Bir yere gitmiştik eşimin iş arkadaşının evine. Onun karısı ile yeni tanıştık biz yeni evliyiz ve eşimin iş arkadaşının karısı numaramı aldı neyse eve geç saatlerde geldik. Eşim eve geç geldiğimizde saat bir işi hem yemek yedik hemde sahilde biraz dolaşalım dedik. Herneyse eve geldiğimizde eşimin cinsellik istediğini anlamıştım tam bende cilvelesirken telefonum çaldı eşim kim seni bu saatte arıyor bende onun iş arkadaşının karısı arıyor dedim o da neden arıyor bu saatte gündüzler cuvala mi girdi dedi bende bilmiyorum açıp sorayım mi dedim tamam dedi açtım bu kez telefonu aldı hoparlöru açtı kadın yarın buluşalım mi diye aramış teli kapatmak bilmiyordu neyse bir şekilde kapattım teli eşim neden seni bu saatte arıyor neden sürekli konuşmak istiyor evli kadınsın evli kadin neyse sanki tüm sorumluluk bana aitmiş gibi kızdı bağırdı neden numaramı vermişim vs diye ayıp olmasın diye verdim sonuçta aynı işte çalışan arkadaşının hanımı. Herneyse o böyle yapınca bende ne cilve kaldı ne istek adam. tekrsr yönelince red ettim sonra yine söylendi
Bu olayda hatam var mı benim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer