Bu çocuk cidden evli olabilir mi?

Bir-kac aydır ınternetten sadece cinsellik için bir oglanla konuşuyorum. Sabahleyin konusmuslugum var. 7-8 gibi konusmuslugum var. Gecenin koru 2-3 gibi de konusmuslugum var. Hatta çoğu zaman beni ara diye ısrar ediyor ben kabul etmiyorum. Ne zaman yazsam saniyesinde cevap veriyor hatta keske arasaydin diyor. Neyse dün ben evliyim dedi. Inanmadim nasıl evli olabilir bu çocuk yalan söylüyor bence. Hatta ısrar ettim nisandan fotoğraf at dedim atmadı. Karın nerde dedim yan odada diyor. Kesinlikle yalan ya. Bana karım şehir dışında ailesini görmeye gitti deseydi belki inanırdım çünkü benimle çok rahat konuşuyor. Üstelik oğlan zaten genç 25 yaşında karısı max 23 yaşındadır. 23 yaşında genç kadın kocasını böyle ihmal etmez çocuk meme görünce aklını kaybediyor hayatında hiç görmemiş gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
10 ay
Ayrıca çocuğun instagram profiline baktım fotoğraflarına baktım hicbir fotoğrafın yorumlarında " canım aşkım " gibi yorumlar yoktu hatta hiçbir kız yorum bile yapmamış. Takip ettiği kızlara baktım belki eşini takip ediyordur eşi de onunla fotoğraf paylaşmıştır diye öyle bir profil bulamadım onun karısı olabilecek. Ya of çocuk bence yalan söylüyor allah için bir fikrinizi yazın
Bu çocuk cidden evli olabilir mi?