Hiç istemiyorum cinsellik ne başka bir erkek hayali kuruyorum kendimi rahatlatıyorum buda zoruma gitmeye başladı off 😞düzgün yaşamım yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aybir sebebi vardır elbet , yani nedenlerini bulmaya çalışsan daha kolay olur, önce aklını boşaltman gerek, sevşlirken sevilmeyi kurgula başka şeyler değil, ayrıca istek artırıcı ürünler var deneyebilirsin... ama burada kocana çok iş düşüyor , tatmin olamama ihtimalin yok, net söylüyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir çok nedeni olabilir. Eşiniz ilgisiz olabilir, bakimsizdir , çabuk boşalıyordur , romantizm, ambians yapmıyordur, bakımsız belki, on sevişmeli orgazm yapmıyor olabilir. Klitorisi uyararak orgazm yapmıyordur , kendi zevkini düşünüyordur. Nezaketli yaklasmiyordur. Supriz yapmaz, hediye almaz jest yapmiyordur. Kendi zevkini düşünüyordur. Ya da sekste farklılık arıyor olabilirsiniz.
12 Yorumla- 10 ay
Sekste ten uyumu, yukarıda belirttiğim hususlar haricinde Tantra ile vip masaj yaptırmanız seksi daha coşkulu yaşamınıza neden olabilir. Sekste fanteziler, fetisler yapılabilir. Orgazma ulaştırması dil ile eli koordineli acı vermeden doğru noktaları uyararak hazza ulaştırabilir. İki saatlik orgazm sizi zirveye çıkarır. Bazı danışanlarım seks öncesi masaj yaptırırlar. Masajını yaptırdıktan sona coşkulu boşalma ile cinsellikte aldığı zevk artiyor. Seks oyuncakları kullanabilirsiniz. Mastürbasyon sık yapmamanızı öneririm. Çünkü sık yapılan mastürbasyon erken boşalmaya neden olur. Cinsellikte aldığınız süre kisalaral cinsel isteksizlik başlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
81Cevap
10 ayÇünkü kocan sevişmeyi bilmiyor. Senin zevk noktalarının farkında değil. Bencil biri ve tek kendine odaklı.
81 YorumlaNe istiyorsan bunu acık bir dille kocana anlatmalısın
81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayNeden ve niicin alamiyorsun ki? Sebeplerini bulmalisin. Eşinde sorunsa eşinle konuşman çozmen gerekir. Çozemezsende isin zor zevksiz seks hayati bir zindanliktir benzerini ys8yorum.
00 Yorumla İletişim çağında olup insanların birbiriyle hâlâ iletişim kuramıyor olması kadar saçma bir durum yoktur herhalde
00 YorumlaBak bunun altında bir sürü sosyal duygusal neden var. Kavramsal toplumsal problemler. Bunu anlatabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşinle açık açık konuş beklentilerini dile getir gerekirse ilişki esnasında onu yapacağı şeyler için yönlendirmeyi dene iletişim önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBu garipmiş kimseyi istemiyorsun
Masta alışmışsın demekki. Senin yaptığın gibi. Yapması lazım00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
10 ayBununla alakali bir sorun olmali. Oylesine demiyorsun bunu belli ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
10 ayÇabuk mu bitiyor, malum şey küçük yereli mi olmuyor. İstememe nedeniniz ne
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayZenci bir erkek bulsan hayallerinden fazlasını yaşatır. Darbeli matkap gibi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kocanla konuş çözüm arayın o şekilde evlilik yürümez ki
00 Yorumla
10 ayKocanın tipi hoşuna gitmiyor, yoksa ilişki sırasında iyi performansmi sergileniyor sebeb ne sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
10 aySevgili yok o zmn kimi düşünüyorsun kıvanç tatlıtuğ u filan mı :)
00 Yorumla Baska birini bul gercekte niye eziyet çekiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYanı rahatlamıyosan oyle dusunmen yapman normal nasıl zevk alıyosan oyle yap senı de duaunmesı lazımm bu konuda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayttmin olmama nedenlerin nedir? bunlara eğilsen , eşinle konuş belki farklı metod denersiniz , pozisyon yda farklı ortam, bence heyecanı kalmamış diye düşünüyorum , ama birazda senin caba göstermen lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayÇok var senin gibi. Hatta eşi psikopat olmasına rağmen evden iyice kopan doyasıya sevişen kadınlar var biliyor musun. Hiç de ya çocuklarda var keşke demiyorlar onca zamanın acısını çıkarıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNeden başka erkek hayali kuruyosun ya da kocan gerekli ilgiyi göstermiyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayKocam kaç dakika da geliyor,
Öncesinde neler yapıyor,
Seni nasıl hazırlıyor,
Hijyene ne kadar örnek veriyor,
Neyi ne kadar yapıyor,
Senden neler bekliyor01 Yorumla- 10 ay
Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayBu sorular çok fazla var cidden soruyorum troll olarak mı sordun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayNeden tatmin olmuyorsun peki kocaninki sertlesmiyor mu yoksa bencil mi yoksa başka nedenlerden sogudun da oyuzden mi kendini veremiyorsun
00 Yorumla
10 ayDenemede almayın iadesi zor oluyor
64 Yorumla- 10 ay
Denedin peki kargoda kirikdiysa n'olacak 😅
10 ayKocan muhtemelen cinselliği bilmiyordur o yüzden sadece kendisini tatmin etmek için bir şeyler yapıyorlardır ve muhtemelen de kocana sevmiyorsun
00 YorumlaEşin sadece kendi isteklerini mi umursuyor yatakta genel yaşantınızda nasıl bir iletişim içindesiniz
00 Yorumla
10 ayMalum şeyi küçüktür ya da cinsellikte profesyonel degildir
00 Yorumla
10 ayKocanın sorunu ne
31 Yorumla
10 aydaha iyi partner lazım sana
02 Yorumla
Soran10 ayAman istemez
- 10 ay
peki :D
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Lanet olsun evlilikten korkutmayın yeter
05 Yorumla
Soran10 ayHer evlilik aynımı oluyordu?
Soran10 ayKimse istemez bunları yaşamak bende istemezdim
Soran10 ayDemesi kolay
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. aklı başkasında olanın evliliği uzun sürmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayEşini sevmiyorsun belli
00 Yorumla Evli kadınların bu duruma düşmesi üzücü
00 YorumlaGerekli etkileşim alınmış sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayHep öyle seksiz bıhayat düşünemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayDaha önce birlikte hayaller kuruyormuyudunuz çift olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım sanada sabır diliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cinseligi unut kendini başka şeylere ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayNeden olmuyorsjn sorun nedir sende mi ondami
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. sorun olan ne çözüm bulalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayNeden yok peki neden istenmiyorsun onu
00 Yorumla Sertleşip çözmek gerek bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAyrıl ya da birini bul bende evliyim ve mutlu degilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu durum çok sıkıntı ama çözümü inan basit
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Belli ki kocan bencil biri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayİstediğin şeyleri anlat kocana yapmıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBu hayata bir kez geliyoruz yaşa benxe
05 Yorumla
Soran10 ayNe yaşayım
Cevap sahibi10 ayTatmin olmayı yaşa
Soran10 ayTatmin olmuyorum ki hiç eşimden
Cevap sahibi10 ayBen de konunun diğer tarafında olan biriyim. Eşimden tatmin olamıyorum bir erkek olarak, baya düşündüm bunu ama hala kararsızım. Net olamıyorum hiç
Cevap sahibi10 ayİki aynı dertten muzdarip insanlarız, dertleşebiliriz. Bu derdimizi azaltabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayUzun önsevişme yapmıyordur mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTen uyumj olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayılk sevgılın degıldı dımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNe kadarlık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDüzeltmeyi denedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayPenisi küçük mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKaç yıllık evlisin o artık hissiyat bitmiş sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKaç yıldır evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayÇünkü parası için evlendin o yüzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşin çıkmaza girmiş sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİade et
62 Yorumla
Cevap sahibi10 ayÇöp poşetini tuttuğun şekil tutuyosun babasının kapısını çalıyorsun kapı açılınca bir adet uçan tekme ile halloluyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
10 ayayrıl kocandan mutsuzsun mutemelen oda mutsuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 aynedne olamıyosun sıkıldınmı artık
00 Yorumla Ten uyumsuzluğu
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası