Güncellemeler
10 ay
Ayrıca çocuğun instagram profiline baktım fotoğraflarına baktım hicbir fotoğrafın yorumlarında " canım aşkım " gibi yorumlar yoktu hatta hiçbir kız yorum bile yapmamış. Takip ettiği kızlara baktım belki eşini takip ediyordur eşi de onunla fotoğraf paylaşmıştır diye öyle bir profil bulamadım onun karısı olabilecek. Ya of çocuk bence yalan söylüyor allah için bir fikrinizi yazın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Senin gibi biri bana denk gelmez çok ilginç gerçekten 😹 Soruna gelirsek bence direkt uzak dur ne olduğu belli değil bunun
Sağlıklı birisiyle konusmadigin kesin, evli veya değil bu kısım tartışılır.
Bence çocuk ondan beklentiye girmeyeyim diye evliyim dedi
Olabilir
Akıllı hamle olur
La kendi halinde biri işte, hayatında heyecan aksiyon bişey yok, belki evli belki degil, sosyal medyada aktif değil demek ki
Sosyal medyada aşırı aktif benle de çok aktif zaten instagramdan konuşuyoruz hep. 7 24 bana yazıyor
Nasıl aktif anlamadım
Yorumlarda kız mız yok diyorsun
Sosyal medyayı çok kullanıyor onu diyorum
Ben o aktiflikten bahsetmiyorum
Sanal ortam yaparsın, kız erkek ortak platform olur
Ovguler gelir
Dedikodular olur
Entrikalar döner
belkide sıkıldı senden ondan evliyim diiyp ayrılma yolunda
Hayir ya aksine ona cevap yazmadım dün. Dünden beri arıyor peşimden koşuyor. Sıkılmaz o benden. Ama ondan beklentiye girmeyeyim diye öyle soyledi
bilemem senin ilikin sen daha iyi bilirsin ama bana öyle geldi
Olabilir bence bunu demesi bile kötü ve iğrenç. Direk konuşmanı kesmen gerekiyor onunla.
Cevap vermedim zaten ama evli olduğuna da inanmadım bence çocuk bunu ondan umutlanmayim ileride evlilik istememeyeyim diye söyledi
O ihtimal de söz konusu olabilir lakin bugünden itibaren kesinlikle onunla konuşmayı kesmen gerekiyor. Hanım efendi.
Konuşmayı keserim zaten sorun değil de öğrenmek istiyorum gerçekten evli miymiş diye bir düşün allah için evli olabilir mi
Her saat yazisiyoruz o işteyken de yazisiyoruz eve döndüğünde de yazıyoruz. Eve saat 10da dönüyor normalde evli biri işten eve dönünce yemek yer eşiyle bu işten dönünce benimle konuşuyor. Geceleyin de konuşuyoruz 12den 3e ya da 4e kadar. Karısı hic demiyor mu niye uyumuyorsun niye başka odadasın neden telefon sürekli elinde cidden inanmadım evli olduğuna
Görüşlerde maalesef çok uzuyor yazılar rica edersem fikir alışverişi için ekleyebilir misiniz
Yalan atiyor
Bence de yalan atıyor. Sen evliysen gece 12den sabah 4e kadar biriyle sesli konuşabilir misin?
Hadi diyelim 1 kere yapabildin 2 kere yapabildin. Hep yapamazsın ki bunu. Yalan söylüyor bence
Kesinlikle yalan atiyor tam net anladım sen neden bu kadar taktın bu konuya. Değer mi sence
Tamam da sal gitsin. Acıkınca deli gibi yazacak biliyorsun. Sen neden kopamıyorsun aşık falan olmadın umarım
Ya ne aşığı allah için 😂 sinir oldum taktım öğrenmek istiyorum
Dediğimi yap
Sal gitsin
Acıkınca net gelcek köpek gibi
Eğer fiziğin tavrın falan hoşsa
Boy kilo fizik nasıl?
