ben 33 yasindayim ve reglim kesildi. 1 senedir hic regl olmuyorum. Doktora gittim bir sorun yok normal olabilir bazı kadınlarda dedi. Neyse eşim bunu duyar duymaz suratını görseniz içine su serpilmiş gibi bi sevindi bi sevindi. Hatta dalga geçmeye başladı yaşlandın artık bi ise yaramıyorsun falan demeye başladı. Onun yüzünden ne kadar ağladım bilemezsiniz. Şimdi o 42 yaşında şeker hastası bundan dolayı cinsel organı kalkmıyor ilaçlardan dolayı. 3 seferdir deniyoruz olmuyor. Hatta son seferde kaldırmak için ilaç kullandı az kaldı kalpten gidecekti ilaç yüzünden ambulans arayacaktım. Tabi ben şimdiye kadar çaktırmadım görmemiş gibi yaptım. Kalksın diye kullandığı ilaçtan haberim yokmuş gibi davrandım o sıcaktan sıcaktan dese de 😂 ben ilaçtan dolayı olduğunu biliyorum. Var ya içimden bir ohhh çekiyorum canıma değsin inşallah hic kalkmaz böyle gezersin diyorum. Aklimdan geçiyor ona yaşlandın artık neyine guveniyorsun kalkmıyor bile diyesim var hatta yat yat neyine güvenip de sevişmek istiyorsun diyip kafami yastığa koyup uyuyasım var 😂😂😂😂😂 . Kız kardeşim diyor ki o seninle bir daha dalga geçerse sen de dalga geç ama durup dururken huzursuzluk çıkarma sıkıntı yaşarsın diyor. Aslında haklı eğer bunu yapsam cidden artık tüm hayatımız birbirimizle dalga geçerek sürer ama yine de beni nasıl üzdüğünü unutamıyorum aşırı derecede dalga geçmek istiyorum. Napmaliyim? Sizce
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aybence dlga geçme , kısasa kısas olmaz , adam hasta zaten , unutma erkekler dandun konuşur düşünmez nereye gideceğini lfın, yani alttan al yardımcı olmya çlış, cinsel hayatınızın bitmesi kötü ama vibratör alabilirsiniz hayatınız biraz daha renklenir emin ol..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayBence dalga gecme, eşinde kendi durumunun farkinda ve sana karsi mahcup olabilir. Simdi seninde reglin kesilince seni kendine denk getirecek bisey bulmuş gibi davranmis olabilir aslinda sadece kendisini teselli etmek istiyor.
11 Yorumlaabla kalkmaması senin lehinede niye öyle yapıyon ki canın istemiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım spiral kullaniyor musun bazı spiral regl kesiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBir erkeğin erkekliğini elinden almak istiyorum diyorsan geç dalganı ama sonucunda o artık kendini adam yerine koymaz senin de koymadığını düşünür
02 Yorumla
Soran10 ayNiye benimle dalga geçti o zaman 1 sene hayatımı zehir etti
Soran10 ayYa kac kere ağladım ben önümden geçti niye ağlıyorsun diye sormadı bile ya
Gizli Üye(25-29)10 ayTamamda inşallah kalkmaz diyorsun e boyle olsa sende sıkıntı cekersin
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayUyandinmi
Gizli Üye(36-45)10 aySizinle dalga geçmesi iyi olmamış ama siz de dalga geçmeyin onunla sakın. Bende bir ameliyat geçirdim ve artık erekte olmuyorum çok kötü bir durum bir erkek için...
00 Yorumla
10 ayİkinizin de son kullanım tarihi geçmiş
04 Yorumla
Soran10 ayBenim ne alaka ben gencim
- 10 ay
Menepoz olmuşsun 😂
Soran10 ayAdet kesildi o kadar 32 yaşında nasıl bir menopoz bu?
- 10 ay
O zaman pıtışın umudunu kesti artık kalkmıyo diye hayattan soğudu 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayKalkmasa seni kim ssss yaaa oooo böyle olmaz😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYananı görür Allah dikkat et yapamazsan yaparlar de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Naısl kalmıyor ya
04 Yorumla
Soran10 ayŞeker hastası
Soran10 ayHayiiir kalkmıyor
Kaldırmak için ilaç kullandı. Ilaç kalbini hızlandırdı az kalsın ambulans arayacaktim
10 aySen seks ihtiyaçını nasıl karşılayacaksın
00 Yorumla
10 ayNerden bulurlar boyle hatunları ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKaç yıldır evlisiniz siz
04 Yorumla
Soran10 ay11
Cevap sahibi10 ayBen de 11 yıl oldu yaşım 34 ama haftada 3-4 devam ediyor iyi mi bu durum
Soran10 ayEvettt gayet iyi bence
Cevap sahibi10 ayBu gece denediniz mi siz
Gizli Üye(25-29)10 ayGetir bi tane adam önünde yapın eşinin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne