Benimde ilgim orada işte vajina ve arka kasa çok ilgimi çekmiyor hatta olmasa da olur, ayak bir numaralı önceliğim, ojeli bakımlı ve halhal takmış olacak, kokusu hiç önemli değil
Evet yaladım da pek çok kez, şu zamana kadar pek çok kadın ve kızın ayağını yaladım hiçbiri esc değil, yalamak öpmek koklamak emmek cinsellikte ayak dışında hiçbir şeyi önemsemem
14 yaşındayken başladım ilk kez ayaktan hoşlanmaya, yazın markette bir kadının ayağı çok hoşuma gitmişti o günden bugüne kadar ayak dışında hiçbirşeye bakmam bir kızda, ki bence ayak yani özel bir bölge değil çok masum bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oral ve ayaklarımın yalanmasından ve erkeğimin ayaklarını yalamaktan çok hoşlanıyorum
Zevk veriyor mu yalamak
Evet
Gizli olmasaydın keşke
Neden
Çünkü aranıp bulunamayan nadir kişilerdensin
İstek attim
Tamamdır kabul ettim
Ayak fetişi olmazsa olmaz, ön ve arka tarafı çok önemsemem
Bu ayaktan ne anlıyorsunuz ya
Kız olsaydın anlatırdım knk k. b
Bu değişik ve itici bir dürtü
Ayak fetişi mi
Evet
Benimde ilgim orada işte vajina ve arka kasa çok ilgimi çekmiyor hatta olmasa da olur, ayak bir numaralı önceliğim, ojeli bakımlı ve halhal takmış olacak, kokusu hiç önemli değil
İğrenç kokan bir ayağı yalar mısın
Evet yaladım da pek çok kez, şu zamana kadar pek çok kadın ve kızın ayağını yaladım hiçbiri esc değil, yalamak öpmek koklamak emmek cinsellikte ayak dışında hiçbir şeyi önemsemem
Nasıl bir mide oğlum seninkisi yalayarak mı boşalıyorsun
Feetjob
Kanka bende 10 yıldır ayak fetişistiyim yenilerden değilim
Yaşın kaç abicim senin
24.
10 yıldır ha
14 yaşındayken başladım ilk kez ayaktan hoşlanmaya, yazın markette bir kadının ayağı çok hoşuma gitmişti o günden bugüne kadar ayak dışında hiçbirşeye bakmam bir kızda, ki bence ayak yani özel bir bölge değil çok masum bir şey
Kokandan falan tiksinmiyor musun
Asla tiksinmiyorum daha da yükseltiyor, kız güzel olunca ayağı da güzel olduktan sonra istediği kadar kokabilir spordan çıksın farketmez
İğrenç bişey ya kurtul bu hastalıktan normal değil çünkü
Zevk meselesi ama kanka sende biliyorsun bunun çok yaygın bir fetiş olduğunu
Ama sağlıklı bir fetiş değil abicim
Büyük memeli olmalı kadın ilk olarak yoksa olaya giremiyorum
Ne kadar büyük mesela
En az 85 ama beni 90-95 keser anca
Sarkık olur ama ya
Ayaklar yalanmadan ve kadına uzun bi süre oral yapmadan asla olmaz
Altımda ezmeden bitirmem
Öldürme dikkat et 😀
Misyonersiz olmaz
Şüphesiz