Çünkü şeriat Allahın kanunlarıdır.
LGBT 🏳️🌈 destekliyor musunuz?
Çünkü şeriat Allahın kanunlarıdır.
Şimdi birileri çıkacak ben LGBT 🏳️🌈 destekliyorum bunun adı özgürlük der.
Ee "Gayler, Lezbiyenler, Translar, Biseksüeller" ben özgürüm deme hakkına hürriyetine sahipse bende neden ben
MÜSLÜMANIM VE ŞERİATÇIYIM deme özgürlüğüne sahip olmam size batıyor
Ey Batı Zihniyetine sahip Yobazlar Ey!
Şeriat senin cinsel yönelimin değil dinin uygulanma biçimidir ve bir ülkeye şeriat getirmek tüm ülkeyi ilgilendirir. Oysa bir erkeği ya da kadını sevmek sadece seni ilgilendirir. Bir başkasına "sen de gay olmak zorundasın" ya da "sen de müslüman olmak zorundasın" demediğin sürece dinine ve cinsel yönelimine kimse karışamaz. En başta da dediğim gibi Şeriat tüm toplumu ilgilendirir. Çünkü hukuğun aile düzeninin tamamen değişmesi demektir ve bunu istemeyen insanlar olabilir.
Kimse kusura bakmasin , burasi bir islam devleti ve halkin %99u musluman.
Kimse gelipte bu devlette LGBT gibi toplum ahlakini bozacak davranislar , yuruyusler ve bunu normallestiren seyler YAPAMAZ.
Cok arkadan yemek isteyen erkek varsa gitsin Avrupaya gay barlarda vurdursunlar.
Ama burasi benim ULKEM
Halkın yüzde 99'u Müslüman değil. Kimliğinde Müslüman yazması bu dine mensup olduğu anlamına gelmez insanların. Şu anda kendine Müslüman deyip kitabı bir kez açıp okumamış pek çok insan var. Ayrıca burası sadece senin ülken de olamaz, hepimizin ülkesi. Bu ülkede hem Türk hem Kürt hem Çerkes hem de daha adını sayamadığım pek çok ırka mensup insan yaşıyor. Osmanlıdan bu yana Anadolu asla tam anlamıyla bir Müslüman devleti olmadı. Yahudisi de bu topraklarda yaşadı, Hıristiyanı da... Ve hâlâ yaşamaya da devam ediyor. Önemli olan birbirinin dinine hoşgörü göstermek. Ayriyetten neyin ahlaklı, neyin ahlaksız olduğu da senin kişisel görüşün. Kimse senin yatak odana karışamaz. Ancak sen de diğer insanların yatak odasına karışamazsın. Bu arada ahlaktan bahsedip insanları ayrıştırmak da senin ayıbın.
Şeriat, Arapça "şeri'a" kelimesinden gelir ve "doğru yol" veya "izlenecek yol" anlamına gelir. İslam hukukunun temelini oluşturur. Kur'an, hadis, icma (alimlerin görüş birliği) ve kıyas (benzetme yoluyla hüküm verme) kaynaklarına dayanır.
Şeriat yalnızca cezai hükümlerden ibaret değildir; aynı zamanda ibadetler, aile hukuku, ticaret, miras, ahlak ve toplumsal düzenle ilgili pek çok kuralı içerir.
Kimseyi ayrıştırdığım yok.
ONLAR ZATEN KENDİLERİNİ AYRIŞTIRMIŞLAR!!!
Müslümanım ama şeriatç değilim ben lgbt nin pskiolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum bana mantıklı gelmiyor sonuçta benle aynı cins kardeş gibidir ona bakınca kendimi görürüm yani lgbt olanlara saygım var bana zorbalık yapmıyacaklarsa yani sapıklık olmuyacaksa normal kardeş gibi i görücekse arkadaşta olurum bende aksesüleim yani hiç bir cinse cinsel ilişki istemiyen erkeklere aşık olurum ekbet ama cinsel ilişki istemem aşırı temastan hoşlanmam yani eğer lgbt destekliyen biri zorla kendi cinsine tecavüz taciz yapmadıkça zarar vermedikçe bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum ama yineden mantıklı gelmiyor pskioloğa gitmek daha iyi olur onlar için çünkü bu kınancak bir şey değil cinsel yönelimdir sadece sağlıklı değildir açıkçası kınama ve dışlamak yanlıştır onların duygularını anlamak gerekir ama pskiolojik destek alsalar daha iyi olabilir. Ben sadece bir pskioloğa gitmelerini veya kendi hallerinde yaşamalarında bir sorun görmüyorum
ve bir yanlışın var her müslüman şeriatçı değildir ben müslümanım ama şeriata karşıyım Allah şeriatı emretmez şeriat farklı islam farklıdır şeriat dogmadır insanı zorlar kadına değer vermez kuranda ki ve peygamberimizin bahsetiği Allah'ı daha korkunç ve gaddar anlatır aksine gerçek müslümanın şeriatı destekliyeceğine inanmıyorum istiyen şeriat istiyebilir ama gerçek islamla bağlaştırmak insana islamı yanlış anlatmak ve dini bilmiyenleri de soğutacak bir yaklaşımdır
Ben islam dinine mensubum ve evet lgbtli insanlara saygı duyuyorum. Daha doğrusu özel hayata saygım var. Ben kimsenin hayatında söz hakkına sahip değilim. Kimse değil. Sen de değilsin. Herkesin hayatı kendine.
Ama şuna saygı duymam. Yürüyüş yaptıklarında küçük çocuklqrq makyaj yapıp çirkin kadın kıyfetleri giydirmelerine, lutun bilmem nesiyiz gibi salaaakça sloganlara karşıyım. Bazı lgbt liler saygıyı yanlış şekilde arıyor sonra da saygı bekliyor. Beklemesin.
