10 ayMuhtemelen partnerinde acemi bu konularda, bi kere erken bolasan bir erkeğin daha sakin yavaş ilerlemesi lazım ki kontrol edebilsin, eğer durum seni rahatsız ediyorsa ona bunu anlat eğer umursamıyorsa ilişkini gözden geçir
17 Yorumla- 10 ay
Muhtemelen yaşınız çok küçük onu seviyorum diyorsun ama o sana en temel konuda saygı göstermiyor kendi zevkine bakıyor ilerde anlarsın dedigimi
Soran10 ayYaşım küçük değil 25 yaşındayım. Benden 4 yaş küçük o. Küçük olması benim için hep sorun oldu. Bu ilişkiyi hiç istememiştim başlarda. Uzaklaşmaya, kendimden soğutmaya çalıştım benden küçük bir erkekle olmaz dedim ama o bunu hiç sorun etmedi hep bir şeyler yaptı benim için çaba gösterdi. Bana karşı normalde çok kibar, korumacı. Ben de zaten baya minyonum. Benden daha büyük duruyor o yüzden zamanla ben de sorun etmemeye başladım İlişkimiz bu konu hariç çok iyiydi. Ama şu an kafam çok karışık
- 10 ay
21 yaşında erkekle berabersin daha önce ondan başkası ile yaşadın mı bilmiyorum ama muhtemelen o yaşamadı ve bütün birikmis ergenliği ile ve izlediği p*rno ile herseyi mahvediyor, tavsiye istiyorsan vereyim konuş ve zevk almadığını söyle bu iki kişilik bir olay eğer amaç bosalmaksa mastürbasyon. yapabilir, seviyor olabilirsin normalde iyi biri de olabilir ama iş o noktaya geldiğinde uzun vadede bu durum sağlıksız hem ilişki için hem senin için
Soran10 ayHayır ben de daha önce hiç yaşamadım o yüzden başlarda sorun bende diye düşündüm çünkü çok çekingen davrandım ama ensonki birlikteliğimizden sonra istemediğim halde yine aynı şeyi yaptı. Ben ellerini tutup engel olmaya çalışınca o daha sıkı tuttu. Zorla oldu gibi yani. Kendimi çok kötü hissettim. Normalde sarılıp öperdi sonra uyurduk. Bu sefer öyle yapmadı yatıp uyudu.
- 10 ay
Siz sevismiyorsunuz sen kullanılıyorsun, tecavüz dediğimiz şeye çok yakın ama farkında değilsiniz
Soran10 ayFarkındayım aslında ama neden böyle yaptığını anlamaya çalışıyorum böyle biri değil çünkü
- 10 ay
Özelden yazabilir misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
10 aysert olmaktan zıyade bencılce davranıyor zaten sen ılıskıden zevk almıyorsun senı cınsel ılıskıden sogutmus resmen erken bosalma sorunu da var sana karsı anlayıslı degıl bence tahammul etme bu kendıne ıskence ayrıca kendıne saygını yıtırırsın bu sekılde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çoğu kadın sertlikten zevk alır ama tabi uzun sürerse partneriniz bi destek almalı size göre sevişmeyi öğrenmeli
04 Yorumla
Soran10 ayhttps//r. resimlink. com/by6qn. jpg
bu normal mi sence
Soran10 ayNeyse boş ver o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Böyle bir şey müsade etme rahatsız oluyorsan ayrılabilirsin. Kendini düşün.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saçma bir şeymiş, sanki uzak durman lazım, ideal cinsel yaşam önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bu ne? swks olmadigi kesin. tabiri caizse benxil ve hayvani sekilde sacma bisi yapms
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAyrıl cinsellik önemli sen mutsuzken onun mutlu olmasına müsade etme.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayAyril gec bosalan vr. Bu kez de canin yanar Anlarsin
00 Yorumla
10 ayVerme artık bence
44 Yorumla- 10 ay
Soft mu seviyosun
- 10 ay
@Hassas_Temaslar napacajsın
- 10 ay
Sordum sadece
- 10 ay
@Hassas_Temaslar gereği yok öğrenmenin
Gizli Üye(36-45)10 ayBöyle okuzlerle ilk deneyimi yaşayıp ömür boyu orgazmdan mahrum kalıyorsunuz:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayYaptığı doğru da süre kısa
02 Yorumla
Soran10 ayDeğil işte hareket bile edemiyorum kollarımı tutuyo sürekli
- 10 ay
Tamam işte zatenn öyle yapıcak esir alıcak sen itaat ediceksin
Bende zorlanıyorum 42 kiloyum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ayril ozaman amasyada
00 Yorumla
10 ayAktardan şap al yiyeceklerine kat
01 Yorumla- 10 ay
Ayrıl kurtul
10 ayHangı sehırde yasıyorsun
00 Yorumlanasıl başlarsa öyle gider bir şey yapamasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. tecavüzcünü sevmen de trajik yani..
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yönlendir
08 Yorumla
Soran10 ayNasıl yapıcam ki? Beni dinlemiyor ki. Benden daha güçlü sonuçta karşıkoyamıyorum
Soran10 ayElimi kolumu sımsıkı tutunca istediğini yapıyor işte güçle ilgisi bu manipülasyon yapmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayyumuşak ol de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. op başına koy
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySevisme yapmiyor mu
06 Yorumla
Soran10 ayYapıyo ama diyorum ya çok sert işte. Isırıyo çok fazla sıkıyo.
Cevap sahibi10 ayIpleri eline al bi sefer
Soran10 ayNasıl yapabilirim ki?
Cevap sahibi10 ayAnlatirim dilersen hem belki bosalmasina da fayda olur
Soran10 ayBurdan yazabilirsin
Cevap sahibi10 aySikayet gelir oyle bir sey deh tarif yalpicsm
Gizli Üye(25-29)10 ayYaşlar kaç kank
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayFoto görünmüyor düzgün atar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayFollossun kizsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Konuş insan gibi
04 Yorumla
Soran10 ayDinlemiyo ki dur diyorum bu güzellik karşısında duramam diyo. Ben de çok isteksiz davrandım bu yüzden. Karşılık vermedim daha sert davranmaya başladı. Normalde bana karşı çok hassas davranırdı.
Soran10 ayNasıl ayak uydurayım ki? En son m*me ucumu koparacaktı resmen.
Adam kuduruk
00 Yorumla
10 ayYardımcı olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayCokmu morardı
01 Yorumla
Soran10 ayEvet
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası