Gizli Üye(30-35)10 ayBu, aslında çok yaygın ve anlaşılması bazen zor bir durum. Bir erkeğin senden “nude” (çıplak fotoğraf) istedikten sonra kaybolmasının birkaç sebebi olabilir:
Anlık Arzu ve Merak: Bazı erkekler sadece o anki hevesle böyle istekte bulunur, ama sonrasında ilgileri azalabilir veya başka şeylere odaklanabilirler. Yani aslında o anın heyecanıyla hareket etmiş olabilirler.
Cesaret Yetmezliği veya Utanma: İstedikten sonra kendi cesaretleri veya korkuları devreye girebilir, iletişimi devam ettiremeyebilirler.
Sadece Fotoğraf İstemek: Bazı kişiler aslında yalnızca fotoğraf istemiştir, ardından işi kapatıp ortadan kaybolabilir.
İlgi Testi: Bazen insanlar senin ne kadar ilgini göstereceğini veya nasıl tepki vereceğini görmek için böyle davranabilir.
Güven Sorunu: Karşısındakine güvenemeyip, sonrasında rahatsızlık hissedebilir.
Başka Niyetler: Ne yazık ki bazen kötü niyetli, samimiyetsiz kişiler de olabilir.
Eğer böyle bir durum yaşarsan, kendi sınırlarını korumak çok önemli. Hiç kimse senden istemediğin bir şeyi zorla talep edemez ve bunu yaparken saygılı olmalı. Ayrıca, böyle davranan biri hakkında kendini kötü hissetmene gerek yok, çünkü bu onun karakteriyle ilgili bir şeydir.Sen böyle durumlarda nasıl hissediyorsun? Ya da böyle şeyler yaşadın mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayböyle erkeklerin niyeti genellikle sadece anlık hazdır nude istemek çoğu zaman sadece cinsel doyum peşindedir ama sonra iş gerçek iletişime ya da derin bağa geldiğinde kaybolurlar çünkü o an için gerçekten seni tanımak ya da yanında olmak istememiştir bazen kendine güven eksikliği olur bazen de sadece dikkat çekmek ya da egosunu tatmin etmek için yapar bu yüzden böyle durumlarda değerini bilmeyen, sadece bedenini isteyenlerin peşinden koşmak yerine kendi arzularına, sınırlarına sahip çıkmalısın gerçek tutku ve bağ, sadece görüntüyle değil hislerle kurulur onu istiyorsan o kaybolan erkek değil sen olmalısın yani kıymetini bilen ve seninle bütün olmak isteyen taraf olmalısın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayalacağını almıştır. kullandırtma kendini basitleşme
31 Yorumla
Soran10 aynude atmak basitlesmek mi baris
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayDemekki begenmedi diyecem ya da oan itici vs ya da kendisi hayatinda cikarma dusuncssi olmustur. Ama bu durumda istekli biri olan seni bulmuş ve kaybetmiş yazik ona.
10 Yorumla
10 ayFlörtle nudeleşmek ne ya saçmalamayın seni cinsellik için kullanıyor
12 Yorumla
Soran10 ayne alaka kullanmakla ben de onu kullaniyorum o zaman o da bana atiyo sonucta
Soran10 aykadinlarin da cinsel hayati olmasi niye bu kadar batiyo size
Hahahhahahahhaha çok özür dilerim amaa tam cevap yazcaktım sen aydınlanmıssın zaten neyse bacım yolun açık olsun
00 Yorumla
10 aySen benim flörtüm olacaksın, böyle bir kadın olacaksın zeki hayatta bırakmam kıymetini bilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alışmış tabi nudeye 1 kez atmayınca tribe girmiştir. Bu da demek oluyor ki zaten biteceği varmış bitmiş.
00 Yorumlaİstediği şeyi elde etti, kendini tatmin etmiş. İlişkinin başındasınız bile.
02 Yorumla
Soran10 ayya daha once de konusup nudelastik neden simdi ayrica son konusmamizda atmicam demistim ondan mi acaba
10 aycanım ya bana nude gelse bide kız sexting istese ohoo
00 YorumlaÇocuk beğenmemiş galiba. Fizigin şeyin nasıl kötü mü
00 Yorumlabeğenmemiş olabilirmi bir görmek gerek yorum yapmak için. d
00 YorumlaFlört şu demek, istediğimi yapar sonra gider hesap vemem
Bunu çıkaranlar çeksin cezasını00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. daha iyi gösteren vardır , her zaman haremimizde daha iyi bir kız vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayne hoşuna gitmedi acaba, bence olayı çok ciddiye almış gibi , yoksa sexting bu ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYani başkası vs de olabilir ama böyle görüldü atıyorsa hiç uğraşma. Mevzuya bak ya millete Nude atıyorlar adam kaçıyor kayboluyor yazık be 😂
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayŞüphe tek gerçektir.
Gizli Üye(45 üstü)10 ayDaha flört aşamasında bunları yapıyorsanız yazık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKanka rahat birakin kizlari sorulara daliyonuz yorumlari rahat birakin bari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDaha olgun biriyle yapmayı dene benim gibi hem en azından tatmin olmuş olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGörüldü de atıyosa s. e konuşası yoktur azmıyo sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
10 ayBoşaldı ve banyoya gitti ama online kaldı
52 Yorumla- 10 ay
Olabilir
Soran10 ayya daha once nude atmistim son konusmamizda atmicam demistim
10 ayKusura bakma seni pecete gibi kullanmis ve flort diyosun
14 Yorumla
Soran10 ayoff cinsellik yasayan herkese kullanmis demeyin
- 10 ay
O zaman flört olmuyor ki adamın siki kalkmış sadece
Soran10 ayyok flortuz
- 10 ay
oyledir. d
10 ayOrgazm olmuuş sonra gitmiş birden fazla kez Sexting yapmış olmalısınız ki aynı şeylerden sıkılıp farklılık aramış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKonusma onla bencil bence
542 Yorumla- 10 ay
Bencil mi
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 evet
- 10 ay
Bence seks yapması başlı başına bi hata zaten
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 kimin
- 10 ay
Erkegin kızın
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 ona biz karisamayiz ki isteyen yapar ama bi anda kaybolmaları kötü evet
Soran10 ayseks yapmak niye hata olsun insanlarin cinsel istekleri yok mu
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 patlak ne ya kendin yapsan patlak der misin kendine de? Sen yapmıyorsun diye başkalarıda mı yapmayacak
- 10 ay
Lan işre bilemiyon bilemiyon o kızın gelmişini ya öyle biri bana denk bi hata yaptım evlendim sonra geçmişini ögrendim napcam boşucam bana yazık değil mi sonra nafaka vercem
Cevap sahibi10 ayAman boş ver
Soran10 ayoyle mi userr1818
- 10 ay
Ama gidipte sesk konusmadım
Cevap sahibi10 ayAynen öyle
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 öyle davraniyosun hakli kiz
- 10 ay
Ulan ya o seks yapup sabah akşam kızlarla yatıp evlenmeye gelince temiz kız bakire kız isteyen erkekler ne oluyo o zaman ben diyorum ki ben seks yapmamışım bişi yapmamısım diom temiz kız istiyorum diım bu bana incel dıo
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 kadin dusmani gibi davraniyosun patlak ne ya ayrica sen yapmiyosun diye yapanlara laf atiyosun sen "temiz" kız bul o halde güvendigin kisiyle ol ne diyelim
- 10 ay
Ya aw işte evlencegin kozın temiz olup olmadıgını nerden bilicen aw
Cevap sahibi10 ay@soran cevaplarini okudumda harikasin ya erkeklere verdigin cevaplar.. Go girl 💅
- 10 ay
Sen de öyle bi potansiyel varsa bişi diyemem
Soran10 ay@cevapsahibi askimsin
Soran10 ayincelsin kral neyi kanitlamaya calisiyon Şu an
Cevap sahibi10 ay@soran 💓💓
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 incl degilim diyip cinsellik yasadigi icn o.. Demen ayri boyut
- 10 ay
Yarın mezarda da dersin allah sorduğunda da dersin bu benim ihtiyacimdı dıe😉😉
Soran10 ayherkes allaha mi inaniyo hem allah misin sen de sorguluyosun milleti
- 10 ay
İncel ne demek söyle bana bi
- 10 ay
Daha incelin ne anlama geldiğini bilmiyonuz konuşuyonuz
Soran10 aybakir olup sevisemedigi icin sevisen kadinlara laf eden erkekler sen de tam olarak oylesin
- 10 ay
İncel sadece hiç kız arkadaşı olmayıp tek kalan daha sonradan kadınlara karşı bi nefret bi kötüleme kadınlara karşı bi kibri olana incel denir tmmı ben kızlarla konısuyom hem sanal hem real takıldıgım sohbet ettim kızlar var değer verdiğim kızlar var
Soran10 aykadinlarla konussan kadin dusmani mi olursun user ya sallama
- 10 ay
Namus başka bişi kadın düşmanlıgu başka bişi buna kafan basmıyosa ben sana daha ne dım
Cevap sahibi10 ay@userrr1818 erkekler kim ki bizi kullanacaklar kardeşim sadece sizin mi zevkiniz var o halde biz sizi kullanıyoruz? Kendiniz yapınca namus demiyorsunuz ama
- 10 ay
Ben öyle deilim işte yapmıyom aw
- 10 ay
Benmi igrencm aw
Cevap sahibi10 ayBu sohbete daha fazla katlanamıcam gerçekten kendinle celisiyosun hadi bay
- 10 ay
Bencil olan 2 hafta içinde yine yazardı bu kaçmış direk hem korkak birde 😂
Cevap sahibi10 ay@SekWhiskey1 hepsinden var
- 10 ay
boş ver hiç uğraşma başka birini bul
- 10 ay
Ooo birde aşık olmuş demek
Soran10 ayvalla hic sorma gelip bi de bana dert yandi
- 10 ay
Abaaaa çakala bak ya 😂
- 10 ay
İnşallah üzülmedin
- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
10 ayNasıl bişey attiysan midesi kalkmış
117 Yorumla
Soran10 aydaha once de nudelastik ayrica son konusmamizda atmadim bile aq
- 10 ay
Vücudunu bir erkeğe sunmayı bilmiyosun bence...
Soran10 aybiliyorum fotoraglari gayet estetik cekiyorum 👍🏿
- 10 ay
Sanmıyorum... Sana öyle geliyordur bir erkeğe öyle gelmiyodur
Soran10 ayya sen iyi misin kral daha once attim begendi o da atti sence guzel cekmesem devam eder muydi tartistigimiz konuya bak aq simdi sey de dersin at bakayim guzel mi diye
- 10 ay
Kral bir erkek fiziğini beğendiği kızı bırakmaz kolay kolay.. atma kardeş öyle bir talebim mi oldu aq Google amcada sizden çok var
Soran10 ayya biz zaten 8 aydir nudelasiyoduk birden boyle soguk yapti sevgili falan ki yapti acaba ama sanmiyorum
- 10 ay
Bence attığın bir fotodan midesi bulandı soğudu ani bir şey işte oluyor erkeklerde böyle şeyler
Soran10 ayya son konusmamizda atmadim ki olum neye midesi bulancak ayrica midesini bulandiracak tarz bi fitograf da atmam gayet estetik vucudum
- 10 ay
Ne konuştunuz ki son konuşmada
Soran10 ayen son bi sey sormustum sonra konu birden cinsellige falan geldi fotograf at dedi atmadim sonra isim var diyip geldi gelince de istemiyorum hicbi sey dedi ondan sonra yazdiklarima da goruldu atti anlamadim ben de cok degisik
- 10 ay
Hmm sen diretince başka birini buldu sanırım onunla bu işi yapiyodur
- 10 ay
Ayrıca gerçeğini yapmak yerine sanaldan ilerlemek kadar saçma bir şey yok ilk bir kaç seferden sonra soğuyor insan
Soran10 aygel gercekte gor dedim de uniyi baska sehirde okuyo bilmiyom ya o guzden mi kesti acaba konusmayi
- 10 ay
Olabilir gerçeği çok farklı bu arada sen bilmiyorsan diye diyorum sanal kovaliyon sanırım bilmiyosun
Soran10 aykim sanal kovaliyo
- 10 ay
Galiba sen
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beğenmedi sanırım başka bi açıklama düşünemedim
04 Yorumla
Soran10 ayya daha once de nudelastik begenmemsi gibi bi durum ortada yok bi de zaten son konusmada atmicam bugun demistim
Soran10 aysalamiyom ki ya
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
10 aySeni beğenmemiş işte ya da boşalmış o ara
02 Yorumla
Soran10 ayikisi de degil daha once atmistim zaten begenmisti ve son konusmamizda ben hicbi sey atmamistim ona atmicam demistim
- 10 ay
Ondandır o zaman
Gençlik böyle bi şey işte şıpsevdi oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Bosalmistir istegi kacmistir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayNude atan kıza ben de öyle davranırdım objedir benim gözümde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayBegenmemiştir 😂
00 Yorumla
10 ayZevkini almıştır çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. geçmiş olsun daha iyisi denk gelmiştir
00 Yorumla
10 ayKendisini boşaltmak için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 aySeninki baya baya arazi olmuş gibi ejdjdjdjdnnd
00 Yorumla Uzak mesafe mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Deniyordu atiyinca sogudu
00 Yorumla
10 ayAdam bayılmış sonrasında ölmüş olabilir
00 YorumlaTatmin olduğu için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayFoto atmamak için naz yapıyorsan bıkmıstır
00 Yorumla Hevesi kaçmıştır. Nude varsa alırız
00 Yorumla
10 aycanım olduğu için muhtemelen..
00 Yorumla
10 ayamacı odur ya da boşalmıştır
01 Yorumla- 10 ay
o kadarmı kötüymüş vucudun görünce gitmiş :D
Şansa bak biz bulamıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. erkekleri anlamak gerçekten çok zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Seni kullandı bitti herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOnun nudesuzluğu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAllah onu bildigi gibi yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayondan önce senin kaçıp kurtulman gerekirdi
00 YorumlaVazgeçmiştir hevesi bitmiştir
17 Yorumla- 10 ay
Bitmiş kanka o iş geçmiş olsun
Soran10 ayneden ki
- 10 ay
2 haftadır yok yani
Başka birini bulma ihtimali yüksek - 10 ay
Ben demistim bunuu
Soran10 ayustun goruslu adamsin valla
- 10 ay
Eyvallah
- 10 ay
Yaş kaç senin
10 ayKanka söylerimde yorum kalkar
02 Yorumla
Soran10 aymeden
- 10 ay
İşte kalkar
Gizli Üye(45 üstü)10 ayBoşalmistir 😛
56 Yorumla- 10 ay
Üzücü
- 10 ay
Noldu bi sevindin
- 10 ay
Ne o zaman gülücük tarzı emoji attıb
Cevap sahibi10 aySananeeeeee
- 10 ay
Hoşuna gitmiş işte
- 10 ay
Erkenci sevilmez dimi
10 ayKullan at mantığı
08 Yorumla
Soran10 ayne alaka
- 10 ay
Resim gönderdin mi
Soran10 aydaha onxe gonderdim ama son konusmamizda gondermemistim
- 10 ay
Gitti mi
Soran10 ayne gitti mi
- 10 ay
Adam çocuk
Soran10 aysusn konusmuyoz
- 10 ay
Kaç kere yaptınız
10 ayGunah
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBoşalır hevesi kaçar
00 Yorumla Beğenmemiş
00 Yorumla
10 ayFotoğraf attın mı nıye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
10 ayBeğenmemiş senin şeyine
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayVur kaç yapıyor kral
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Beğenmedi mi yani sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. mastürbasyon yapıyor
00 YorumlaUtanmıştır :)
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası