Sevgilimin ilki bendim. 1 aylık bir ayrılık yaşadık , sonrasında tekrar sevgili olduk , fakat anal kısmına rahat girdim Oral da da zorla yalardı ağzına boşalttırırdı. Anal da tercihi değildi o da zorla hani yalvar yakar. Şimdi genişliği anal plug ile oldu diyor. Seks yaparken de kullanıyor ve oral seks ve pozisyon çeşitliliğin de daha iştahlı.
Aldattı mı yoksa ayrılık sonrası enerji patlaması mı?
Aldattı mı yoksa ayrılık sonrası enerji patlaması mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanı hicbir şüphe gereksiz oluşmaz. Olaya 1 ay gözüyle bakma. Unutma ki bir kadın sokağa çıksa yatacak 50 tane adam bulur
Zor bir soru ne desem bilemedim. Kanka belki de havalar sıcak ya genleşme yapmıştır
Peki anal plug ile genişleri dedi biraz hani ama iştahlı oluşu ağzına boşalttırması. Çok iyi pozisyon alması garip yani mi
Evet bence de biraz garip
Bir ara bana nispet olsun diye gece kulüplerine gidiyordu bilmiyorum. Bide 2-3 p*ç erkek arkadaşı da vardı bilmiyorum şüpheli geliyor. Ben varken buluşmuyordu ama sonrasını bilmiyorum.
Kanka sende de galiba bi cuckold fantezisi var sanırım
Yok knka. Cucklud da 3. Oldum ama 3. Birini alacak kadar da değil yani.
:D
sahiplennn bırakma
Knka aldattıysa sorun ama. 1 ay da da gidip seks yapmazsın başkasıyla. Bana nispet yapmak için gece kulüplerine takılıyordu bir ara 2.03 tane de p*ç erkek arkadaşı var , ben varken buluşmuyor da onlarla ama sonradan buluştuğunu biliyorum çay kahve muhabbetine.
Yani oral sekste eskiden zorla yaptığı şeyleri şimdi iştahlı yapması anal kısmın genişlemiş olması ne kadar anal plug kullandım dese de şüpheleniyorum.
değişim sebepsiz olamaz
Çok özledim seni falan diyor ama bilmiyorum bazen şöyle düşünüyorum hani tekrardan bırakmamı istemiyor bu yüzden bu kadar taviz veriyor diye düşünüyorum ama yani düşündürüyor değil çevresi takıldığı yerler analplug lok meselesi ben onunla anal seks zorla yapardım sen erkek arkadaşından ayrılıp git anal plug al sok. Yanş benimle yapmayan niye anal plug alıp taksın. Sevmiyor ki.
anal plog
başkasona gitmesinden iyidir
seviyor seni
İşte anal sevmiyor ki. Ben zorla yapıyorum. Aşkım aşkım diye. Niye sevmediği birşeyi kendine yapsın?
şimdi de sevmiyor mu
Seviyor , içine boşalıp anal plug takıyorum. Sonra önden devam ediyorum oral falan. Bunu daha önce yapmadık onunla. Kesin biri yaptı gibime geliyor.
olum senee ye onu
çok şey etmeeen
demekki gitmiş keyif almış
zamanı geri getiremrssin
zamanında ilki sen olmuşsun
nife. eeli ünsanlar bınun görüyor ama deewm ediyorlar
Knkam doğruyu söylese neyse. Kimle yaptı naptın. Gittiği mekandan mı oldu p. ç arkadaşları mı yaptı. O G. t o kadar grnişlemez. Anal plug hikaye ya kılıf uyduruyor ya da grup falan yaptı sanırım. Çünkü seks esnasında arkası hep dolu oluyor , oral sekste de çok iyi sevişmeler falan kim yaptı nasıl oldu en azından ona göre bir durur düşünürüz yani. Kaç defa yaptı kimler oldu
bm bile o şeye inanmadım
sana bn diyorum ye TAT AL
midene oturunca dediğimi düşün
ona rnok sagip olan benim de
bise güzelse op başına koy
Bak mesele şu hani çevreden birine vermiştir her gün denk geliriz sorun sıkıntı. Vay efendim ben bunun sevgilisine kaydım denmesini istemem. Aynı masaya oturmayı istemem.
çewresini değiştir
bar gibi yerlere çok götürme
boy uyuöunuz nasıl
Boy mu? Benim 1.85 onun 1.66 neden sordun.
ah ıö şah ım boyu da yokk
ama işlev olarak
üç kadın kadaarrr iyiiii
Anal oral da iştahlı olması pozisyon bilgisi büzel ama kesinlikle biri yara birileri ile yattı. Asıl merak ettiğim grup falan oldu mu çünkü anal plug takıp önden seks yapmak garip ya da arkaya boşaltıp anal plug takıp önden devam etmek. Analın geniş olması. Garip her şey başkasıyla yattığını gösteriyor. Kafam milyon. Acaba yaptı mı ne yaptı kimle yaptı grup mu tek mı.
ywptıysa
nikahlı eşin değill
ablan değil
kaybın nedir
kendini kahretme
şejir hayatı seks yapmak
için daima büyük bir şanstır
ya rşün olsaydı.. dua et ki
eşin değildir..
Bir gün olacak ama. Şimdi hadi yaptım dese sonradan tekrar birleşince yapmasa iyi. Ama ya devam ediyorsa?
Yani sıkıntı o. 2 haftadır. Gevşek. Anal plug takma diyorum. 1 haftadır takmadı aynı. Daralma yok. ya bir de benim penis kalın öyle düşün. Bir süre anal yapmicsm 1 ay falan anlaşılır
ilk analınız ne zmnddııı
1 sene önce.
karı koca hayatı gibisiniz
Yani gibi gibi
sev biraz
merhaba cann
Ne oldu evlecekmiydin?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!