Seksi karanlıkta yapmayı mı tercih edersiniz yoksa ben gözlerinin derinliklerine inmeden yapamam mı dersiniz?

Seksi karanlıkta yapmayı mı tercih edersiniz yoksa ben gözlerinin derinliklerine inmeden yapamam mı dersiniz?

Karanlıkta tamamen teslim olmak gözlerin kapalı bedenin onun sıcak nefesiyle titriyor. Parmakları teninde dolaşırken içindeki arzular kıvılcımlanıyor her dokunuş seni biraz daha eriten bir ateş gibi. Karanlığın içinde sadece sen varsın tüm kontrolu bırakmış sadece hissetmek ve hissettirmek var. Nefeslerin ağırlaşıyor kalbin deli gibi çarpıyor, onun elleri seni keşfederken her bir hücren uyanıyor. Ama göz göze bakarken yavaş yavaş çözülmek o bakışlar yavaş yavaş eriten bir zehir gibi. Dudakların buluşmadan önceki o an nefeslerin birbirine karışıyor bedenin kıvrılıyor ona doğru. Gözlerinde kaybolurken, parmakları teninde dans ediyor, her dokunuşta daha da derine iniyorsun. İki beden yavaş yavaş birbirine yaklaşıyor ateşin alevi her bakışta biraz daha büyüyor Arzularınız arasında kelimeler gereksiz sadece nefeslerinizin ritmi konuşuyor.
Soruyu biraz geç görmüş olsam da yazmak istedim aslında bu durumun zaman mekan ve o an ki tutkuya göre değişiklik göstereceğini düşünüyorum bazen ışıkta olup herşeyi ayan beyan yaşayıp görmek karanlıkta merak ve heyecan uyandıran spontane eylemler kadar etkili olamıyor bence.. bazı anlarda bazı zamanlarda her birinin yeri bambaşka..
Cevap
10Cevap
Göz göze bakarak olması daha da derin ve zevkli olur. Hele oral yaparken o bakışlar aboooo 😊
Loş ışık altında ve göz teması kurarak
Göz göze çözülmek tabi ki de. game of thrones 8. sezonu mu çekiyoruz karanlık olmaz :D
Ben sevmedim onu yeni dizi çekelim biz 😅
çekelim hocam 😅
Ne güzel olur 😅 eğitici videolar lazım
Kesinlikle 😅
Bu iki deneyim, cinselliğin farklı ama eşit derecede büyüleyici yönlerini temsil eder. Karanlıkta tamamen teslim olmak, kontrolü bırakmanın, bilinmezliğe güvenmenin ve sadece hislerle var olmanın cesur bir ifadesidir. Görmenin sınırlanmasıyla birlikte duyular keskinleşir; dokunuş daha derin, nefes daha anlamlı, temas daha yoğun hale gelir. Karanlık, gizemi çağırır; bu da arzuyu büyütür, kişinin kendine ve partnerine karşı daha içgüdüsel bir alan açar. Öte yandan göz göze bakarken yavaş yavaş çözülmek, yalnızca bedenlerin değil, ruhların da çıplaklaştığı bir andır. O bakışta hem arzunun ateşi hem de duygusal bir derinlik vardır. Göz teması, sevgiyi, güveni ve teslimiyeti kelimelere gerek duymadan anlatır. Yavaşlık ise her saniyeyi hissetmeye, kaybolmadan var olmaya davettir. Biri tamamen içgüdüsel bir boşlukta kaybolma hali, diğeri ise bilinçli bir yakınlıkla yavaşça dağılma sürecidir.
Göz göze bakıp yavaş yavaş çözülmek seksi alevler bea 😃
Göz teması kurmalıyım loş ışık ya da aydınlık olmalı.
Ben partnerinin gözlerinin içine baka baka o aldıpı hazzı görmek istiyorum, o yüzden karanlıkta kaybolma taraftarı değil. Yaşattığımı görmek isterim, bence en keyifli noktası da burası😉
Karanlıkta olmaz derdim ama düşününce pek bi cazip geldi…
Nasıl oluyor ki o 😀😀
Bazı evliler sizin kadar şanslı olmuyor asil bey
Ben bilmem onları 😅 şanslı olduğumu nerden çıkarıyorsun ki hem
Sen bilmiyorsun!!!
Hi hi tabi
😀😀
Ben anlamam bu işlerden biliyorsun beni 😅
Denemedim bisey diyemem 😀😀🙈
Ben de bakireyim henüz 😅
Hatun duymasın 😀
Duymamıştır eminim 😅
Üflerim ben kulağına