Ya ben hiç ilişkiye girmedim ama dıştan darbeyle bastırmayla ufak bi yırtık oluştu vajinamda buda beni korkutuyor çünkü doktor kanama olmayabilir olabilirde hasar oldugu için anlaşılma ihtimali var diyip dikim önerdi dikimide ben araştırdım kesinlikle kendime bunu yaptırmam ki tutmama ihtimali de varmış ben ilişkiye bile girmedim böyle işlere bulaşmak istemiyorum ama sevgilim olursa da söylemeye çekinirim beni kullanmak isteyebilir ya da adımı çıkarabilir ayrılırsak? Yani söylemeden ciddi yola girmekte beni korkutur bu nasıl söylenir sizce ya da söylenmelimi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
eger soylediklerinde ciddiysen gayet normal bir şey biriyle tanısır tanısmaz soyleme bence once tanıs guvenin bir birinize ki gunumuzde bekarwti cogu erkek takmıyor bile
Ya aileme duyurursa?
sonuc olarak cinsellik yasamamıssın zaten bu anlasılır kş
Nasıl anlaşılır ben kan gelmez ya da dar olmazsa diye korkuyom çünkü tek taraflı yırtık olmuş o darbede
nasıl yaptın ki
Su sisesini bastırdım bastırmada degil aslında surterken darbe oldu
içine girdi mi
İçimde hissetmedim işte sızı ve kanama oldu
gitmiştie kızlık bunu anlayabilşrsin aslında
Aynı konu dün akşamda geldi yazıldı, bir karar verin ve düzgün anlatın. Dün sevgili bu gün şu şişesi nasıl olacak bu işin sonu… fake konu. Troll hesap
Fake falan değil çözüm yolu arıyorum dikim istemiyorum psikolojim bozuldu artık dayanamıyorum yasıyamıyorum hiç mi birini sevemicem ben artık yuva kuramicammı artık
Önce dün yazanın siz olduğu konusunda hem fikir olalım olmaz mı
Psikolog desteği alsın diye öneride bulundum size, sonra da cerrahi müdahale ile diktirin kimseye bir şey söylemek zorunda sa değilsiniz ekledim
Bak dikimi arastırdım diyorum sandıgın gibi bişey değil kimse memnun değil yapanları buldum
Onca psikolojik travmasına rağmen si sanki tel sorunmuş gibi diktirmem de diktirmem. Cerrahi müdahale şöyle böyle diye yazıp çizdiniz. Amacınız çare bulmak değil odaklandığınız çözümsüzlüğe destek arar noktasındaydı
Evet ama dikimden gercekten kimse memnun değil başka yollarda bulamıyorum
Size doktor evlenmeye bir kaç gün kala gelin halledelim demiş, beton dökecek hali yok ya en fazla 2 dikiş sonrası huzur.. ayrıca bu durumu kimse ile paylaşmak zorunda değilsiniz. Daha nasıl gir öneride bulunalım size vajina nakli falan umuyorsanız o olmuyor ne yazık ki
Doktor bana kalıcı önerdi beyfendi yıllarca kalıyo hem tutmazsa müdahale etmeye vaktimiz var dedi hiç ağrısı dikkat etcegin bisey yok dedi soruşturdum yapanlara buldum tek tek kimse kalıcıdan memnun değil tutmuyor o dikişler esniyor bi müddetten sonra geçici senin dediğin ondada ip kopar bilmem ne korkarım ben
O zaman geriye tel seçenek kalıyor müstakbel eş adayınıza gerçeği tüm çıplaklığı ile anlatıp anlayışlı davranmasını umacaksınız.
Ve aklınızdan şu atasözünü çıkartmayacaksınız
Tedbirsiz sıçan domala domala taş ararmış
Ama kimse ciddi düşünmüyor ben ilişkiye bile girmedimki söyleyince erkeklerin bakışı değişicek
Ciddiyetinden emin olana kadar bekleyin
İşler ciddiye binince kaldıramayıp bırakırsa beni okadar kötüyüm ki şu an hala onkişiyle sevgiliyim bana kötü davranıyor bırakamıyorum biliyomusun mecbur hissediyorum
Ayrıca sizinse konuyu ciddiye aldığını pek söylenemez
Bahsettiğiniz gibi Kızlık zarı derdi olan birisi, bir başkasının sevişmesinde kan gelip gelmediği ile ilgilenmez
“Hala o kişi ile beraberim” derken sizinle sevişip kanamanıza neden olan kişiden bahsediyorsunuz değil mi?
Evet
Demek ki bu sizin yazdığınız gibi şu şişesi olayı değil, üstelik bunu kullanıp hem bu hem tehdit unsuru yapan hem de kötü davranan bir adamla hala devam ediyorsunuz, sizin bu durumdan kurtulamaya niyetiniz yok, kurtulmak isteyen önce o adamdan sonra kafasındaki kuruntulardan sonra da anatomik sorundan kurtulmak için adım atar
Bak tehdit etmiyor sadece umursamaz davranıyor normalde ayrılıp gidecegim seyleri yapıyor ayrılamıyorum bu sebebten dolayı anatomik sorun içinde okadarrr düşündüm ki aylarca yani o geçici olan bi nebze ama oda 2 3 gün kala falab sıkıntılı işler öyle düşünüldüğü gibi basit değil
Önce sorunun kaynağından uzaklaşın yani hazır kapı açıkken tadına varayım yaşayayım diye düşünmüyorsanız,
Sonra yaşanan vaka nın sizdeki olası travmasından kurtulmak için psikoloğa gidin
Ben n son cerrahi müdahale kalacak, onura detaylıca araştırın, zamanı geldiğinde de onunla ilgili aksiyon alırsınız.
İki gündür size söylenenler bu, siz neyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz
Buna kimsr inanmaz maalesef umarım seni anlayacak birini bulursun
Nasıl yapmalıyım?
Tecribeli bi erkek senin ilkin olduğunu kanamasada anlar ama tecribesiz ordan gelecek kana odaklanmış birine asla anlatamazsın kendini o yüzden kendinden eminsen bundan kimseye bişi bahsetme düğün zamanına yakın küçük bi operasyon yaptır
Arkadaş yapmadıysan ne diye bu kadar kafaya takıyorsun
Ya yapmadıgım halde işte bastırma oldu dısardan sokmaya bile calısmadım bilmiyodum bukadar kolay olucagını kan gelmişti tek taraflı yırtık var
Olmadıysa takma erkekler olaraka taktığımız şey geçmişinde bunu bir erkekle yapması geçmişte erkek birisiyle olmadığıysa normalde buna takacak adam takmayabilir ne olduysa olmuş kendi kendine yapmışsın
Evet ama söylesem inanmazlarki biliyosun bu konuya erkekler cok takık
Biliyorum keza bende öyleyim yani zamanla senin güvenilir biri olduğunu anlayınca söylersin yapmadıysan zaten kendine bu kadar dert etme
Bilmiyorum inanmazlar bence söylemesem anlaşılırmı
Bilemiyorum bu konularda hiç tecrübem yok
36-45 yaş aralığındasın bi de dikim mi yaptıracan ahah
24
Git noterden tasdikli belge al kocana ilerde gösterirsin
Çok yanlış düşünüyorsun orası herkeste kanamaz rahat ol
Hiç bişey söylemiyimmi yani
Normalde de gelmiyo ki kuzu çoğu kişide
Hayır sana yazık krndi duygunu bastırıyon olmayan şeyi korumak için keyfine bak
AA wvgiliyle olamaz evlililw doktor raporoyla belki olur diktorme şüphe uyyadirir
Dıştan nasıl bastirdiniz ne bastirdiniz da o hale geldi 😂
Bence bir şey yoktur
Bizde de kan gelmişti ama bir şey olmadı
Bastırdınızmı siz çokmu geldi kan sonra 2. ye ilişkide kanadımı
Biz sürtünme yaptık birazda içine girdi bir şey olmadı
Nasıl olmadı kanamadımı
Kanama oldu çok az oldu bir Şey olmadı ama hatta sonra devam ettik
Benim kanamam çoktu yani anlamıyorum giriş bile olmadan nasıl bu hale gelebilir ya
Kan aktı mi ki
Evet
Ya sırf para kazanmak için öyle demiş olabilir. Kaza mı geçirdin ki?
Hayır mastürbasyon yaparken su şisesini bastırdım
Şu an erkeklerin çoğu takılmıyor sanırım böyle şeylere. Ama bastırma ile nasıl bozdun kız şaşırdım
Vallahi billahi hiç ilişkiye girmedim bile ya su şiseni surterken baskı oldu
Sıkıntı yapma canım. Başka doktora git derim. Çoğu para için yalan söylüyor. Bastırma ile bozulmaz ki öyle kolay kolay. Hepimiz yapmışızdır yani
Çok kan gelmişti ama korkuyorum😭 bide hiç ilişkiye girmedim kanarmı sence ilk ilişkide
Kişiye göre değişiyor aslında. Bende 2 defa olmuştu kanama
Bilmiyorum yasın 36 gösteriyo bi abla olarak tavsiye istiyorum senden, 23 yasındayım daha çalışıyordum çalışamaz oldum psikolojik okadar etkiliyorki sabah aksam hep arastırıyorum hergun aglıyorum sevgilimle ayrılma korkum oluştu oda cok ilgisiz davranıyor incitiyor beni gidemiyorum mesela normal sartlarda asla katlanmicagım seylere ses cıkarmıyorum ama bu ben değilimki eziliyorum ve eriyorum yemekte yiyemiyorum o bana sürekli bişey olmadı diyip sinirleniyo bişey yaşamadık diyo evet gerçekten bişey yaşamadık girdiğini hissetmedim sokma falan ilişki olmadı bastırmıştı dıştan surterken gercegi bu abla ama benim bu olaydan once bu tarz yakınlasmalarım bile yoktu pişmanım ama ogüne gidemiyorum kafam cok dolu kimse ciddi düşünmüyor böyle olunca bunuda söylemesem anlaşılırmı bilmiyorum tel guvendigim hiç ilişkiye girmemem ama doktora gozuktum saat 9 yonunde yırtık varmış napcamı bilmiyorum dikim de arastırdım kimse memnun değil lütfen bi yol göster
Suanki sevgilim kanı görmesine ragmen bisey olmadı bisey yasamadık diyip duruyor anladınmı ben boğuluyorum artık sanki
Onu da buraya yazma canım. Özelden yaz
Darbe dediğin olay nasıl oldu onu anlatırsan?
Kesinlikle söyleme kimseye derdini anlatamazsın
İşte korkum bu inanmazsa hayatımdaki kişi beni kullanmak isterse diye söylemeden de nasıl güzel bi yuva kurucam ki ya anlaşılırsa
Vaktin var mı kardeşim
Nasıl
Knk ver gitsin o zaman
İstemiyorum evliliğe kadar kesinlikle
Verme o zaöan sakın knk
Olum darbe olmasalar bu ihtimal var
Ya tabiki de ama sonuçta darbe var darbe sonucu kan geldi tek taraflı yırtıkda var
Nasil bir darbe
Su şiseyle
Kanama oldu mu
Evet
İçinde giriyormuş hsla
Nebiliyim giriyomu girmiyomu sokmadım sonra korkuma
Swcgilin oldunu hic
Evet de ne alaka
Yok ya alaka bakire degisin korkuyorsun. Dimu
Sevgilim olsa ne olmasa ne ya onlarlada bişey yaşamadım ilişkiye hiç girmedim diyorum kuran nimet carpsın
Olum sakın oll
Tatmin olmak işin ozmN
Rm ayni sey sekkeke ssn yasadin
boş ver ya takılma böyle şeylere
Evet ama nasıl evlenicem söylesem inanmazlar kullanmak isterler söylemesem anlaşılırsa
Seni seven biri sana inanır ve sorun etmez
Kendi kendini yeniler
Nasıl bi bastırdıysan artık
Bunu takan mi var?
Yokmu
kaza de
Korkma
Kac yasindasin
Söyleme boş ver
Düşünme hic