Eşimle dalga geçsem mi?

ben 33 yasindayim ve reglim kesildi. 1 senedir hic regl olmuyorum. Doktora gittim bir sorun yok normal olabilir bazı kadınlarda dedi. Neyse eşim bunu duyar duymaz suratını görseniz içine su serpilmiş gibi bi sevindi bi sevindi. Hatta dalga geçmeye başladı yaşlandın artık bi ise yaramıyorsun falan demeye başladı. Onun yüzünden ne kadar ağladım bilemezsiniz. Şimdi o 42 yaşında şeker hastası bundan dolayı cinsel organı kalkmıyor ilaçlardan dolayı. 3 seferdir deniyoruz olmuyor. Hatta son seferde kaldırmak için ilaç kullandı az kaldı kalpten gidecekti ilaç yüzünden ambulans arayacaktım. Tabi ben şimdiye kadar çaktırmadım görmemiş gibi yaptım. Kalksın diye kullandığı ilaçtan haberim yokmuş gibi davrandım o sıcaktan sıcaktan dese de 😂 ben ilaçtan dolayı olduğunu biliyorum. Var ya içimden bir ohhh çekiyorum canıma değsin inşallah hic kalkmaz böyle gezersin diyorum. Aklimdan geçiyor ona yaşlandın artık neyine guveniyorsun kalkmıyor bile diyesim var hatta yat yat neyine güvenip de sevişmek istiyorsun diyip kafami yastığa koyup uyuyasım var 😂😂😂😂😂 . Kız kardeşim diyor ki o seninle bir daha dalga geçerse sen de dalga geç ama durup dururken huzursuzluk çıkarma sıkıntı yaşarsın diyor. Aslında haklı eğer bunu yapsam cidden artık tüm hayatımız birbirimizle dalga geçerek sürer ama yine de beni nasıl üzdüğünü unutamıyorum aşırı derecede dalga geçmek istiyorum. Napmaliyim? Sizce

Eşimle dalga geçsem mi?