Cinsel Yaşam Daha önce hiç birinin sexini özlediniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Daha önce hiç birinin sexini özlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır kimsenin seksini özlemem. kalbini özlerim sadece oda nasıl ayrıldığımıza bağlı 0 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Erkek olarak açık söyleyeyim özlemek mi? Hayır. Her zaman daha iyisi, daha uyumlusu vardır. Geçmişe değil, her zaman geleceğe bakarım 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. maalesef sadece seksini özledim ama olsa da olur olmasa da 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen gelen aratıyor gideni yatak da iyi olan yatakta normal olarak özletiyor 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Hayır özlemedim. Seviştiğim kadınlar çoğu zaman ten uyumu olan kişilerdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Hem de nasıl var ya. Gerçekten bak samimi söylüyorum, anlatsam canın çeker. 0 0 Yorumla
Erko123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 10 ay Evet liseden bir eski flörtümün çok iyi oral seks yapmasını onunla gizli ama heyecanlı ilişkimizi 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet arkadaşım anlatiklari ilgimi uyandirdi 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. hayır. kendim buluyorum ve keşif ediyorum 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eevt bu sayfadan bi kzi 0 0 Yorumla
Oscar_Piastri Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 101% 10 ay Hala sevgilimle yaşamayı bekliyorum ve istiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Evet özledim açıkçası 0 2 Yorumla Soran 10 ay Kimin Yorumla Cevap sahibi 10 ay Burdan anlatamam onu Yorumla
Zortlayan_Ketçap Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Ozledim 0 2 Yorumla Soran 10 ay Kimin Yorumla Zortlayan_Ketçap 10 ay Eski sevgilim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Evet 2 8 Yorumla Soran 10 ay Kimin Yorumla Cevap sahibi 10 ay Eski flörtum Yorumla SertKaan 10 ay neden Yorumla Cevap sahibi 10 ay @SertKaan hem onu seviyordum hemde çok zevk veriyordu bana Yorumla cemcemilay 10 ay ne güzel anıları ile yaşıyorsun artık, biraz üzücü olmus. cünkü insan sevdigi ve haz aldıgı birini unutamıyor ne yazık ki Yorumla Cevap sahibi 10 ay @cemcemilay hayır unuttum iyi ki bitti Yorumla cemcemilay 10 ay bitirebildiysen ne mutlu sana , bir kac şey soracagım bana ulasabilir misin rica etsem Yorumla Cevap sahibi 10 ay @cemcemilay hayir Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Oldu, evet. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Hep izliyorum 😄 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Evet olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Hemde çok 2 4 Yorumla KaradenizliBeyfendi 10 ay Kimdi dürüst ol Yorumla Cevap sahibi 10 ay @KaradenizliBeyfendi ilkim Yorumla KaradenizliBeyfendi 10 ay Hımmm eski sevgilin mi yani evli misin şu an peki Yorumla KaradenizliBeyfendi 10 ay Sustun :) Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
delidoluadamınbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 44 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. ahhhhh ah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
hayır kimsenin seksini özlemem. kalbini özlerim sadece oda nasıl ayrıldığımıza bağlı
Erkek olarak açık söyleyeyim özlemek mi? Hayır. Her zaman daha iyisi, daha uyumlusu vardır. Geçmişe değil, her zaman geleceğe bakarım
maalesef sadece seksini özledim ama olsa da olur olmasa da
Bazen gelen aratıyor gideni yatak da iyi olan yatakta normal olarak özletiyor
Hayır özlemedim. Seviştiğim kadınlar çoğu zaman ten uyumu olan kişilerdi.
Hem de nasıl var ya. Gerçekten bak samimi söylüyorum, anlatsam canın çeker.
Evet liseden bir eski flörtümün çok iyi oral seks yapmasını onunla gizli ama heyecanlı ilişkimizi
Evet arkadaşım anlatiklari ilgimi uyandirdi
hayır. kendim buluyorum ve keşif ediyorum
Eevt bu sayfadan bi kzi
Yok la yaşasın bekaret
Hala sevgilimle yaşamayı bekliyorum ve istiyorum
Özledim eski sevgilimin
Hiç yapmadım bilmiyorum başka soru?
Evet özledim açıkçası
Kimin
Burdan anlatamam onu
Özlemedim kanka sen
Ozledim
Kimin
Eski sevgilim
evet. bu siteden buluştuğum biriydi
Evet
Kimin
Eski flörtum
neden
@SertKaan hem onu seviyordum hemde çok zevk veriyordu bana
ne güzel anıları ile yaşıyorsun artık, biraz üzücü olmus. cünkü insan sevdigi ve haz aldıgı birini unutamıyor ne yazık ki
@cemcemilay hayır unuttum iyi ki bitti
bitirebildiysen ne mutlu sana , bir kac şey soracagım bana ulasabilir misin rica etsem
@cemcemilay hayir
Yooo
İzlemem mi serpili asla unutamadım
Oldu, evet.
Özlüyorum..
Lise hocamin
Hiç seks yapmadım ki
Hayır
Hep izliyorum 😄
Evet olmuştu
Hayır
Hemde çok