Sitede açılan sorulara baktığımızda insanların evlenmeden önce seks hayatı daha renkli daha hareketliyken evlendikten sonra monotonlaşıyor. Neden böyle olur sizce?

Sitede açılan sorulara baktığımızda insanların evlenmeden önce seks hayatı daha renkli daha hareketliyken evlendikten sonra monotonlaşıyor. Neden böyle olur sizce?

Şöyle düşünelim; patates. Sırasıyla haşlama, kızartma, oturtma, püre, sulu yemek.. en nihayetinde hepsi patates. Evlilikte de mini değişiklikler yatakta, mutfakta, fantezi geceliklerle vs nihayetinde hepsi aynı partner. Evlilikten önceki dönemde patates yemeğinin farklı versiyonlarına aldanırız. Sonrası ise belli; günlük hayatın yoğunluğu, karmaşası, sıradanlığı da cabası...
11 senedir buradayım. Bu kadar orijinal bir örnekleme hiç görmedim. Muhteşemmmm 🥳
Teşekkür ederim onore oldum ama muhteşem olan şey soruların.☺️
Soruyu muhteşem yapan soran değil yorum yapandır belki de. Muhteşem yorumlar soruyu muhteşem yapıyor 💐💐💐
Sorunun soranın, cevabın cevaplayanın uyumu diyelim mi o zaman🧡
Bir muhteşemm yorum daha 👏👏👏
O halde bi muhteşem soru daha görelim derim☺️
Siz istersiniz de biz sormaz mıyız efendim ☺️
eres tan elegante🫠
Biraz partnerlerin birbirlerine ev içinde maruz kalması ile gelen rahatlığın verdiği salmışlığa bağlı olabilir. Dışarıda görünmeyen hallerin evde doğal şekliyle olması etken sanırım
Cevap
3Cevap
Aşk ve sevgi bittiği içindir
Siradanlasiyor hersey her şeyi keşfettiğim için siradisi fanteziler lazım ya da doyumsuz olanlar aldatmaya gidiyor
Partner eskisi gibi yülselmiyor
Farklı şeyler denenmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?