Seni neden başından savmaya çalışsın
Ya başından savmak için değil de ondan evlilik beklemeyeyim diye söylemiştir çünkü biz uzun zamandır birlikteyiz
Çocuk bana şey demeye getirdi " hani ilişkimiz uzun sürüyor benden evlilik bekleme " demeye çalışıyor bence imkansız evli olması
Sadece boşalmak istediğinde mi yazıyor
Hayir sadece boşalmak isteidginde yazmıyor 7 24 yazisiyoruz bazen boş boş sohbet de ediyoruz
Düşkün mü kadınlığına. Evli depildir
Ya sadece sutyenle gördü beni diyorum çocuk kalpten gidiyordu. Ağzı sulandı resmen. Daha soyunmadan bile. Erkekler evlilerse de değillerse de kadınlara düşkünler biliyorum ama bu kadar da değil. 25 yaşında oğlan eğer evliyse birincisi yaşının küçüklüğünden dolayı eşine düşkündür ikincisi eşi genç guzel neden başkasına baksın ya da baskinasina bakınca neden böyle ac köpek gibi bakakalsin dimi
🙂🙂 Pek kullanmalık da değilmiş
Anlamadım
Yaz konuşalım
Burdn şöyle şimdi ne dedin anlamadım
Dışarıda görüştünüz mü hiç
Evet ticaretle uğraşıyor is yerine gittim
Sence evli olabilecek bi olgunlukta mıydı tavırları falan birde siz flört fb tarzı takılıyorsunuz sanırım eğer öyleyse konu evliliğe gitmesin diye yalan söylüyor olabilir
Ya neresi olgun allah için hic de olgun falan değil hayatında hiç kız görmemiş gibi davranıyor. Ic camasirla gördü sadece baygınlık geçirecekti evli biri bu kadar mi ac olur be
Ona bunu söyledim zaten dedim ki beni 2 saniye görsen ağzın sulanıyor nasıl evli olabilirsin sen karin doyurmuyor mu diyorum yoo doyuruyor dedi. Eee niye bu haldesin o zaman dedim susuyor. Dedim ki evliysen karin seninle ilgilenmiyor o zaman dedim hayir ilgileniyor dedi. Ilgileniyrsa benimle gece 3te nasıl sesli konuşuyorsun çok mantiksiz
Ohaa iç çamaşırıyla gördüğünde tam bir aç demektir öyleyse ne evlisi kesin yalandır ya zaten günün her saati konuşabiliyorsa hiç bi kadın buna göz yummaz gözünden de kaçmaz
Ya evet cidden gece 3te bile beni ara diyor sürekli sesli konuşmak için ısrar ediyor. Ya sen evli bir adam olarak hic mi müsait olmadığın bir zaman olmaz.
Sordum madem evlisin karin nerde o zaman dedim. Ben de karım başka şehirde ailesini görmeye gitti gibi bir cevap bekledim çünkü benimle çok rahat konuşuyor. Kendime dedim ki belki karısı evde değildir. Bana verdiği cevap şu " karim yan odada " . Ya benle haftalardır konuşuyorsun karin hic mi demedi neden elinde telefonla sürekli yan odadasın diye. Böyle mantıksızlık mi olur
Fb misiniz yoksa flört mü
Ya bilmiyorum ki neyiz
Cinsellik de konuşuyoruz sohbet de ediyoruz
Ha sadece sanal yani ben birlikte oluyorsunuz sanmıştım
Ya yüz yüze de görüştük bir kaç kere ama çoğu zaman ınternetten konusuyoruz
Çok ilginç bu kadar zaman görüşüp cinsellik konuşup yaşamamak sahi cinsellik konuşup birlikte olmadan nasıl durabiliyorsunuz
Ben istemiyorum gerçekte birlikte olmayı ona kalsa 2 dakikada beni yerdi ben ıstemiyorum
Evliliği bekliyorsun sanırım
Nasıl tanıştınız ben neden bulamıyorummm
Para karşılığı mi yapıyon
Evli değil bence haklısın
Başka erkek mi yok cisnelik için
Bekar
Olabilir
Olabilir