Yani tek kriter tabiki bu olmaz da ama diyelim normal bir kadin sizi deli gibi istiyorsa bu sizi etkiler mi?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)10 ayŞimdi çok neden var bunun çekici gelmesinde veya gelmemesinde. Ha ama baktım mesela senin yaş 30-35 yaşıyor ve sana göre genç kalıyorum. Mesela beni arzulaman ister istemez çekici gelir
121 Yorumla
Soran10 ayNe alaka ki yasla?
Cevap sahibi10 ayŞimdi ben senden küçüğüm işte ve genelde kadınlar kendinden küçük bir erkeğe bakmaz o kadar. Seni elde etmek veya beni arzulaman daha zor olduğu için ister istemez aşırı yükseltir
Soran10 ayYok yanlis düşünüyorsun evet cok cocuksu erkekler degil ama yakisikli bir genc erkekte kadinlarin ilgisini çekebilir bizde sizin icin aynen boyle dusunuruz beni arzulamaz kendi yasitlari varken deriz 😅
Cevap sahibi10 ayOyy cidden mi😅vallahi iyiymiş o zaman ama işte yine de geneli senin gibi düşünmüyor. Olgun bir kadınla olmak işte en azından beni uçururdu 😂😅hatta düşüncesi bile etkiledi anla yani jdjdjdjd. Ayrıca elbette yaşıtlarımız da iyi hoş ama ne bileyim değişiklik diyelim 😅
Soran10 ayAynen tabiki de 18 yasinda birini de kastetmedim yani yanlis anlama 😅 24 25 olabilirdi mesala ama tabiki bu surekli bir iliski olmaz guzel bir kacamak olurdu sadece
Cevap sahibi10 ayYaa 23 tüm tüh ama büyük gösteriyorum zaten de jdkfkdkd. Bence de tatlı olurdu ayrıca teşekkür ediyorum ya böyle doğal ve net bir cevap vermen şaşırttı mutlu etti
Soran10 ayYani anonimiz sonucta dürüst olabilirim en azından rica ederim cevabın için ben teşekkür ederim
Cevap sahibi10 ayPeki gerçekten tanıyabilir miyim seni veya normal sohbet edebilir miyiz 😅? şey gelmeyecekse
Soran10 ayHayir ya buradan kac kisiyle konusayim dediysem ya sapik ya takintili cikti ama teşekkürler
Cevap sahibi10 ayYok sadece meraklıyım ve cidden rahatsız etmem. Hayranlık gibi diyelim ama zorlamayacağım böyle de sapık gibi gözükürüm.
Soran10 ayEvet teşekkür ederim ama ben hayir diyorum iyi aksamlar 😄
Cevap sahibi10 ayHahahah kırıldım bayağı ama canın sağ olsun abaza da değildim ya sadece meraklı diyeyim. Hayran dolu bakardım sana😂. Neyse kusura bakma o zaman rahatsız ettim ben buruk bir şekilde soğuk su ve yanına kahvemi yapmaya gidiyorum...
Soran10 ayAfiyet olsun o halde 😅
Cevap sahibi10 ayHiç de vicdanı sızlamadı jdkdkdkdkd neyse canın sağ olsun ablam 😂
Cevap sahibi10 ayBu arada cidden son olarak cevap veriyorum sonra gidiyorum. Cevap vermek zorunda da değilsin. Aslında abaza da değilim ama dediğim gibi senin durumun beni yükseltti diye bir şey ettim ama yanlış anladıysan kusura bakma diyip kaçtım byy 🙏🏻
Soran10 ayHayir ya yanlis anlamadim ama buradan mümkün oldugunca az insanla muhatap olmanin dogru olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim yine de
Cevap sahibi10 ayTamamdır ablam canın sağ olsun tatlısın, iyisin umarım hiç sıkmazlar canını sende haklısın zaten sorunlu çok var bir erkek olarak hak veriyorum sana. Anlayışın için de teşekkürler umarım evren bizi yine karşılaştırır bir şekilde bir gün 😇🙏🏻
Soran10 ayBakalim kismet gorusuruz kendine iyi bak kibar cocuk 😅🤍
Cevap sahibi10 ayBen inşallah diyeyim yine de ha görsen tanımazsın gizliyim zaten ama canın sağ olsun 😂😅. Öhöm kibarmışım ayrıca teşekkürler
Soran10 ayNe demek rica ederim.
Cevap sahibi10 ay😇😇😇
Erkekler Ne Diyor
26
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayTabi ki etkiler sadece arzulamayıp beni etkileyemeye çalışırsa çok dayanamayabilirim
13 Yorumla
Soran10 ayAmac o ya zaten 😅
- 10 ay
Eğe de hafif balık etliyse önce biraz naz yaparım Abaza görünmemek için sonra ben de karşılık veririm
- 10 ay
Kim bu şanslı kişi hemşerim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ay- Biraz etkiler de diğer kriterleri yerine
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Kesinlikle çekici bir durum beğenilmek ilgi görmek sadece kızlara özgü değil
10 YorumlaCilveli , istekli ve itaatkar kızlar hep bana çekici gelir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni etkiler fakat yanı sıra bir asaleti olması gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayasiri baya baya etkiliyo bu beni tum sekilde her yonden hemde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayIllaki etkiler nasıl bir kadinin arzulanmak hoşuna giderse erkeğin de gider ve çekici gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayBeğenmediğim bir kadınsa hayır.
12 Yorumla
Soran10 ayBegeniyorsun ama. bu + katar mi
- 10 ay
Evet o zaman katar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayBana gelir fena olurum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayNet etkiler bu beni çeker, fake değilse tabi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayAşırı cekici gelir 😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayHayirrr
14 Yorumla
Soran10 ayNeden hayir peki?
- 10 ay
Arzuladığın icin nemzan isteem yanimda olacaksın dimi
Soran10 ayBu cok sacma. banq gore ama senin dusuncen tabi
- 10 ay
Tmmm
Gizli Üye(30-35)10 ayBende onu istiyorumdur.
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayMutlaka karşılıklı çekim vardır düşününce onu kıpırdama oluyorsa var bunda bir şey.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayBir kadınla sırf beni arzuluyor diye sevişmem.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. evet etkiler tabiki beğenilmek hoşuma gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayevet gelir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
10 ayTabiki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayBazen
10 Yorumla Deli gibi etkiler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayEtkiler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBana yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKesinlikle...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEtkiler
10 Yorumla
10 ayTabiki
10 Yorumla
10 ayHani nerde 😃