Topuklu ayakabı, kadını yatakta daha mı cazibeli Gösterir?

Topuklu ayakabı, kadını yatakta daha mı cazibeli Gösterir?

Topuklu ayakkabının kalçaya dikleştirmesi ayrı çıkardığı ses ayrı cezbedici 😍
Özellikle kadının ayakları üstünde durduğu anlarda birleşme çok daha ateşli oluyor.
yatakta değilde ayakta evet.. Sebebi topuklu ayakkabı giyince kadın parmak ucunda yürüyor gibi durması ve buda bacaklarının poposunun gergin dik durmasını sağlıyor.. Buda bizi çok etkiliyor..
Yatağa girerken ben çorapları dahil çıkarıyorum o da çıkarsın bir zahmet. Ayakkabının topuğu bir yerimize çarpar sonra :D
Topuk ağzımıza filan çarpmasın :D
Sonradan mı :D
Baştan bence
Ölmüş hali böyle olmaz :D
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kesinlikle öyle daha kadınsı ve daha çekici görünüyor
Sen gerçi her şeyin en iyisini bilirsin
Fotoğraflara hasret kaldım bu arada
Bir de kemo demez mi iki gözümün çiçeği
Bu beni ziyadesiyle üzer. Niye zeki müren oldum bilmiyorum ama ben hayranınım senin
Keşke alsaydım ama alma demiştin ben de almadım
Hak ediyorsun bu saygıyı ben de elimden geldiğince gösteriyorum tabi. Ama şimdi seni bir daha göremeyecek olmanın düşüncesi de geldi oturdu içime 😄
Hiç tanımama ihtimali de vardı gerçi olanla yetineceğim. Ben teşekkür ederim kattığın güzellikler için
Ben göreceğimi gördüm zaten bir ömür yeter bana. Daha da yakından tanışırız bir gün belki
İnsan yalandan da olsa belki falan der ya hiç umut yok 😄
Üzülmüştüm biraz geçti şimdi
Cevap
48Cevap
Hayır çıplak ayak daha çekicidir tabi ki de
Sekste topuklu ayakkabı giymek, birçok kişi için cazibeyi ve özgüveni artıran bir detay olabilir. Topuklu ayakkabılar duruşu değiştirir, bacakları daha uzun ve şekilli gösterir; bu da görsel çekiciliği artırır ve partnerin dikkatini çekebilir. Ayrıca topuklu giymek, kişinin kendini daha seksi ve güçlü hissetmesini sağlayarak cinsel deneyime olumlu yansıyabilir. Ancak cezbedicilik tamamen dış görünüşle sınırlı değildir; özgüven, samimiyet ve karşılıklı çekim çok daha etkili faktörlerdir. Kısacası, topuklu ayakkabı sekste estetik ve ruh halini destekleyebilir ama asıl cezbedicilik, kişinin kendini nasıl hissettiğiyle ilgilidir.
yani cinselliğin ilk başlarında çekici gelebilir ama rahatlıkla açısından çıkarılması gerekir topuklu ayakkabıyı çoğunlukla eskortlar kullanır zaten fotoğraftaki bu tarz giysileri ama normallik kullananlar da vardır hakkını yememek lazım ben rahatlık acısından sonradan çıkarırdım düşünsene cinsellik esnasında ayakkabının topuğu partnerimin omuzuna çarpıyor iğrenç bir durum cinsellik yaşamamış olmama rağmen hoş bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın bulduk da topuklusu kaldı. Peh
Sekste değil ama öncesinde seksi gelir tabiki 😂 sevişirken topukluyla devam eden garipler de vardır tabi
Tehlikeli kadındır her an sinirlense sucuk yapabilir bizi😂. Ha cezbedici ayrıca zaten jartiyer falan üff çıplaklıktan daha çok cezbeder erkeği
İlla ki de şu tarz jartiyerin yarattığı etki asıl inanılmaz bir şey
Yok ben saçma buluyorum :D topuğu istenmeyen yerlere gelebilir :D
Hepimiz son durak izleyerek bu günlere gelen bir nesiliz :D
topuklarını sökeriz :D
Kıyafet parçalamayı da severiz :D
hashdahsfh ne oldu fazla mı açık sözlü olduk :D
şu fotodaki gibi olsun erken bile boşalırım :D
not : geç boşalma problemim var
Giyilen çamaşır ve ayakkabı gerçekten beni deli ediyor
Ben uzun boyluyum ve minyon kadınlardan hoşlanıyorum. Ayakta birlikte olmak istediğimizde boy farkı sorun yarattığı için partnerimin altına çocuk basamağı koyduğum bile oluyor. Bu yüzden topuklu ayakkabı hem popoyu dikleştirip görüntü itibarıyla şehvet verdiği hem de boyu biraz olsun uzattığı için işleri biraz daha kolaylaştırıyor 😍🥵
İnsan sekste soyunmuyor mu giyinmek ne alaka 🤦🏻♂️
Benim, topuklu çizme giyildiginde daha fazla yukseliyorum nedense, direk libidon tavan oluyor
Benim için bir cezbediciliği yok. Eskiden modaydı ve geçti bence
Partneri buldukta topuklumu topuksuzmu olmasını düşünüyoruz bizde 🤪🤪🤪
Jsnsjxjdjzsn evet karım topuklu giymezse yatmam
Saçmalık o darbelerle nasıl durcan🤣
bir süre sonra fırlatır atarım :D
@MansteinRommel konunun içinde gram yoksun kendi kendine biseyler yazıyon cahillik örnek alin
@kajuurellaaa haklısın konuda yokum buna tepki gösterebilirsin de cahillik kısmını nereden çıkardın?
evet sexapaliteyi artıryor ve kalça daha dik seksi duruyor
Cezbedeceğini düşünüyorum.
Bence cezbedici
Topuklu şart :)
cok hareket ediyom ben yatakta rahat edemem oyle
Herhalde bu dünyadaki tek fetişim olabilir
Bana bile seksi
Sen giyiyor musun yatakta
@DiplomalıHavuç ben topuklu giymiyorum
İşe giderken bile mi
@DiplomalıHavuç topuklu giyebileceğim bi işimin olduğunu nerden çıkardın veya çalıştığımı
Plaza kadını havası vardı üzerinde halbuki ne bilem 😝
@DiplomalıHavuç nerdee
Hayaller Paris
Hayatlar Yozgat demi 😝
Gerçeği nedir peki
@DiplomalıHavuç belkide memesini gerçekten ilk sen görmüşsündür niye inanmıyosun
Haha
Yorumumu mu gördün 😆
Göster bakem bir
Seninkini ilk ben gördüm diye inanırım bak 😝
İyi ama apartmanda olmaz 😅
Yooo genelde çıplak oluyoruz seks esnasında
Kalçayı dik gösteriyor başka esprisi yok.
Kesinlikle öyle
Yok değil, tak tak tak giymeyiniz lütfen ama 🤧
Aşırı yükseltici ve zevkli
Evet topuklu hayranlığı var bende
Ayakkabı ile yatağa girilmez
ilgi alanım değil
kalçayı bir kere daha çekici yapar
Hayır doğallıktan uzak
Benim için jartiyer daha etkili olurdu.
Parlak olan her şey daha cezbeder
Ayakta dogyde çok hoş duruyor kadında..
Tabi ki fark eder