Kimse kusura bakmasin , burasi bir islam devleti ve halkin %99u musluman.
Kimse gelipte bu devlette LGBT gibi toplum ahlakini bozacak davranislar , yuruyusler ve bunu normallestiren seyler YAPAMAZ.
Cok arkadan yemek isteyen erkek varsa gitsin Avrupaya gay barlarda vurdursunlar.
Ama burasi benim ULKEM
Evet, haklısın. Buna ben de katılıyorum bak. Çocukların veya başkalarının hayatına karışmadıkları sürece herkes istediğini yapsın iki tarafın da rızası varsa. Ancak maalesef bazıları ipin ucunu kaçırıyor. Sadece LGBT değil. Mesela vegan olup sütleri yerlere dökenler ya da siyahilere yapılan ırkçılığa karşı savaşırken Asyalılara ırkçılık yapanlar, feminizm savunurken erkeklere haksızlık yapanlar yani Woke kültürüne mensup olanlar saygı duyulası insanlar değil.
Ama senin yaptığın da doğru değil. Bu ülkede gay mı yok? Lez mi yok? Türkiye tek tip üretim yapılan bir fabrika değil ki? Herkesten aynı olmasını beklyemezsin. Ayrıca herkesi de eleştiremezsin. Sen kendi hayatını güzelleştirmeye bak. Başkalarının hayatı seni ilgilendirmemeli
@Kutsal-levye haklısın canım
Şeriat, Arapça "şeri'a" kelimesinden gelir ve "doğru yol" veya "izlenecek yol" anlamına gelir. İslam hukukunun temelini oluşturur. Kur'an, hadis, icma (alimlerin görüş birliği) ve kıyas (benzetme yoluyla hüküm verme) kaynaklarına dayanır.
Şeriat yalnızca cezai hükümlerden ibaret değildir; aynı zamanda ibadetler, aile hukuku, ticaret, miras, ahlak ve toplumsal düzenle ilgili pek çok kuralı içerir.
Şeriat diyorsun ama şeriatla yönetildiğini söylenen devletler ülkeler sence gerçekten şeriatla mı yönetiliyor? Mesela afganistan? Suriye? Burada tam bir çağ dışılık cahillik hakim. Yani başına şeriat ekleyince hiçbir şey düzelmiyor.
Savunduğun şey afganistan gibi bir yaşamsa lgbt lilerin yqşamı çok daha onurludur emin olabilirsin.
Ama yok bunu savunmuyorsam lafım yok.
Ayrıca lgbt lilere taş atıp müslümanım diyorsun profilinde teşhircilik içeren görsel koyuyorsun.
E hani sen müslümandın? Madem bu kadar müslümansın neden bubq dikkat etmiyorsun?
Yani şuna geliyor konu. Hepimiz müslümanız ama hepimizin defosu olabilir anladub nı?
Senin teşhirciliğine laf edilmiyorsa bırak başkalarının yatak odalarınq da sen laf etme
Bu konularda karar merci, eleştirme hakkı yargılama hakkı Allahtadır. Sende değil.
Sen kendi kapının önünü temizle önce
Başkalarını boş ver
Eşcinsel insanlar idamı hakediyor
Seni iğrenç zihniyetli mahlukat 🤮
Hahahha aşırı homofobik tipler aslında gizli gaydır ve bunu o kadar bastırıyorsun ki bu bastırma nefrete dönüşüyor.
Gizli gizli dötünü biptiren senin gibi konuşanlar oluyor 😂😂
Dötünü biptiren sensin 🤪🤣
Hali hazırda insanların şeriatı reddetmesinin sebebi, dini yönetim biçimi olmasıdır. 21. yy’da kimseye “Benim dinimin hükümlerine göre yaşayacaksın” diyemezsin. Hoşgörü dini olduğunu iddia ettiğiniz inanç biçimiyle çelişmiş olursunuz. Kaldıki suçtur, yasal yaptırımları vardır. Nasıl bir eşcinsel sana “Hemen gay olacaksın, seni sokaklarda çalıştıracağız” diyemiyorsa… Neyle neyi mukayese ettiğini anlamadan insanlara şeriat promote edemezsin. Son olarak, kendin tesettüre girmeden neyin havariliğini yapıyorsun? Ajajajaj İslam’da tesettür her iki cinsiyet için de farz kılınmıştır kafir
Cevap
5Cevap
Şimdi onların Özgür olup olmaması ile şeriatçılığon uzaktan yakından bir alakası yok. Kimse kusura bakmasın ama gittikleri yol kendilerini kandırdıkları sapkın bir inanış. Çift cinsiyet diye bir şey var evet ama bu şekilde doğulur, daha sonra ağır gelen tarafa doğru cinsiyet seçilir. Bu bir hastalıktır. Ama gay, lez vs bunlar insanın sadece kendini kandırma sıfır.
*Kandırmasıdır
şeriat istwyenlwr arap oluyorsa lgbtyi destekleyenler... veren mi oluyor
aynen oyle oluyor 😀
Cunku sen ozgurluk kisitliyosun digerlerinin kimse umrunda degil
Bu kadar troll paylaşımları nerden buluyorsun
Haksiz miyim
Haksızsın
Müslüman dua şekli 🤲
Elhamdulillah muslumanim 🙏
Dua şeklimiz bu 🤲 unutma
Kız kıza da güzel ama erkekle de güzel valla
Ben bir erkek olarak sadece kız istiyorum
Evet erkekler çok şanslı bu yüzden