmüyorsun pek dediğin gibi olsa sokak da bu kadar patlak tekerlekler olmaz diye düşünüyorum :) evlenmeden cinselik yaşıyanları hali ortada benim konuşmama gerek var mı tuik verileri ortada doğurganlık nufus evlilikler düşmüş ülke kadını aptal olmasa evlenir aptal oldukları için evlenemiyor önüne gelen ile cinsellik yaşıyor başka erkek de ciddi bir gözle bakıcağını sanıyor ben güzelim söyle böyle diye kimse orsppu için uğraşmaz para ile satın alabilceğin bir kız ben haksız olsam etraf da neden sokaklar da orasını burasına açan evli erkeklerin etrafın da dolanan ücretsiz eskort kızları var bekarı zaten bakmıyor bunlara takılıp atıyor varsa başkası ile ilişkisi olup da evlenen erkekler sahneye alalım erkekler de ki gibi işlemiyor bu olay başkası ile ilişkisi olan kadın ile bağ kuramaz erkek kurduğunu sanar sonra aldatılır :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinsellik yaşadığınız biriyle evlenmek tamamen kişisel değerleriniz, kültürel inançlarınız ve duygusal bağlarınıza bağlıdır. Bazı insanlar için cinsel uyum ve deneyim paylaşımı evlilikte önemli bir temel oluştururken, bazıları içinse evlilik daha çok duygusal bağlılık, ortak değerler ve güven üzerine kurulur. Cinsellik, bir ilişkinin önemli parçası olsa da, evlilik kararı çok daha geniş ve derin bir süreci içerir. Önemli olan, partnerinizle aranızda karşılıklı saygı, sevgi, anlayış ve uyumun olmasıdır. Cinsellik yaşanması ya da yaşanmaması evlilik kararı için tek belirleyici faktör değildir; birbirinizi tamamlayan, birlikte mutlu olabileceğiniz bir ilişki kurmanız en değerli olanıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayEski karımla tam da dediğin gibi evlendim. Sevgiliyken seks yapmaya başlamıştık ve bakireydi.
14 Yorumla
Soran10 ayAdam olup evlenen de var evlilik vadi ile kandıran da karakter meselesi sizide tebrik ederim
- 10 ay
Evlenme vaadiyle seks yapan, sonra ayrılan erkek itin tekidir de, seks yaptığı ilk erkekle evlenmek zorunda olduğunu düşünen, bakireliğine önem verdiği halde evlenme sözüne inanıp seks yapan kadın da aptaldır, kimse kusura bakmasın. "Evlenirken bakire olmalıyım" diye düşünen kadın sevgilisiyle seks yapmadan önce bir gün ayrılma ihtimalini mutlaka düşünmeli. Sonra pişman oluyorlar, "kızlığımı bozdu, evlenmedi" diye de erkeğin arkasından demediklerini bırakmıyorlar.
- 10 ay
Benimle seks yapmaya razı olan kadına asla evlenme sözü vermem. Bunu bilerek yaparsa yapar.
Soran10 ayAslında bu durumu yaşayan kişilerde erkek kadar kadında suçlu seninde dediğin gibi birgün ayrılma ihtimalleri var öyle gereksiz saçma sözler deme ile kalır anca ben bakireyim ama bakirelik takıntım yok ha ilkim benim için özeldir değerlidir ben genelde herşeye tecrübe olarak bakıyorum
Gizli Üye(25-29)10 aySeviyorsam diyenlerin hepsi yalan basar geçerler kin oluraa olsun yaptıktan sonrada unuturlar
11 Yorumla
Soran10 ayZaten çoğu yalan söylüyor ya
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
10 ayhıcbır kadınla evlılık vaadı yaparak cınsel ılıskıye gırmem
22 Yorumla
Soran10 ayİştw adam gibi adamlık
- 10 ay
tesekkur ederım olması gereken davranıs bıcımı bu ınsanları kadırırsan kendınıde kandırmıs olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
10 ayHemen niye evleneyim evlilik durumu ciddi bir şey. Tabi cinsel uyum varsa daha çok bağlanma durumu olur ve ilişki de rayında gidiyorsa genel olarak evlilik düşünülür ister istemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayCinselliği bakireliğini verecek kadar ileri taşımış bir kadına elbette evlilik koonusunda çok çok daha fazla şans verirdim...
00 Yorumla Evleneceğiz diye birlikte olmuyor musun zaten evlenirim niye evlenmim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
10 ayBende erko olsam evlenmem
Neden veriyorsun zorla mi aliyor kardesim pauahshhshdhhdhh00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayEski sevgilim yıllar sonra görüştük ilişki yaşadık ve başkasıyla evlenecek
13 Yorumla
Soran10 ayÇok var öyle ya
Cevap sahibi10 ayVe kendi ayarladı her şeyi 2 3 defa oldu bu ama ben bilmiyordum konuştuğu olduğunu sonra öğrenince bir daha görüşmedim
Soran10 ayHm anladım
Gizli Üye(25-29)10 aysevgıye baglı seven ınsan her turlu evlenmeyı ıstıyor sevmeyen de herseye bahane buuyorgercek olan bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayevet ama bunu isteyen her erkeğe güvenme ne oldu anlat bakalım
019 Yorumla
Soran10 aybir şey olmadı sadece merak ettim
Cevap sahibi10 ayherkese güvenme bu konuda yapabilirsin o senin kararın ama yaptığın kişiyle evleneceksin diye bir durum yok peki evliliğe kadar kendini tutabilir misin
Soran10 ayEvliliğe kadar kendimi tutabilir miyim bilmiyorum ama benim bu soruyu sormam dediğim gibi sadece merak yoksa birine vericeğimden falan değil bakireyim ama bakirelik takıntım yok sonuçta evleneceğim kişi %99 bakir bile olmuyacak
Cevap sahibi10 ayçok mu isteklisin aşırıya kaçan bir durum var mı psikolojik danışmanım
Soran10 ayAa ne güzel ya bazı dönmeler istekliyim bazende aklıma bile gelmez
Cevap sahibi10 aybu gayet normal peki müsait misin şu an
Soran10 ayNe için
Cevap sahibi10 ayaklındakileri sorabilirsin istersen gzln ckm mi
Soran10 ayAklımda şuanlık pek bir soru yok yinede teşekkür ederim
Cevap sahibi10 aytabi sen bilirsin öyle normalde olurdu sıkıldım birazcık
Soran10 ayHayat sıkıcı ya
Cevap sahibi10 ayöyle ya cidden
Cevap sahibi10 ayistemiyor musun
Soran10 ayYok dediğim gibi
Soran10 ayPeki sen ne düşünüyorsun evlenmeden ilişki hakkında
Cevap sahibi10 aydüşünmüyorum peki sen neden kendini tutmayacağını düşünüyorsun
Soran10 ayÇünkü istekli bi yapım var
Cevap sahibi10 ayhımm peki özel bir konu ama biriyle yakınlaşmak istiyor musun ya da yakınlaştın mı hiç mi istemiyorsun ya bunlar özel konu ya herkes görüyor
Cevap sahibi10 ayorada mısın
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet evlenirim tabiki, bide bana vermiş bekaretini evlencem tabiki kıyamam zaten öyle bırakmaya
00 YorumlaYani cinsellik yaşadığım kişiyle evlenmek isterim olması gereken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Eğer bakireligini bana verdiyse tam tersi o benim namusumdur ben evlenmek isterim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayTabi evlenirim hatta baglanirim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
10 ayİlişkinin durum gidisatina göre evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayo halde en az bilmem kaç nikah lazım yahu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlenirim hoşuma gider bana uygunsa
00 YorumlaBeni seviyorsa evettt
00 YorumlaEvlilik dışı karşıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBen evlenirim evlenmeden ilişki yaşamam sevdiğim kadınla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayYok yarı yolda bırakırım
00 Yorumla
10 ayevlenirim evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayBakire biri ile birlikte olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBakirliğini alsam evlenmem bu arada
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayHayirrrr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet oyleyse evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvlenmeden ilişki yaşamam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenmek gerekir tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
10 ayBekaretini aldıysam demekki ortada bırakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlenmem onun için vermeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySevmiyorsa evlenmez
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayHiç biri evlenmez. İnanma
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBelki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayEvet
00 Yorumla Olabilir
00 YorumlaEvlenmeyi düşünmüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlenmezler
00 Yorumla
10 aySeviyorsam evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayverdiyse bitti o
00 Yorumla
10 ayHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet evlenirim
00 Yorumla
10 ayEvet
00 Yorumla
10 aySeviyorsam tabii ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaEvlenirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayMuhtemelen hayır