40 yaşındayım ve 25-30 arası beni tavlamak için uğraşan yakışıklı erkekler var, genç kızlar dururken niye ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
10 ayİki ihtimal var. İlk olarak, kendine bakıyor ve genç görünüyorsundur. Bu da doğal olarak genç erkekleri etrafında topluyorsun. İkincisi ise, onlar özgüvensizdir. Genç ve güzel kızların kendilerine bakmayacaklarını düşünüyorlardır. Ama ben ilk ihtimal olduğuna kalıbımı basarım😉
07 Yorumla
Soran10 ayGenç ve güzel kızlar bakar ama tripleriyle uğraşmk istemiyorlrmş, genç ve güzel kızların bakmayacağı adamla benim işim ne😆
Soran10 ayAma aslında soru şu, yaşıtım erkekler tutkulu değil, gençler daha tutkulu ve istekli
Soran10 ayNeden
- 10 ay
Yaşıtın erkeklere tutuksuz diyemezsin, denk gelmemişsindir. Denk gelde gör tutkuyu😃
Soran10 ayHaklısın 🤭hepsi demedim de öylelri denk geldi
- 10 ay
Şimdiye kadar şansızmışsın O zaman. Kim bilir belki şsnsın bundan sonra açılır😃
- 10 ay
Belkide bir mesaj kadar yakında 😉
En İyi Cevaplar
10 ayerkeğin olgun kadınlarla yatmak istemesinin sebebi o kadının hem bedenen hem ruhen ne istediğini çok iyi bilmesi olgun kadın kendine güveniyor ve bu güveniyle seni rahat bırakmıyor seni anlamaya çalışıyor dokunuşları bilinçli ve yerinde seni yargılamadan, kendinden emin bir şekilde arzuluyor hafifçe ısırıyor seni, seni kendine çekiyor elleri nazik ama bir o kadar da kararlı, her dokunuşunda seni biraz daha içine alıyor gözlerinin içine bakarken arzusunu saklamıyor seni deli gibi istiyor fısıldadığı kelimeler bile ateş saçıyor seni sakin ama güçlü bir fırtına gibi sarıyor bedenini hissettiriyorsun onun sabrını ama aynı zamanda o sabrın altında yanan çılgınca arzuyu gece boyunca seni kendi ritmine kaptırıyor seni çıldırtıyor elleriyle, dudaklarıyla seni bambaşka yerlere götürüyor onun yanında zaman duruyor, sadece ikiniz varsınız o an dünyada senin için yaratılmış bir zevk sarayına dönüşüyor bedenin onun ateşiyle yanıyor sabah olduğunda bile aklından çıkmıyor çünkü o kadın seni sadece doyurmuyor, seni kendinden geçiriyor seni bütün arzularınla seviyor sert ama aynı zamanda şefkatli ve sıcak her anı tutku dolu onunla olmak gerçek bir keşif gerçek bir ateş o yüzden erkekler olgun kadınlarla yatmayı ister çünkü orada gerçek sevgi ve şehvet bir arada yaşanıyor
54 Yorumla
Soran10 ayWaow😍
- 10 ay
Abla Vallahi helal olsun Çok iyi anlatmışsın yılın eniyi cevabı seçilebilir xd
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ay40 yaşındaki bir kadın, 25 yaşındaki bir erkeğe, 25 yaşındaki bir kadından çok daha fazla zevk verebilir. 40 yaşındaki kadın olgundur ve hayat yönünden deneyimlidir, ne istediğini bilir, kendisine 40 yaşına rağmen ilgi gösteren erkeğe kapris yapmaz, bunaltıp darlamaz, şımarıklık yapmaz. Seks yapma becerilerine ise hiç girmiyorum bile... 40 yaş kadını yatakta da iyidir.
11 Yorumla- 10 ay
EİC için teşekkürler 🙂
Değişik bir çekiciliğiniz oluyor, her anlamda hoş oluyorsunuz. Çok güzel olmayın sizde canım. Fikirler kafa dengide olunuyorsa en güzeli de öyle.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 ayOlgun kadın her zaman daha güzeldir çünkü. ne istediğini bilir. ergen kız gibi trip atmaz. görmüş geçirmiş çekici gelir bu da
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayGaripmiş. Kimisi milf sever. Belki öyledir. Ya da sen aşırı çekici bir kadınsındır
14 Yorumla
Soran10 ayÖyleym
- 10 ay
Ben normalde genç severim ama merak ettim şimdi
Soran10 ayHımm🥰
- 10 ay
Adın neydi
10 ay
Seni görünce amuda kalkiyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence soru trol değilse bile sen kendindeki şansın farkında degilsin
17 Yorumla
Cevap sahibi10 aySanslimisin
Soran10 ayÇok 🙈
Cevap sahibi10 ayNerde yasiyorsun
Soran10 ayBüyük şehrlerdn birnde
Cevap sahibi10 ayHangisi söyle iste
Cevap sahibi10 ayNasilsin
Soran10 ayİyi sen
Gizli Üye(25-29)10 ayAbla derdik ya ne bileyim ben şey etmem öyle 😅Ha tercih tamamen de küçük kalıyorum
118 Yorumla
Cevap sahibi10 ayOlgun çekiciliği ve tecrübesi diye bir şey var bu arada erkeği etkiliyor genç yaşta ama bu genelde 30 lara kadar sürer en fazla
Soran10 ayBeni isteyenler sadece genç değil ki, yani olgun erkekler genç kız ister demk istiyosn doğru ama benim gibi genç görünen taş olguların da peşinden koşar ayrıca😎
Cevap sahibi10 ayAbla yapma ya şu saatte şöyle 😅. Kendine bakıyorsun ayrıca demek mükemmelmiş
Soran10 ayNolurmuş yaparsam 🤩
Cevap sahibi10 ayVallahi etkileniyoruz ya işte çubuk kalkıyor falan 😅
Soran10 ayOo demek görsen uyuyamazsn🤭
Cevap sahibi10 ayYapmaaa 😂yaaa o kadar mı😅
Cevap sahibi10 ayAbla ben biraz şey oldum sayende 😂
Soran10 ayAbartma 🤭
Cevap sahibi10 ayAblaaa yaa😅şeye geçebilir miyiz 😅
Soran10 ayNeden😃bak işte senin gibi çocuklar beni baştan çıkarıyo , git bak fena olcak😂
Cevap sahibi10 ayYaa abla😂sen yapıyorsun ama be😂fena ediyorsun sonra suçlu oluyoruz
Soran10 ayÇok fenasın ya bence😄
Cevap sahibi10 ayAma abla yaa sende öylesin hatta biraz detaya girelim bence bir çıkayım 😅
Cevap sahibi10 ayAblacım gittin mi ya 😂
Soran10 ayUyucam 😂
Cevap sahibi10 ayYa bence biz senle konuştuk da yapmaa😂
Cevap sahibi10 ayNinni söylerdik jdkdkfkfkd
Olgunsun çünkü, ne istediğini biliyorsun, tecrüben var. Ve tabii kendine bakan bakımlı bir kadınsan da güzelsindir bu sebeple ilgi duyarlar.
10 YorumlaAbla napıyon ablammm yani o kadar demekki iyisin ki herkes düşüyor. Her genç erkeğin hayalidir bir kez de olsa bir olgun kadınla olmak. İster istemez yükseltir hayali bile ama sen gençlere cenneti yaşatıyorsun hahahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Yeni nesil çok arsız. Hatta bazıları ordinaryüs çocuğu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayO yaştaki erkekler senin yaşındaki kadını daha çok arzular sen de belli ki çekici bir kadınsın
10 Yorumla
10 ayOlgunun tecrübesi yeter zaten. Sen de belli ediyorsun demek ki tecrübeni
10 Yorumla
10 ayHer zaman zit olanlar ilgimizi çeker eskiden ben de öyleydim lakin 40 yaş civarı çok kadınla birliktelik yaşadım artık çıtırlar ilgimi çekiyor
010 Yorumla
Soran10 ayBiliyorum ben de 20yken 40lık 50lik adamlara aşık oluyodm, şimdi tersi😆
- 10 ay
Evet peki yirmilikler seni memnun edebiliyor mu
Soran10 ay25 diyelim ya daha küçükleri kabul etmiyorm😃🙈edemeyen de çıkıyo
- 10 ay
Anladım benzer kafa yapılarındayız knka hatta şu an sana şansıma hiç çıtırlar gelmiyordu senin yaş kurtlar geliyor artık bıktım
Soran10 ayBen kurt değilim yalnız, körpe görüntülü az tecrübeli 40ım😂
Soran10 ayKurtlar saldırr ben gençleri bi sene yalvartiorm
- 10 ay
Anladım benim de maddi durumum falan çok iyi Allaha şükür her imkanım var ve de gerçekten kafa dengi biriyim o yüzden senin yaş grupları bana ölüyor bitiyor
- 10 ay
Peki sen nasıl erkekleri tercih ediyorsun
Soran10 ayZeki, yakışıklı, iyi yalayan, prenses gibi davranan erkekler, parayla ilgisi yok, aşkla sevişen, tutkulu severim
Soran10 ayVay be ne biçim kadınlar var😂şimdi spor yapmam lazım konuşrx yine
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü 25 yaşındaki biriyle işi evliliğe götürmek istemeyeceğin için olabilir
06 Yorumla
Soran10 ayKonu zaten seks evlilik değil
Soran10 ayEvet te seks derdinde olan 25 lik kız yok mu
Valla benden daha tecrübeliler şimdikiler ven 25 te bakireydm
Soran10 aySadece seks yapan evl nmk istemeyen genç kız da çok demk istedm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aytecrube tecrube tecrube hababam sınıfı öyle filmler izliyorlar ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayFiziğin ve düşüncelerin oturmuş olduğu için. Fiziğinin tatlılığı bence güzel bi etken
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayEvli misin
Gizli Üye(18-24)10 aydaha kolay elde edilebiliyormuşsunuz, daha az kişi bakıyor diye. böyle duymuştum
21 Yorumla
Soran10 ayOnlar kart görünen yaşlı kadınlar içn doğrudr,60 olunca azalır benm peşindeki yakışklılar😂
30 a genc diyorsan sen de gencsin
22 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler yerim seni😄😚
Erkekler de gençsin diyo ama ne bilym yine de bi yaş gerçeği var göstermesek te🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayO zaman yaşı yaşına biri olsa okey mi? Yani ben😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu ara sanırı MILF ya da cougar fantazisi var. Evli misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayOlgun seven erkeklerde varmış yaşlanıyorum diye üzülüyordum
20 Yorumla
10 ayTecrübe yılları birikintisi seks arzusu fiziksel özellikle giyim
10 Yorumla
10 ayOlgun kadinlar sekste her zaman uç noktadadir dusuncesindendir belki de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olgun olduğun için tabikide 🙂🙂🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aydemekki alımlı ve güzel bir kadınsın..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayİyi işte daha ne istiyorusn
10 Yorumla
10 ayHerkesin kendine göre bir fantezi dünyası var
10 YorumlaErkekler olgun seviyor
10 Yorumla
10 ayGenç duruyor olabilirsin ondan
10 YorumlaOlgun isteği 😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayÇok çekici ve bakımlısındır ondan
11 Yorumla- 10 ay
Giyim tarzında çok büyük etken olabilir
kafası rahat
ergenlik rüyası vs anlatabilirim10 YorumlaÇok güzel birisin demekki
11 Yorumla
Soran10 ayKendimi övmek yanlış olur 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 ayBen direkt abla diyorum :D
014 Yorumla
Soran10 ayBeni görmediğn için🤩
- 10 ay
Özgüvene bak abladaki :D
Soran10 ayDaha dün mekanda 25 yaşında yakışklı biri tanışmak istedi yaşıtz sanmış 🙈ukala değilim ama bu yüzden güveniyorm sanırım
- 10 ay
Bunları yazıp gizli kalıyorsun gizli özgüven diye buna derim işte abla :D
Soran10 ayburada arayışta olsam açardım, soru sormaya sohbete geldm, kanıtlamaya gerek yok, kafamı iyice karıştıracak yeni yakışıklılara gerek yok😄🙈
- 10 ay
Bana mı iltifat ettin burada :D ablacım
Soran10 ayEvet kıvırcık , iri, hoşsun normalda kaçırmam😂
- 10 ay
Teşekkür ederim ablacım zevkli bir kadınsın
Soran10 ayŞu anki sevgilim senden küçük ablacım 😆
- 10 ay
Çıtır seviyoruz o zaman :D
Soran10 ayE tabi ki çünkü içi geçmiş oluyo yaştlarımn, gençlerin kafayla anlaşıorm
- 10 ay
Hayat hikayelerini dinlemek isterim abla :D
Soran10 ayO kadr çok yok yeni başladım😂
- 10 ay
40 a kadar boş durup sonradan mı açıldın abla :D Bu değişimi neye borçluyuz hashdashf
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 20-30 arası daha doğru olur 😀
00 Yorumla
10 ay40 yasında olduguna emınmısın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bizde yaşıt arıyoruz aman Allahım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHerkes aynı değil ciddi düşünen de vardır illa
00 Yorumlaşanslısın bize aynısı olmuyor hepsi para peşinde
04 Yorumla
Soran10 ayEvet haklısın ya genç görünen seksi ve güzel kadın şanslı ama 20 sene sonra ben de parayla sevgili yaparm ancak😂
Soran10 ayValla mı🤭gerçi popom böyle dolgun ve güzel olursa sporu bırakmazsam haklısn😂🙈
10 aySeksi sindir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayMilf seviyorlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Olgun candırda ondan
10 YorumlaOlgun seviyıruz çünkü
10 Yorumla
10 ayMilf oldukları için
10 YorumlaÇekici birisin demek ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İş sende var demektir
00 Yorumla
10 aySeks için
02 Yorumla
Soran10 ayKonu zaten seks ki
- 10 ay
Konu seks ise beğendiğinle yap
Gizli Üye(30-35)10 ayMilf olayı işte
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. olgun iyidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 ayNe zarar ederler
00 Yorumla Basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDemekki meyillsin
00 YorumlaŞanslısın
10 Yorumla
10 ayÇünkü milf seviyoruz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi