öyle benim hiç reel sevgilim olmadım flörtüm bile olmadı yani bir erkekle gezmediğim dolaşmadım yemek içmedim elini bile tutmadım ama sanalda bir tane sevgilim oldu dört ay konuştuk yazıştık da bu sitede oldu başka bir yerde olmadı bir şeyler yaşadık yani öyle çok fazla ileri gitmedik tabi yani nasıl anlatayım nude atmadım yazışarak boşalttık arada ses kaydı atıyorduk o kadar ve sonra bitti şimdi evlensem kocanın yananda rahat olurmuyum yoksa utanırmıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, kocanın kim olacağı da önemli, tanışıp evlendiğin biri olursa utanma biraz daha kontrollü olur, ama görücü usulü vs olursa daha çekingen olursun
07 Yorumla
Soran11 ayGörücü üsülü olacak biri var dün istemeye geldiler
Soran11 ayOlacak gibi
Soran11 ayBen beğendim
Soran11 ayHiç öyle bir şey düşünmedim inan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aykendini prtnerine bırak okadar hızlı alışırsınki, 1 ayda sanki bir ömür yapıyormuş gibi olursun.. dert etme
00 Yorumla
11 aySenin yaptıkların başkası için çerez be... yazışarak sexting ne ki bu devirde. Rahat ol
02 Yorumla
Soran11 ayKi ben hiçbir zaman başkasına bakmadım kendime baktım herkes kendi yaptığına sorumludur onun yaptığı şey çerez niyeti nedir benim yaptığım tencere yemektir herkese kişiliği farklıdır
- 11 ay
O zaman tövbe et allahın huzurunda bir daha yapma
11 ayGerçeğini yaşayınca aklına bile gelmez o günler 😎🙂
07 Yorumla
Soran11 ayGerçekten mi
Soran11 ayBende unutmak istiyorum
- 11 ay
Elbette gerçekten.. ne malmışım ya deyip gülersin bile kendine
Soran11 ayMalmı
- 11 ay
Yani.. diyeceksin ki bu neymiş ne aptalcaymış.. gerçeği bambaşka diyeceksin
Soran11 ayUtanırmıyım ilklerde
- 11 ay
Utangaç birsiysen temas olduğu için az bir şey utanırsın sonra akışına bırakırsın canım ne olucak sanki😎
11 ayNe utanacakson. Deneyim edinmişsin işte. Kasma kensini
03 Yorumla
Soran11 ayUtanmak istiyorum
- 11 ay
Utan hadi bakalım o zaman ☺️☺️
Soran11 ayişte ben de bunu soruyorumıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayYazışmak ve gerçek beraberlik farklıdır. Ama seksting ile onu aşmış olabilirsin.
047 Yorumla
Soran11 ayÖylemi diyorsun
- 11 ay
Evet. Çok fazla insan tanıdım böyle. Mutlu evliliklerin başlangıcı bir şekilde bunu yaşamış olmaktan geçiyor. Reelde yaşama şansın olmasa da mutlaka seksting.
Soran11 ayKötü bir şey yapmadım sizce yani seviyordum ben de istiyorum o duguyu tatmak istedim ama ne bileyim ya masumdu çekingenliğim utangaçlığım saflığım hepsi yok olduğu gibi sanki ama reelde yaşamadım gerçi nasıl olur bilmiyorum tabii
- 11 ay
Gerçek bir ten teması tabi daha farklı. Ama biriyle bir şey paylaştım kirlendim saflığımı kaybettim diye düşünme. Seks de yemek içmek kadar temel ihtiyaç. Demek istediğim şu ki hiçbir şey kaybetmedin. İhtiyacını da düşünüp bedenine değer verdin. Bunun için utanma.
Soran11 ayay çok teşekkür ederim inan ki çok güzel bir cümle kurup bana çok iyi hissettirdin böyle düşünüp böyle yazman beni mutlu etti kendine iyi bak💕
- 11 ay
😊🙏 takip atabilirsin istediğin her an burdayım mutlu olmana mutlu oldum.
Soran11 ayTeşekkür ederim bakarım doktormusun
- 11 ay
Evet hekimim.
Soran11 ayNe hekimi
- 11 ay
Kadın doğum asistanıyım
Soran11 ayAaa gerçekten mi
- 11 ay
Evet
Soran11 ayBir şey soracağım size
Soran11 aySorabilimiyim
- 11 ay
Sorun tabiki
Soran11 ayBir kadın en çok hangi yaşta istekli olur
Bide akıntım çok olur
Çenemde en çok çok kıl çıkıyor bunun sebebi homonsalmı- 11 ay
Kadınların en çok istekli olduğu yaş aralığı 27-35 yaş aralığı. Hormonlar en çok bu aralıkta aktif olur.
Akıntının olması da çene bıyık bölgesinin sık tüylenmesi de hormonal kaynaklı. Libido yüksekliği de akıntıyı etkiler.
Soran11 ayTeşekkür ederim
Peki bunun için ne yapmam gerekiyor- 11 ay
Libidonu kontrol etmeye çalışma. Hormonal dengeni bozarsın. İsteğinin yükseldiği her an mastürbasyon yapmalısın.
Soran11 ayHer gün yapmak sağlıklımı
Soran11 ayPeki
Soran11 ayBu aralar istegim çok 2 günde bir yapıyorum ama kendime bastırdığımda oluyor ve bu aralar çok çabuk ıslanıyorum
- 11 ay
Asıl sağlıklı olan bu. Yemek içmek barınmak kadar önemli vücut için. Hem rahatlama hissi hem hormonal denge.
Soran11 ayNe bilim her gün yapmak bağımlık yapıyormuş
- 11 ay
Normal bir durum yaşından da kaynaklı. Islak olman seni rahatsız etmesin. Herşeyin yolunda olduğunu gösterir. Vücudunu keşfetmekten geri durma. Klitoral orgazm çok önemli. Çok rahatlatıcı.
- 11 ay
Bağımlı olman diye bir şey yok. Gerçek ilişki de bağımlılık yapmaz ayrıca.
Soran11 ayİçini sokmuyorum bakireyim
- 11 ay
İçine sokma zaten. Dudaklarında gezdir parmaklarını. Yastık veya başka materyaller kullanarak orgazmı kolaylaştırabilirsin. Fantezi kuramıyorsan seksting dene.
Soran11 ayYastık ne alaka
Soran11 aySesting yaptım bir ara onu da yapmak istemiyorum kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
- 11 ay
Yastık sürtünme esnasında zevk almayı sağlıyor sert bir penis işlevi görüyor.
- 11 ay
Kullanılmış gibi hissetmek başta normal. Ancak aldığın zevk hayatına en önemlisi bedenine verdiğin değerin yansıması.
Soran11 ayp*rno izlemiyorum midem bulanıyor sonra
Soran11 ayAma sevişme sahnesi izlemeyi severim
- 11 ay
p*rno izleme zaten orada yapay bir sevişme var gerçek hayatta öyle bir şey yok.
- 11 ay
Sevişme sahnesi izle gözlerini kapat anın tadını çıkar.
Soran11 ayBir kare izledim küstüm
Soran11 ayOndan izlemeidm
Soran11 ayOyle yap
Soran11 ayYapıyorum
- 11 ay
Gece uyumuşum yazamadım kusura bakma.
Soran11 ayÖnemli değil
- 11 ay
Tamam. Daha fazla rahatsız etmeyeyim kusura bakma.
Soran11 ayBen sizi rahatsız ettim kusura bakmayın
- 11 ay
Estağfurullah rahatsız olmadım. Takip atın dedim atmadınız ondan dedim rahatsız etmeyeyim diye.
Soran11 aySize bir şey daha soracağım günlük ped peçetemi kullanmak dağa iyidir
- 11 ay
Peçete hijyenik olmaz. Mutlaka günlük ped kullanılmalı.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayBence sorun olmaz. Sen kendini biliyorsun zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yahu sen nerde yaşıyorsun. Böyle şeyleri kafaya takarsan oooo ooo hiç mutlu olamazsın
00 YorumlaUtanirsin Gene Zaman Zaman Sonra Utangacligin Gecer Zaten
02 Yorumla
Soran11 ayO utanç duygusunu yaşamak isterim
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Başta evet ama sonra bence utanmazson. Hatta bence sen şu an da da utanmazsin 🫣
04 Yorumla
Soran11 ayYok yapım çok utangaç
Soran11 ayHer konuda çekinirdim ama limidomda çok yüksektir
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayyani nedne utanasın ki
04 Yorumla
Soran11 ayO duyguyu seviyordum
- 11 ay
geçer ve geri gelmez
Soran11 ayOfff yapma
- 11 ay
maalesef öyle ben artık hiç utanmıyorum
11 aypekı deneyımın cokmu az boyle
03 Yorumla- 11 ay
ıstek arzun nasıl
Soran11 ayVar Arzum
- 11 ay
pekı nasıl mucadele edıyorsun ve baskılıyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vicdanına bağlı sixiliyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayolursun elbette kocan o senin
00 Yorumla
11 ayutanılcak bırsey yokkı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayevlencek 15 milyonun var mı
02 Yorumla
Soran11 ayBenm yok
Cevap sahibi11 ayeeeeeeee
Gizli Üye(30-35)11 ayUtanılacak birsey yok tecrübe iyidir senin için
011 Yorumla
Soran11 ayYa evet tabii ki de aslında sevgilim olmadan önce çok tecrübesizdim hatta çok o kadar çok cahildim ama utanç duygusunda yaşamak isterim yani o duyguyu seviyordum
Cevap sahibi11 ayYine canlı canlı olunca ilk başlarda utanacaksınız aama böyle olmak da iyi yinede çok bise yasamamissiniz
Cevap sahibi11 ayDetaylı konuşmak dertleşmek istersen gizliden cikabilrim
Soran11 ayYok istemem
Cevap sahibi11 ayTamamdır:) sen bilirsin iyi bak kendine
Soran11 ayYani nasıl anlatsam öyle görüntülü falan bir şey yoktu sadece yazışarak olmuştu ama tabi sevgililik dönemi geçirdik yani mesele sadece cinsellik değildi bilmiyorum yani ya zaten utangaçlık bir ömür boyu olmayacak yani ilk zamanlarda olur mu diyorum yani ne bileyim mesela ben sadece hiç öpüşmedim biri beni öptüğünü utanır mıyım ama sevgilime mesajlarda çoğu zaman öpüşme hayali kurdum
Cevap sahibi11 ayİlk başlarda utanacaksin öpüşürken ama sonra isteğin sayesinde utangaçlık gececek
Soran11 ayYa zaten ben ilklerden başladım bahsediyorum yoksa sonradan kocam olacak aynı evi aynı yatağı paylaşacağım utangaçlık kendiliğinden gidecek zaten bir ömür boyu ama utanmak isterim çekilmek isterim
Cevap sahibi11 ayUtanmak daha çekici yaoar senj
Soran11 ayİşte bende gerçekten öyle olmak istiyorum yalandan degil
Cevap sahibi11 ayGizliden çıkayım yaz bana burada öyle detaylı konusunca ban yiyoruz
Merak etme oda yapmıştır öyle şeyler
01 Yorumla
Soran11 ayOnun yapıp yapmadığı umurumda degil
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. utanma çekinme
041 Yorumla
Soran11 ayUtanmak istiyorum
Soran11 ayYa zaten öyleydim ya sevgilim de bir şeyler yaşarken uzaktan bile bana bir şeyler söyleyince çok utanıyordum yani utanarak cevap veriyordun o duyguyu yine yaşamak isterim yani
Soran11 ayÇok güzelsin dediğinde bile çok utanırdım ya zaten yapım utangaç ve çekingen biriyim yine öyle olmak isterim doğal halim öyle olsun isterim eskiden nasılsam öyle olmak isterdim ya tabii ki sevgilim olmadan önce çok tecrübesizdim çok bilinçsizim çoğu konularda çok cahildim de bak artık öyle değilim ama utanç duygusu yine olsun isterim
Soran11 ayEvet biri beni övdüğünde bir çok utanırım
Soran11 ayYok be 1 yıl önce çok masumdum inan
Soran11 ay28 yaşında olmama rağmen çok saftım
Soran11 ayArtık değilim maalesef
Soran11 aySana bir şey anlatayım kış havalar çok soğuk işte sevgilim bana şey dedi sıcak bir yuvaya ihtiyacım var ben de ben de hiçbir şey anlamadım şey dedim evin yok mu dedim ne oldu evine dedim bir de üzülerek cevap veriyorum baktım güldü onun sıcak yuva bahsettiği başka bir şeymiş sen almadın demi ama yani daha çok şey vardı bazen bir şeyler söylerdi ben hiçbir şey anlamazdım gülerdi ve çok hoşuna giderdi hep bana şey derdi nasıl bu kadar masum saf kalmışsın baş yaşına kadar ama gerçekten öyleydim yani rol yapmıyordum yalan söylemiyordum
Soran11 ay29 oldum
Soran11 ayValla çok saftım ama haketmedi inan
Soran11 ayOnu çok seviyorudum ondan yaşadım yoksa hatta boyle bir şey yapmazdım çok pişman oldum
Soran11 ay1 ay oldu
Soran11 ayKıskançlık güvensizlik bana devamlı baskı yapıyordu her soyledigim cümlede bir şey arıyordu her lafın altında bir şey arıyordu sonra yazmaya başladı tartıştık ben onu takipten çıkardım o da beni engelledi ondan sonra yazışmadık artık ama daha onun öncesinde çok tartışmalarımız falan olmuştu yani şöyle bu sitede uzak ilişki mesafesi zor ama ben hiç görmeme rağmen ilk kez bir şey yaşadığım için ona çok bağlanmıştım seviyordum da yani
Soran11 ayVerdim ana değerini bilmedi bit gitti iyi bitti bunalmıştım zaten ona açıklama yapmaktan
Soran11 ayBak gizli soru sorma dedi sormadım kimseyi takip etme dedi takip etmedim sözünden çıkmadım her dediğini yaptım ama yine de inanmıyordu biliyor musun şifremi veriyordum gir bak diyordum bakıyordu soru cevaplıyordum niye bu soruyu cevapladım ya aslında kıskançlık da değil beni böyle kendi avucunun altına almaya çalışıyordu sonradan anladım tabii ya hiç ilişkim olmadığı için ilişkiler nasıl olur bilmiyordum ne bileyim ben böyle yapınca beni sevdiğini bana değer verdiğini falan düşünüyordum sıkıldık galiba her yaptığım şeyi her söyledigim şeyi ona batmaya başladı ben de kendimi artık bunu yaşatmak istemedim hiçbir şekilde artık ne yazdığın onun öncesinde çok tartıştık tekrar geliyordu yalvarıyordu özür diliyordu affediyordum.
Soran11 ayİşte ben sinirliyim sinirlenince kendimi kaybediyorum diyordum sana çok değer veriyorum seni çok seviyorum yoksa neden bütün günümü sana harcayayım enerjimi veriyorum sana vaktimi veriyorum bilmem ne ben de bunları yapıyordum ama sadece tekrarlı değil ki sevmesem yapmam bilmem ne
Soran11 ayGerçekten öylemi düşünüyorsun
Soran11 ayDoğuluyum
Soran11 ayBen ağrılıyım
Soran11 ayİstanbullu
Soran11 ayYani hiç öyle birine benzemiyordu
Soran11 ayYani sap.. ık degild
Soran11 ayKime güveneceğim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayİlk baştanuyanırsın
04 Yorumla
Soran11 ayKocamdan unanırmıyım
- 11 ay
İlk başta evet
Soran11 ayBende zaten ilklerden bahsediyorum yok ömür olmaz
- 11 ay
Olur işte
11 ayAşmışsın kendini artık eski sen olmak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aysen zorya
01 Yorumla
Soran11 ayAnlamadım
Gizli Üye(18-24)11 ayBunu sen bilirsin utanir misin
010 Yorumla
Soran11 ayYani şöyle yapın utangaç biriyim çekingen biriyim ama artık biriyle de bir şeyler yaşamak istiyorum mesela ilk sevgilim olduğunda bana çok güzelsin dediğinde bile çok utanırdım çok çekinirdim olurdu yanımda olmamasına rağmen mesajlarda bile düşünce çok utandım ama artık öyle değil mesela biri bana güzelsin dedi artık öyle bir hissim yok Bilmiyorum yani bir erkekle hiç kalmamadığım için utanırım mıyım utanmaz mıyım bilmiyorum eskisi gibi tecrübesiz değilim ama bilgisiz de değilim ama ben utangaçlık duygusunda yaşamak isterim severdim yani o doğal halimi karşı tarafta hissederdim ve onun da hoşuna giderdi
Cevap sahibi11 ayAnladim nerelisin peki kültürle de alakali aile
Soran11 ayDoğuluyum
Cevap sahibi11 ayBende öyleyim yani bizim kultrude var zamanla alışırsın merak etme herkesin ihtiyaçları oluyor
Soran11 ayOyle doğru
Cevap sahibi11 ayVaktin varsa seni tanimak isterim
Soran11 ayNerelisin yap olarak
Cevap sahibi11 ayGizliden cikim ordan derim
Soran11 ayKim dedi çık
Cevap sahibi11 ayCikmadim zaten
11 ayHerkes yapıyo artık
06 Yorumla
Soran11 ayBanane herkesten
- 11 ay
Utanmana gerek yok demek istiyorum
Soran11 ayAma ben utanmak istiyorum
- 11 ay
Utanmak çoğu şeyden geri kalmanı sağlar
Soran11 ayBiraz öyle oldu ama güzeldi yinede
- 11 ay
Böyle şeyler zevklii ve güzeldir utanma o yüzden bence hiç
11 ayUtanmazsın
010 Yorumla
Soran11 ayNeden peki
- 11 ay
Yani uzun bir mesele işte yorumda nasıl yazayım ki şimdi
Soran11 ayYaz bilirsin
- 11 ay
Gizlisin işte
- 11 ay
Kocana anlatacak mısın ki
Soran11 ayBurdan yaz
Soran11 ayAsla öyle bir şey yapmam
Soran11 aySevmesem bile yapmam o yapsa bile yapmam
Soran11 ayBen yanlış anladım ben sana aldatacak mısın diye böyle bir şey anlatılır mı ya nasıl anladın en fazla sevgilim oldu derim dürüst olmaya çalışıyorum ama ilerisini anlatamam bir erkek bunu kaldıramaz ki sen de biliyorsun
- 11 ay
Ya işte yorumda konuşunca öyle oluyor
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026