Eşim 42 yaşında. Hani 40 tan sonra erkekler s*x düşkün oluyorlardı? Adamda tık yok. Benden bıktı desem seviyor ama istekli değil. Hani başka kadınlara gidio desem oda yok. 10 yıllık evliyiz hiç adatma olmadı ama genel anlamda hep böyle az oluyor ya da bana göre. Ama yaşı ilerledikçe iyice azalttı. Ben akrep burcuyum bilmem anlatabildim mi. Neden sürekli bunları ben düşünmek zorundayım. Kac kere söyledim ama adam kendinde sorun görmüyor. Ben doyumsuzmuşum öyle diyor. Yani Evet 🤭. bunun çaresi yokmu yaah. Bıktım ac kalkmaktan. Erken b* içinde hiç bişey anlamıyorum. 1 DKK içinde bitio... Lütfen istek artırıcı ve hemen b*salmayan bir ürün tavsiye edin. Tabi doğal olsun kalbe zarar şeyler istemiyorum... Ben fantezi çok seviyorum farklı ortamlarda, yerlede ya da cilvelesmeyi.. sadece yatağa gir soyun iş bitsin değil... ama adam düz anlamıyor ne demek istediğimi.. gerçekten boşanma sebebi mi bilmiyorum ama bıktım. Çok çalışıyor yoruluor anlıyorum ama bı tek çalışan bumu? ya da herkesmi böyle.. neyse uzun oldu kusura bakmayın. Iyi geceler
Güncellemeler
11 ay
Teşekürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar