10 ayBuna bir köpek kulübesi alırdım o piercinginden de oraya bağlardım zincirle kapıda beslerdim Eve hiç sokmazdim😀 her zaman erkekleri ezmeyin Haha bu arada böyle şov da yapalım. Ablam ya Bu nasıl çocuk emzirecek bence çok kötü bir durum bu artı biliyorsunuz süt damarlarının hepsi orada bulunuyor Ben doğru bulmuyorum
12 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle çok haklısın 👍
- 10 ay
🌹🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayKadını itici gösteren detaylar:
Dövme ve PearcingAMAAAAA
Ama erkek "Yoklukta gider" diyerek bu kızları pohpohlar. Ucuzdurlar, kolay elde edilirler, ortam kızıdırlar. İsteklerini belli ederler. Dikkat çekmek istemelerinden verici oldukları belli olur. Erkek kafasında şu ortamda takılsam şu pearcingli ooor*spuyu ne... rim der. Tek amaç ucuz sekse ulaşmaktır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
10 ayBazılarına çekici gelse de ben farklı düşünüyorum. Emeceğim, yalayacağım, dişleyeceğim yerde neden bir metal parça olsun ve neden ağzımda partnerimin teni yerine metal tadı alayım? Yanlış mı düşünüyorum?
19 Yorumla- 10 ay
@SwordOfDemocles kadının en güzel hali doğal halidir, estetik operasyonlar , piercing, dövme vss özellikle kadının doğal güzelliğini bozup yapay bir güzelliğe sevk ediyor , sonra hepsi dışarda modifiye taktırmış şahin gibi dolanıyorlar ortada 🤣😆
- 10 ay
Ahahahaha Modifiyeli şahin.
Ssesli güldüm. 🤣🤣🤣🤣 - 10 ay
Haha 😂
- 10 ay
Yorumları okumadım ama beğenenin çok olduğunu düşünüyorum. Benim kriterim belli. Demir yalayacaksam işyerimde yüzlerce çeşit vida var zaten. Seks yaptığım kadının teni dışında bir metal parçasını yalamak emmek istemem. Bu sadece meme ucuyla da sınırlı değil. Göbek deliği, vajina dudakları, kadının dudakları ve dili de dahil hiçbir yerinde metal tadı istemem.
- 10 ay
63 kişiden çoğu itici olduğunu düşünüyor
- 10 ay
İlginç. Demek ki bu konuda toplumun geneli konusunda yanlış düşünce içindeymişim.
- 10 ay
Teşekkürler efenim 💐
- 10 ay
Rica ederim 🙋🥰
- 10 ay
O dediklerini şimdiki kadinlar cok musade etmiyor sarkiyor diye
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
10 ayİnsan emerken memenin tadını almak ister metalin tadını değil canısı 😅
13 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle 👍
- 10 ay
🙃
- 10 ay
teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben bu piercing olayını çok seksi buluyorum abartılmadığı sürece tabi. Vücudun en özel bölgelerinde bile güzel duruyor
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayKadını diyerek genelleme yapmak yanlış. Bazı kadınları daha çekici gösteriyor. Zaten bende o metalin dilime değmesini severim orası ayrı
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görünce içim cız ediyor benim ya
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayHayır vücuda takılan hiç bir metal demir artık neyse sevmem. doğal et olmalı sadece.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
10 aytaktırmasına gerek yok, hazır takılmışı var 😬😬😬🤣
211 Yorumla- 10 ay
Evet ya varmış 👍🤣 bende gördüm
- 10 ay
Yaşadik walla 🤭🥳🥳
- 10 ay
Haha oooo hemen alırız 🤣
- 10 ay
Çok güldüm ya :)))
- 10 ay
@Aurora343534 Allah affetsin bende güldüm 🤣
- 10 ay
Her şeyin çakması var ya.
Göğüs için bunlar, geçen BİM'e kalça için kalıp gelmiş.😂😂 - 10 ay
@Aurora343534 ya hiç sorma sonra modifiye taktırmış şahin gibi dolanıyorlar ortalıkta 😂😆
- 10 ay
Allah seni...
Modifiyeli şahin nereden geldi aklına? :)
Evet, ne varsa doğal olmalı. ;) - 10 ay
@Aurora343534 haha 😂 aynen öyle 👍 insanın en güzel hali doğal halidir , doğan görünümlü şahin gibi dolaşmanın manası yok 😂
- 10 ay
Doğan görünümlü şahin.. :)
Sen bu jargonları iyi biliyorsun yaa.
Evet, Şahin'in de alıcısı var. ;) - 10 ay
@Aurora343534 hı hııı 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
10 ayAçıkça kendi fikrimi söylemem gerekirse diğerlerini bilmiyorum ama bana gerçekten çok çekici geliyor yani böyle gerçekten aşırı derecede hoşuma gidiyor diyebilirim 😇😇
12 Yorumla- 10 ay
Doğrudur saygı duyarım 🙋 zevkler ve renkler tartışılmaz derler
- 10 ay
Aynen öyle Bu arada nasılsın neler yapıyorsun Seni tanımak isterim Arkadaşça 😊
10 ayHayır ya sevmiyorum ben hiç memelerime öyle şeyler yaptıramam
90 Yorumla
10 ayYumuşaklığın üstünde bir sertlik ne zevk alacaklarsa😁
81 Yorumla
10 ayDaha önce dilinde olanla öpüştüm feci zevk veriyor ama meme ucu göbek deliği ve vajinada denk gelmedim
15 Yorumla- 10 ay
İlginc
- 10 ay
Neden ki
- 10 ay
Bilmiyorum, rahatsız edici olur diye düşünüyorum birde bir kadının en güzel hali doğal halidir diyenlerdenim
- 10 ay
Tabi bende doğal severim ama dildeki keyif vermişti
- 10 ay
Doğrudur, zevkler ve renkler tartışılmaz derler
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
10 ayHayır en nefret ettiğim piercing türüdür. Adam gibi Bi meme emecez onu bile çok gördünüz mk
12 Yorumla- 10 ay
Haklı isyan destekliyorum 👍😂
- 10 ay
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayÖncelikle zaten sütyensiz olması çekici kılıyor bunu, bi de üstine nipple piersing olması bence daha haz verici bi görüntü. He kimi sevmez o ayrı ama benim hoşuma gidiyor
10 Yorumla
10 ayBence çekici göstermiyor. Piercingi göstermek için sokakta sütyensiz gezmek zorunda kalıyorlar. Birde ucunu emerken dilime dişime falan takılır ne gerek var 😂
10 YorumlaMeme piercingi herkesin harcı değil. Taktırıp gezmek biraz cesaret ister
42 Yorumla- 10 ay
Sende o cesaret var mı?
Kulakta küpe bile istemiyorum
Kaldıki meme de piercing mi ne zımpırtıysa onu istiyim çok saçma bence çekici değil10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBunu emerken nasıl oluyor çok merak ediyorum 😂🤣 metal tadı mı alıyoruz yoksa göğüs mü ortaya karışık mı
10 Yorumla
10 ayOlmasın ya, o kadar yumuşak bir yerde demirin ne işi var.
Bütün iştahımı kaçırırdı. :)21 Yorumla- 10 ay
Cık cık, beğenmedim.
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Bence kötü gösteriyor ama bazılarına bdsm yi cağrısştırıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
10 ayBen yalarken ve emerken acı çekmeyecekse taktırmasına bişey demem. Taktırabilir
10 Yorumla
10 ayBenimle nasıl biliyor musun Bir de şöyle vücudunda komple dövme olsa daha bu farklı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Biz oradan demirli süt emmek istemiyoruz 😂
10 Yorumlaİnan onlar dışarda güzel gozuksede ambalaj çıkınca şenlik ozaman başlıyor 🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence çok kötü kadın vücudundaki en estetik bölgelerden birini bozmak demek.
10 YorumlaHayır, tam tersi aşırı itici duruyor. Bunu çekici bulanlar sadece tek gecelik düşünenlerdir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayKocaman küpe hariç hiç bir şey yakışmıyor bence hiç sevmem
10 Yorumla Ne alakası var birileri sizi beğenecek diye vücudunuza zarar vermeyin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayDil de göğüs ucunda göbekte ve vajina bence bunlarda olması mükemmel bir şey 🤩🤩🤩
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence çok iğrenç meme gibi güzel bi organı mahvediyor
81 YorumlaBen meme severimde piercingin tadina bakmadım hiç. Nasip olursa cevabı güncellerim😅. Ama ete nazaran soğuk olur diye düşünüyorum. Bu hoşuma giderdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
10 ayHayır, itici duruyor
31 Yorumla- 10 ay
Brncede 👍
Gizli Üye(36-45)10 ayİğrenç geliyor bana, bir keresinde dilime batmıştı meme emerken
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySadece göbekte güzel duruyor diğer yerler olumsuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGüzel olanı da kötüleştirmek, 1.05 oranla helal parayı harama çevirmek gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok gıcık gösteriyor
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayfarklı bir boyut gibi geliyoır bana ama ben direkt meme ucunu yalarken nasıl bir hissiyat verir diye düşündüm
10 Yorumla
10 ayNe kadar çok seven varmış, toplumda bastırılmış istekler burada da açığa vurulmuş sjsj
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aybenim göğüs ucum buton gibi zaten bir de piercing takarsam ne olur kim bilir
52 Yorumla- 10 ay
Buton ne yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
10 ayKesinlikle çok çekici buluyorum, yaptırmasını da isterim ama tek şartla o piercing sadece görsel şov olsun, çünkü emmekten asla vazgeçemem 😉🔥
00 Yorumla
10 ayHayır ”Bazı kadını çekici" gösteriyor sadece, "her kadını değil"...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
10 ayBen bazen meme uçlarına saldırır gibi davranıyorum, hiç sevmem.
00 Yorumla Yok ya ben istemem oyle yalayamam ya demir tadi gelir🤢
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayMemeye dile ya da vücudun her hangi bir yerine takılması sevmem hatta tiksiniyorum takanda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için yaptırmasın hoşuma gitmez hem sağlık açısından da çok tehlikeli bi şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben çok seviyorum, ucu daha güzel görünüyor piercingsiz
00 Yorumla
10 aybunu nasıl beğeniyorsunuz itici geliyor😬
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayEmerken içime çektiğimde acırdır ve pişman olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBu kızda piercing yok yalnız piercingli göğüs pedi var😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görünce benim canım yanıyormuş gibi oluyor hem metalin tadını kim ister ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayhayır takanları hiç sevmem
10 Yorumla İğrenç
Terminatör gibi10 YorumlaTersine çok kötü görünüyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bana göre aşırı itici ve çirkin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Emcükleyemediğim memeyi ne edim?🙂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel bir görünüm değil hiç.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayotopsi gibi görünüyor
10 Yorumla
10 ayHayır be tuhaf duruyo açımıyor mu
10 Yorumla
10 ayHiç sevmem ya itici hatta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
10 ayİtici geliyor bana
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bence kötü gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBana göre cinselliği hat safada yaşıyor dövmeside varsa tam yolundadır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayÇok kötü bence
11 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle 👍
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne