Merhaba, ilişki sırasında kasık ağrılarının nedeni durumuna uygun pozisyon seçimi yapmamış olmanız olabilir, eşinin fazla yuklenmesi ya da enfeksiyon nedeniylede ağrı yaşıyor olabilirsin. İlişkiye girmeye herhangi bir sakınca yoksa son birkaç haftaya kadar devam edebilirsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayEn kritik aylar aslında. Bu aylardan sonra çok sık ilişkiye girmeyin girseniz bile pozisyon önemli. Lekelenmelerin ve pelviste kanamaların olabilir bence dayanmakta fayda var
110 Yorumla- 10 ay
Haklısın
Soran10 ayTeşekkür ederim bilgi için uygun pozisyonlar bakmalıyım o zaman
- 10 ay
Yan pozisyon olabilir
Soran10 ay@Kartal0662 tatmin edici bi pozisyon değil
Cevap sahibi10 aySen bana yaz ablam ben öğretirim sana
Soran10 ayNeyi öğreticen
Cevap sahibi10 ayYapacağın pozisyonları
Soran10 ayNasıl yazıcam sana
Cevap sahibi10 ayİsmime tıkla takip at
Cevap sahibi10 ayBen yazdım sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence Bitrak şimdi ama son aya kadar sıkıntı yok diyokarda bu senin rahip ve vücut yapina gote değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayIlk ay haric biz kisitlama yapmamistim ama sonralara dogru zor olmaya basliyor tabi
220 Yorumla- 10 ay
Doğuma kadar yaptın mı
Soran10 ay2 düşüğüm olduğu için bende ilk 2 ay çok nadir yaptım ama 2 aydan sonra pozisyona dikkat ediyoruz sadece merak ettiğim kaçıncı ayda durmam gerekiyor
- 10 ay
Sen doktora sor yine
Cevap sahibi10 ayben doktor kontrolunde onun demesine dikkat ederek gittim hep bence en dogru cevabi doktor verecektir ayrica dedigin gibi doktorun bana dedigi pozisyonlara da hep uyduk biz
Soran10 ay2 kere düşük yaptım birisinde doktor sorun değil dedi 3 hafta sonra ağrım oldu doktora gittik başka hastaneye gönderdi kalbi durmuş kürtaj oldum
Kısacası doktorlara da çok güvenemiyorum
Cevap sahibi10 aybende ilkinde dusuk yaptim daha dogrusu kese olustu ancak kalp atisi duyamadik mecbur bende cektim bunlari, ben kendi doktoruma guvendim bilemiyorum tabi senin de bildigin seyler vardir bir sorun yasamadim ikinci gebelikte cok sukur
Soran10 ayPeki 6. aydan sonra anal ilişkinin bi zararı var mı
Cevap sahibi10 aybak ben sana doktordan duyduklarimi soyleyeyim ama nasil soylucem burada bilemiyorum aslinda en dogrusu doktora sormak ama bizimkisi muhabbet fikir alisverisi
Soran10 ayTecrübe aslında emin ol ki doktorların çok umrunda olmuyor hayvan gibi davranıyorlar bazen soru sormaya gelmiyor dalga geçer gibi konuşuyorlar bende çekiniyorum bunları sormayı
Cevap sahibi10 ayHaklisin yani her doktor herkes bir degil uyumu saglamak cok onemli, bende olsam bende utanirdim bunlari sormaya istersen sana bildiklerimi analtayim ama bunlar doktorun bana tavsiye ettikleri sonucta, cati muaynesi sonucunda yani, senle biz elbetteki farkli olabiliriz bu cok normal
Cevap sahibi10 aybu boyle olmayacak
Soran10 ayMerak ettiğim 6 aydan sonra nasıl ilişkiye girebiliriz
Vajina ve anal zararları var mı
Üstte olmamın zararı var mı
Cevap sahibi10 ayburada yazilcak seyler degil bunlar ama
Soran10 ayNerden yazıcam
Cevap sahibi10 ayYazaksan adimi goruyorsun
Soran10 ayMesaj atamıyorum ama sana şu an
Soran10 ayEngelledin mi beni öyle bişey diyor
Soran10 ayYinede verdiğim bilgiler için teşekkür ederim en azından içimi rahatlattın 🫶
Soran10 ay@electrician_ doktorlar öküz gibi davranıyor zorla koltuğunda oturuyor
- 10 ay
Nasıl yani zorla derken
Gizli Üye(18-24)10 ayAbla karnında bebek var hala zıkılmk istiyorsun zarar gelir tabi
22 Yorumla
Soran10 ayDüşünceni sormadım
Cevap sahibi10 aySormana gerek yok söyleyebilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayDoktorun yasaklar zaten problem gördüm mü ama çok zorlamayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
10 ayMisyonerde yapmak ve baski uygulamadan mesafeli en uygunu bence cok sık yapmamak lazim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayNormal artık hanileliğinin sonu yaklaşmış fazla zorlamadan yapa bilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayöncelikle hayırlı olsun bu gibi durumlarda doktor aksini söylemediği sürece 9. aya kadar da ilişki yaşanabilir ama doktorunuza danışın derim bize bişey dememişti mesela biz son aya kadar ilişki yaşadık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aycocugun kafasına vurup durmayın, aptal olacak
00 Yorumla
10 aydoğuma 1 ay ya da 15 gün kala bırak ama arkadan yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
10 aytehlike yoksa bırakma doğru pozisyonu bulun
00 Yorumla
10 ay7.8 ayda bırakman lazım
00 YorumlaSağlıklı bir doğum yaparsın umarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeter bence artık çok bile yapmissiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
10 ayBiraz da bırakın ama böyle niye zorluyorsunuz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. son aya kadar sorun yok diye biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bizim doktorumuz 38. Haftaya kadar müsade etmişti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı.
10 ayAzaltmalisiniz
00 Yorumla 9 aya kadar yolu var istemiyorsan yapma
00 YorumlaUzman doktora gözüksen daha iyi
00 YorumlaGüzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySon güne kadar yapabilirsin sorun yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası