Selamlar 🌙
İstemek mi savunmasız yapar, istenmek mi¿

Selamlar 🌙
İstemek mi savunmasız yapar, istenmek mi¿

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye ve yaşanan durumun duygusal bağlamına göre değişir, çünkü “çıplaklık” burada sadece fiziksel bir durum değil; aynı zamanda duygusal ve ruhsal bir savunmasızlık halini de ifade eder. Hem birini istemek hem de istenmek, kendimizi en açık ve korumasız hissettiğimiz anlardan bazılarını yaratabilir. Ama hangisi daha çok “çıplak” hissettirir sorusunun cevabı, aslında derin bir içsel yolculuktur.
Birini istemek, kendini açmak ve arzularını kabul etmek demektir. Bu, kişisel sınırların biraz daha esnediği, kalbin ve ruhun kapılarının aralandığı bir durumdur. İstediğin kişi karşısında tüm kusurların, zaafların, beklentilerin ve umutların ortaya çıkar. Bu, özgürleşme kadar risk de taşır. İstemek, reddedilme ihtimalini göze almak, savunmasız olmak anlamına gelir. Bu yüzden birini istemek, bazen daha büyük bir çıplaklık, daha büyük bir cesaret ister.
#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
Mükemmel
Gece gece kırmızı noktalı sorular yağmaya başladı.
Mesele istemek de değil, istenmek de değil. Burada mesele tarafların en zayıf olduğu noktalar...
ERKEKLER SEKSE, KADINLAR LÜKSE KARŞI SAVUNMASIZDIR.
Tabiatta en çok karşımıza çıkan şey 80/20 optimalidir.
Erkeklerin en az %80'ini beyni değil cinsel organı yönetir. O yüzden geriye kalan %20'lik dilimdeki VIP erkeklerin ücretli kölesi olurlar.
Kadınların en az %80'ini ise erkekler yönetir. Çünkü kadınların kahir ekseriyeti, vahşi doğada tek başına hayatta kalabilecek kadar güçlü, cesur ve azimli olamazlar. O yüzden güç, haşmet, itibar sahibi bir erkeğe ait olma ihtiyacı duyarlar. Bunlar çoğunlukla ev hanımı ya da aile kızıdır.
Geriye kalan yüzde 20'lik dilimdeki kadınların dörtte biri oldukça zeki, cesur, girişken, vizyoner, maskülen yapıda oldukları için reel sektörde oldukça erkeklerle erdemli bir rekabete girip sınıf atlarlar ve kendi hayatlarını kurarlar. Geriye kalan dörtte üçü de -üzülerek/utanarak söylüyorum- barlarda, cluplarda, pavyonlarda, umumhanelerde onun bunun sermayesi olurlar.
Sonuç olarak; yukarıda yazdığım kendi şahsıma ait sözü bir kez daha tekrarlayıp bitiriyorum.
ERKEKLER SEKSE, KADINLAR LÜKSE KARŞI SAVUNMASIZDIR.
birini istemek daha çıplak hissettiriyor çünkü o an sadece kalbin değil tenin bile açılıyor sanki dokunmadan bile tenine temas etmiş gibi hissediyorsun düşünürken bile içini bir sıcaklık sarıyor gözünün ucuyla izlerken hayalini kurarken nefesin değişiyor ama asıl çıplaklık o isteği içinde tutamayıp hissettirdiğin anda başlıyor çünkü o an açığasın duyguların da arzun da ortada kalıyor ya seni aynı sıcaklıkla karşılar ya da yüzünü çevirir o belirsizlik insanın içini titretiyor bir bakışıyla yandığın kişiye içten içe teslim olmak bu kadar açık olmak seni savunmasız bırakıyor ama bir yandan da deli gibi canlı hissettiriyor çünkü o çıplaklık cesaret istiyor istenmekse başka bir sarhoşluk sen dokunmamışsın ama biri seni o haliyle istiyor bakışlarıyla çözüyor kelimeleriyle sarıyor sanki teninin altını hissediyormuş gibi ama sen hazır değilsen ya da aynı yerde değilsen o arzu da seni soyuyor istemek içten bir kıvılcım istenmekse dıştan gelen bir yangın ama bence en yakıcı olan senin ilk adımı atman senin yanmayı göze alman çünkü o en gerçek en ateşli çıplaklık orada başlıyor
istemek senin alanın yani bi yerde ipleri eline alıp kontrol edebilirsin diye düşünüyorum ya da belli etmezsin ama istenmek öyle değil yani elinde değil tamamen başkasına bağlı bir durumun içinde buluyorsun kendini o yüzden istenmek bence
Cevap
63Cevap
Selam abla 💕
Birisini istemek daha çıplak hissettirir. Çünkü, onunla ne yaşarsan yaşa yine istemek zorunda kalıyorsun. Kalbin onun için atar, tenin ise "Dokunmak istiyorum" diye çığlık atıyor.
Selam yavru
Her iki şekilde de gün sonunda cıbıl galıyon gadın sjsjsjjs
İnatla kalmayacaz sus skfj
Çıkarıcazz jcdj
İstemek yaa istenmek tek taraflı olduğu sürece hiç bi anlamı yok jshdjdj
😌
İstemekte savunmasız hissettiriyormuş bunu da gördük bu bir zulüm. djsj
😅😅
İstenmek olsun🤣
Yağmur yağıyor şu an hava mis
Kimseyle uğramayacağım🤣
Burası da buz gibi sjf
Oh oh çok iyi kahveni yap balkona çık ya da bahçeye ohhh mis 😂
Balkon tadilatta ksfk
Senin adına üzüldüm
Ben bahçede oturdum mis gibi kahvemi yudumluyorum ohhhhhhhh mis mis burjuva öyle böyle değil bak anlatamam🤪🤣🤣
Havası batasıca dkdj
Hemen anladı ya 🤣🤣
Hafifte yağmur yağdı durdu
Ohhhh böyle bir şey olamaz ya olamaz
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok🤪🤣
Burjuvaların balkonları kapatılsın🤣
Kapatıldı zatenn🥹
Kaş gün balkonsuzsun?
Gram üzülmedim burjuva 🤪🤣
İlk defa bir insana
Kaç gün balkonsuzsun diye soru sordum ya
Artık ölsemde gam yemem🤣
Ahaha birkaç hafta olmayacak balkonum
fazla bir şey kalmadı sanırım 81 gün felan kaldı yazın bitmesine
Sonbahara balkonda kahve içersin burjuva 😂
Tadilatta olduğuna göre süper bir balkonun olacak demektir anladım ben😂
Lan buraya zaten yaz gelmedi 20li derecelerde kaç haftadır
Tamam bağırma aaa hemen şiddet 🤪🤣Aaa sen ülke dışındasın benim yakınlara gelmem lazım
Bak şimdi kendi adıma üzüldüm bu sıcak yerde ne yapıyorum ben ya🤣
Kavrulun siz skfjsjjq
Ah ah siz burjuvalar bu hayatı yaşıyorsunuz 🤪🤣
Hikmet abi şimdi tutup seni istiyorum dese ne hissedeyim ben şimdi
Korku ve panik jsdj kolla totoyu
Hikmet abinden kurtul ahaha
Hiiiç işim olmaz djfk
Tüh djfj
İstemek yaa tüm çıplaklığınla kalıyosun karşısında jdnfnd istenmek etkilemiyor
Güzel bir bakış açısı oldu bu 😏
Ama arzulanmak da hoş ya 🤪
O da doğru işte tamam parmak bastın işte sjfjs
Bazen oluyor ki birini görüp beğeniyorsun ve onunla ilgili kafanda dünyaları kurguluyorsun sonra bir daha göremeyince küsüp gidiyoruz hayata:)
Birini istemek daha savunmasız yaptırır.
Çünkü onun için her şeyi yapabilir insan
Istenmek de anca yaptırırsin karşı tarafa ama o da yaparsa.
Bir şeyleri sürekli istiyorum, istiyorsun, istiyoruz zaten.
En basitinden en uç noktasına kadar hem de.
Ama istenmek? Hem de fazlasıyla. İşte bu her zaman olan bir şey değil.
Bence ikisi de, ama bir kadin istendiginde sanirim daha ‘yola gelir’ halde oluyor:) hava zaten sicak bir insani kiyafetler hayal etmez terleri akitiyor…
İkisi de çok hoş hissettirir yeter ki tek taraflı olmasın 😆
Erkekler kolay kolay istenmez o yüzden o duyguya aşina değiliz
İstemek. İstenip de istemiyorsam bir anlamı yok ki
Çok harika cevap
Yani şöyle ki istenmek daha kışkırtıcı olur mesela ben bı kadını istiyorum arzuluyorum diyelimbu durum beni ona bağlı kılar fazlasıyla
kadınlarda istemek sanırım , eğer arzuluyorsa pasif oluyor daha savunmasız hale geliyor.. erkek öyle işte her zamanki gibi 😂
Her ikisinin hissiyatı bambaşkadır. İsteyince adeta ateşi yakıyorsun. İstenince içindeki korun alev alması da çok farklı duygular. Kısacası her ikisini yaşamak ayrı güzeldir. 🙂
Kadınlar açısından ne hissettirir bilemem ama bir erkek istenirse karşısındakini çıplak hayal eder ve erkeğin totosu kalkar.
savunmasızlık görecelidir ama istenmek daha çıplak hissettirir çünkü nettir sen istersin ama karşı taraf seni ister mi bilmezsin bu pek net hissettirmez ama istenmek öyle değil ipler senin elinde gibidir
Bence istediğiniz biri tarafından istenmek.
İstemek, çıplak kalmaktır; çünkü istenen, beklerken saklanabilir.
İstemek yapmaz saldırıdasındır çünkü, istenen düşünsün kdkfk
Çıplak hissetmekten kasıt zayıflıksa isteyen daha zayıf düşer
Erkek hep ister o yuzden istenildiginde daha mutlu olur
İstemek lakin hemen birliktelik olmaz ciddiyse olur yoksa imkansız
İstenmek beni tedirgin eder sanırım ya. Ne bilim bir açık mı verdim acaba diye düşünürüm.
Istenmek bence, isteyen kisi sensin bir problem yok ama istendiğin zaman biliyorsun ki karşındaki kisi seninle birçok şey hayal ediyor ve bunu yapıyor ben o zamn çıplak hissederim kendimi
Neden çıplak hissedeyim ki
Savunmasız hissetmekten bahsediyoruzdur
Güzel 👌
Bu soruya
Çıplakken cevap vermek istiyorum. 🤠
Hayda skdj
Ben hep çıplağım sıkıntı yok dfdg
Ahduwjah😅😅
İkisi de yalnız ikinci gif harika
-ikiside bütün biri olmazsa büyüsü bozulur
istemek erkek için
Bence birini istemek ve onunda seni istemesi