Orgazm olurken hafif inilti şeklinde olmasını erkek hoş karşılamıyor mu? İlla bağırıp yırtınmak mı lazım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yoo ben gözlerin kayışını gördüğümde daha çok zevke geliyorum
Bence en önemlisi o gözlerin kayması.
Evet. Ben altimda bastikça kayacak gözler.. Onu gördükçe hızlanıcam..
İçten gelirse o yeterli. Yüz şekli bile erkeği deli eder.
Orgazm olurken kadın, erkek durmalı mı?
Bence durmamalı.
Kadın kaç defa orgazm olabilir erkek devam ederse?
Kadından kadına değişir. Libidosu yüksek kadınlar art arda oluyor. Benim 4 5 kere art arda olduğum olmuştu.
Bu muhteşem.
ilişki öncesi ön sevişmede oral yapılması, kadının orgazm olmasını kolaylaştırır mı sence?
Ön sevişme en önemlisi zaten. Herkesin haz aldığı şeyler farklı farklı sevdiğin kadının haz aldığı şeyi bulman lazım. Kimisi öpüşmeden bile haz alıp rahat orgazm oluyor. Kimisi düşünceyle..
Hım.
Kadın için en rahat pozisyon sence ne?
Ve kadının içindeyken kadına mastürbasyon yapılma fikri orgazmı kolaylaştırmak mı?
İşte bu da kadından kadına değişir. Ben uzman değilm. Bence bana sormayın.
Peki.
ASddsfsfsgfh değil normal :D fazla bağırma zaten havalanmış
Herkesin tarzi baska yasadigi baska kotu diye bise yok karsindaki haz aldigini gorsun kâfi. O bagirmalar cigliklar sacma sapan konulu filmlerde oluyor
Doğru.
Kötü değil ama karşındaki ister istemez Bi beklenti içerisine giriyor göremediğinde de kendini yetersizmiyim diye sorguluyor
Ama yüz ifadesinden ve malum bölgeden kişinin orgazm oldığunu anlarsın zaten. Bide öyle bağırarak orgazm taklidi yapan çok kadın var.
hadi ordan hoş değil zaten sadece ufakta olsa ses istiyor insan ya da ne bilim konuşma
Ses illaki çıkar, eğer rahat bi ortamdaysa çok rahat inler yani. İnleme olmaz demiyorum. Bağırmak çığırmak başka bi olay.
Haklısın kişiden kişiye değişiyor kimisi sakin sakin yaşıyor o olayı kimisi ise karşısındakini kendine çekip garip hareketler ediyor neyse salla boş ver kişiden kişiye değişen şeyler bunlar
Herkes farklı tepki verir kimi ağlar kimi böğürür kimi çığlık atar kimi inler kimi donup kalır vs vs...
Yok inlesen olur kedi gibi
Yok öyle bi kural her kişinin kendi tarzı vardır
Ne bagırıcam be bir sey sanmasin kendini
Koysun geçsin diyosun yani
Histen Ziya ego onemli
O anda dediğin gibi olanlar çok fazla ama erkek sağlam yaparsa benimgibi 1 saat suruyor
Minik Minik inlemeli Yaş kaç senin
Olması gerken doğalı bu zaten.
ben sinir oluyorum yalandan bağırıyorlar
Zaten orgazm taklidi yapanlar bağırıp yırtınıyor. Gerçekten orgazm olanlar inilti şeklinde oluyor. O inilti zaten adamı etkiliyor
daha başlangıçta daha adam girmeden bağırıyorlar saçma sapan
Rol yapıyorlar işte.
iyi sen sen ol öyle hareketler yapma boşanma sebebi
Ben öyle değilim ondan sordum. Evlendiğimde sevgilim garip karşılar mı bağırıp çığırmamı mı bekler diye.
yok normal davran öyle daha hoş zaten zevk ve acı seni bağırtır ya da inletir
Tamamdır teşekkürler.
bide penisi ağzına alınca tam al yarım yamalak yapma ben video izlerken öyle yapanlara sinir oluyorum eminim eşinde olur o yüzden bol bol derine kazmalısın iyi akşamlar
Bu konudan emin değilim. Her erkek bundan hoşlanır mı? Penisini ağzına aldırtmaktan? Bunu fa düşünmüştüm
Çok yüksek ihtimal her erkek hoşlanır ben boşalmak için öyle videolar izliyorum onlara boşalma oranım daha fazla
Bencede etkilenir. Tamamdır dediğinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim
toplarıda ağzına alman lazım yarım yamalak yapma öyle daha seksi
Midesi bulanmıyor mu kızların öyle dibine kadar alınca?
gözlerinden yaş geliyor sulanıyor gözleri bu çok iyi hissettirir ve salyaları akıyor ağır bir şekilde tıpkı şerbet gibi bayağıda akıyor yani küçükse bir şey olmuyor biraz büyük olmalı
Bildiğim kadarıyla onunki normal boyutta damarlı falan.
damarlı diye ısırmaya kalkma sakın dişin değmemeli çok acıtıyor öyle seksi olurum sanma
İnstada bi paylaşımda görmüştüm, dişi değmiyorsa uzmandır başka erkeklere de yapmıştır uzak dur diye. Şimdi ben değdirmesem düşünür kime yaptı önceden diye😂
Hep bu güne hazırlanmıştım vibratör, parmak, tarak bunlarla her gün bunun için antrenman yaptım şimdi hünerlerimi gösterme zamanı diyeceksin en başta sorun başlamadan çözülecek
Doğru dediğiniz mantıklı. şuanda erkeklerde güven sorunu oluştu kızlar herkesle yatıp kalkıyor diye. Ama zaten benim kimseyle beraber olmadığımı biliyor
29 yaşına kadar iyi dayanmışsın volkan patlayacak en sonunda hem o yapmıştır belki böyle şeylere çok kafa yormamak lazım kim kimin kısmeti nerden bilebilir
O da yapmadı. İkimizde öyleyiz.
bilemeyiz tabi ama biz iyi bakalım iyi olsun ne güzel Arı ilk çiçeğine konacak çiçeğede ilk arısı
Yani şöyle önceki sevgilisiyle üni zamanı yatmışlar ama herhangi bir şey olmamış.
yatağa atabilmişse öncedende atmıştır bence hem yatağa atıp bir şey olmaması ilginç
Ay tamam hatırlayınca kötü oluyorum.
Umarım hevesin kırılmaz evlenirsin mutlu olursun bunca sene sabırla durmuşsun gerçekten üzücü olur :/
Bu zamanda yapmayan çok çok azdır. Sende yapmışsındır. Benim gibi yapmayan çok azdır. Evet yani otokontrolm yüksek. Bunca zamandır tuttum. Evlendikten sonra güzel şeyler yaşamak isterim.
İnan benim sevgilim dahi olmadı
İnanmam
neden inanmazsın benim sevgilim yok işte
Bu site çokta normal bi site değil. Ya keyfine konuştuğun ya da sanal seks yaptığın vardır sevgilin yoksa.
Kimse konuşmak istemiyor ki ben soru cevaplıyorum bir kaç kişi takip etti efendim dedim sorumu soracaksınız yok diyorlar
O zaman dikkat ediyorsan ne güzel.
Nasibim de olmayacak gibi hiç bakalım öyle öngörüyorum napalım biz elimizle devam
Öyle düşünme. Emin ol oluyor. Sen ümitsizliğe kapılma. Kendini korumaya devam et.
Ben öyle kendimi sınırlandırmam ki olursa olur yani bir insan için kendime eziyet etmem yani şartlar böyle evlenirsin seni bir aldatır görürsün kendini tutmayı beklemeyi böyle şeylere kafa yormamak lazım doğal işleyiş devam ediyor
Bence önemli şeyler. Şu zamanda bu tür şeyleri basitleştirdiler. Ama her insan sevdiğiyle yapmalı. Sıradanlaştırmamalı.
Helal kız sana böyle düşünen az kız var işte ya birbirimizi o an seviyorsak yaptıysak ne olacak ve ayrılmışsak böyle ihtimallerde var evlenene kadar beklemi diyorsun sen evlenincemi yapacaksın
Gelecek düşünmediğin kızla hiiiiiç yapma. Her sevgili olan evlenmiyor sonuçta. Ben evlendiğimde yaparım. Çok sevsem de duruyorum. Çünkü sevgililik demek garanti değil. Evlenince imzalar atılınca tamamdır.
ya tanıyamamışsan evlendiğin kişiyi ne olacak senin için boşansan ne olacak
Ee direk evlenmiyorum ya bekliyorum. Tam güvenirsem her şeyi göze alırsam evleneceğim onunla.
Böyle diye diye evde kalırsan ne olacak
Kader kısmet napim.
mastürbasyon yapıyormusun peki ne kadar sıklıkta
Geç oldu daha, cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi geceler.
iyi geceler
Çığlık attırmayan utansin.
Her çığlık atanı da orgazm sanmayın.
Kizimm çoğunuzun rol yaptığını biliyoruz konuşturma simdi beni.
Önüne gelenle yaparsan basit kızlar tabii kullanmak için rol yapar size. ama her kadın aynı değil. Yeter gnellemeyin.
Neyse ki rol yapmalarina gerek kalmadi kimsenin
Bende öyleyim 🤭
Romantik olmasi gerekiyor
Bence yapmalisin rahatca amasyada
Öyle aşırı bağırması yapmacık geliyor bana
Bence o da çekici
Çok iyi oluyor tatlı tatlı inlemesi 😘😍😍
Olu balik
Degil
İnlemen yeterli
Eşimin gözleri kayıyor
En doğrusu doğal verilen tepkidir
Sen nasıl istiyorsan öyle yap
Fazla p*rno izleme ablam 😂 filmlerde olur o
Ben hiç p*rno izlemem. Ama böyle bi algı var sanki orgazm olurken kadının delirmesi lazım.
Yok beee hikaye o işler masal masal inanma. Manita mı var koca mı?
Sevgilim var.
O mu bekliyor
Yoo beklemiyor da biz henüz onunla yapmadık zaten. Bakireyim. Evlendiğimizde öyle olursa ne düşünür diye sordum.
Haaa beklemez ya
Yok ama dogasi bu
Değil
Bağırsan daha İyi Olur
Özel bir format yok
Çok tatlı ıhhhh mı diyon
Ne alaka
Öyle bi algı var.
Yok ya
Ay Yapmacık olunmasın ne olursa olsun ya
Kötü tabi
Bağırıp yırtınmamak mı?