Korkularıma rağmen ayrılmalı mıyım?

erkek arkadaşımla mutlu değilim. yanlış anlamayın onu seviyorum, sevgisizlik değil veya başka biri var değil. ona asla ihanet edemem. ama bugüne kadar bana yapmadığı kalmadı; 1 (bilinen) aldatma, 2 kere terk edip geri dönme, sosyal medya hesaplarını gizleme vsvs. aslında 2. terk edişinden ve geri dönüşünden bu yana onu affetmeye çalıştım ama verdiği sözleri tutmuyor, hala instagram hesabını gizliyor ama ben biliyorum olduğunu mesela. kalbimi kırıyor günlerce ne o ne ben yazmıyoruz aramıyoruz. 10 gün tatile gidiyorum kuzenlerimin yanına dedi 1 ay oldu henüz de gelmiyor. anlaşmazlık yaşadığımız konuşarda orta yolu bulucaz dedik kararlarından cayıyor falan filan. mutsuzum ne kadar sevsem ve affetmek istesem de. ama korkularımdan kaynaklı ayrılamıyorum. bu korkular; ya bir daha ilişki yaşayamazsam kırıklıklarımdan kaynaklı, cinsel hayatımız vardı ya istediğim kimse daha önce cinsellik yaşamış biriyle beraber olmak istemeze, alıştım ya ayrılığa alışamaz sonsuza dek depresif bi halde yaşarsam, hiç öyle bi durum yok yani o denli kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama ya aramızdaki şeyleri aileme söylemekle tehdit ederse vsvs. bunlara rağmen onu bırakmaya hazırlanmalı mıyım?

Korkularıma rağmen ayrılmalı mıyım?