Ama kimle konuşsam 2,3 mesajdan sonra cinsellik konusmak istiyor bu normal mi böyle insanla tanışmaya devam edilir mi kesilir mi gercekten bilmiyorum artık biri olsun istiyorum sadece?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayAşağıdaki yorumlara baktım Neredeyse kimseye cevap bile vermemişsin ama yine de yazayım sen tam olarak ne istiyorsun peki gerçek hayatta tanışmak mı istiyorsun mesela buradan tanıştığın birisiyle gerçek hayatta buluşmak mı istiyorsun tam olarak ne istiyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
11 ayÇevre olmaması veya reelde uygun biri çıkmaması sebebiyle sosyal medya platformları veya diğer bazı uygulamalar kullanmak fazlasıyla normal.
Yapmadım, denemiyorum veya kullanmıyorum diyenler de çoğunlukla yalan söylüyor.
Asıl konuya gelince, ilk aşamada kötü örnekler çıkması herkesin aynı olduğu anlamına gelmez. Bazen bazıları daha derin ve özel bağlar kurmak ister.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Aile yardımcı olmuyor mu? Görücü usulü değerlendir..
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif!
Aracı vasıtası ile daha iyi olabilir...
Şans vermek yerine şans almayı dene! 😅
İlk günden normal değildir diye düşünüyorum! 😅00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Eskiden açılmazdı konu oralara ama şimdi erkek konuyu açmasa bile kadın açabiliyor yani sadece erkeği suçlamak yanlış olur. İki cinste bu zamanda konuşmayı çok istiyor maalesef sadece arkadaş gibi konuşmak ve bu konuları konuşmamak zor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
163Cevap
11 ayDaha 2 dakika önce özel mesajı aldım Buyurun sorunuz mu var dedim Hayır seni tanımak istiyorum dedi yaşımı boyumu soruyor kilomu soruyor Pardon dedim sorunuz varsa alabilirim sizi anlamıyorum dedim pat engel atmış yerlere yattım insanların ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum artık. ergence hareketlere maruz kaliyoruz bu bir sen değilsin sanıyorum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
11 ayReelde çevre yapmalısın. Sosyal medyadakiler ya kapılmıştır veya ilgisizlerdir (asosyal/aseksüel) arkadaş bile olmazlar, ya da böyle değillerdir tek dertleri sekstir.
Madem sosyal medya bir süredir istediğin türden bir sonuç vermiyor, reelde şansını dene derim. Ben reelde çok çevre yaptım.13 Yorumla
Soran11 ayNasıl yapabilirim çevre
- 11 ay
Ne yapabiliriz bir bakalım. Ben çok konuşkan ve rahat biriyim. Sigara ve alkol tüketiyorum. Eskiden gelme ortamlarım var. Ve gerekse geceleri de çıkıyorum dışarı. Bu konularda sende durumlar nedir?
- 11 ay
Ayrıca hobilerin ve ilgin olan şeyler neler?
11 ayCinsel eksikliklerini sanalda yapma derdiler. Bu seferde insanlara güvenin kalmıyor ve olan konuşma hevesinde yerle bir oluyor. Bu tür kişileri direk engelle. Beyinleri. Kafa yerine. Başka yerlerinde bulunuyor çünkü. Cevap verme gereğinde bile bulunma. Benim düşüncem
20 Yorumla
11 aySosyal medyada zaten cinsel amacı olan insanlar iletişime geçer.
Sen oturup sohbet ettiğin ilerisinde ciddi ilişki düşündüğün birinin profil resmine bakıp bu olsun mu diyosun ne saçma bi yaklaşım
Gerçek hayata üç boyutlu görmek varken
20 Yorumla
11 ayYok bebeğim o şekilde anlayamazsın adam olan hiç cinsellik beklentisinde olmayan demek değildir sen hayır dediğinde anlayışla karşılamasını bilen adam olandır. Eğer cinselliğe hayır dediğinde ayrılmak istiyorsa o adam değil madamdır.
71 Yorumla- 11 ay
işde bu doğru
sosyal medyada ya da uygulamalarda birçok kişi maalesef ciddi ilişki değil anlık hevesler peşinde oluyor o yüzden hemen konuyu cinselliğe çekmeye çalışıyorlar ama bu onların seviyesizliğini gösteriyor eğer sen ciddi bir ilişki arıyorsan ve karşıdaki kişi daha sohbetin başında böyle konuşuyorsa hiç zaman kaybetmeden direkt kes geç çünkü bu tip insanlar genelde duygusal bir bağ kurmakla ilgilenmiyor sadece kendi beklentilerinin peşindeler ve seni yorarlar seni yıpratırlar
11 Yorumla- 11 ay
evet bence kufur edip engellemeli öyle insanları
11 ayMaalesef aynı durumu bi döbem bende yaşadım. Sosyal olamıyorum ve sosyal medyadan birileri şle tanışıyım dedim. Tanıştık cinselli ana konu olsu buluşalım falan dedi güvenmedim. Şimdide sosyal medyadan kimseyle tanışmıyorum. Karşıma çıkan sürekli abaza maalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
11 aySosyal medyada araciliğıyla bu tarz ilişkiler sık yaşandığı için normalleşmiş gibi görünse de bunu herkesin normal karşılaması beklenemez. Bazı insanlae özellikle de erkekler doğrudan ve hızlı yakınlık kurmak ister bu senin sınırlarına, aradığın kriterlere uymazsa baştan ne istediğini belirtmek ve reddetmek en doğru karar olacaktır.
10 Yorumla Tabi ki de devam edilmez cinsellik konuşan insandan ne hayır gelir onların kendilerine hayırları yok çürümüş beyinleri evlenmeden konuşulur mu bu konular ama sorduğun da Elhamdülillah müslümanım eee nasıl bir müslümansın evlenmeden cinsellik konuşacak kadar... 😒
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsel soru olarak bunu paylaşman da ayrıca manidar olmuş.
Çevren olsa da olmasa da fark etmez. Erkeklerin çoğunun hedefi cinselliktir. Ben erkeklerin ruhunu bilirim diyen kadınlar bile bu tuzağa düştüler...
Aslında biliyor musun bu işin kadını erkeği yok!
Temiz seveni var, kullananı var. Hepimiz aynıyız. Cinsiyet fark etmiyor...
"İnsana rastgelesin" sözü bizi özetliyor aslında10 Yorumla
11 ayÇünkü insanlar sadece geçici bir mutluluk aradıkları ve bencil oldukları icin geneli böyle , oysa akıllı insanlar çevresinde kaliteli insanlar ister ondan feyz almak ister ki oda dağıtabilirsin, cinsellik hayatın gerçeği olabilir ama ondan daha önemli şeyler var ya.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayTanımadan etmeden konuşulacak bir konu değil cinsellik. Şans vermeye devam et, bu iş ne yazık ki böyle. Ben de yalnızım, çevremdeki herkes ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var. Yeni insanlarla tanışmaktan başka çare yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayİşte o kişiyi bulmak kolay olmuyor. 2-3 mesaj da cinsellik açan erkek zaten ben "hipnenin tekiyim, uzak dur benden" diyor. Bunu sen ve bütün kadınlar çok iyi biliyor. Mecburen seni sen olduğun için isteyen kişiyi arayacaksın. Bu işler aceleye gelmez.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Biri oldun fiye arayista olursan hata yaparsin.
Sana ilk once istedigin gibi biri oldugunu ispatlar.
Sonra faydalanir.
Dogru olan beklenmedik anda mesela bir konu hakkinda konusurken fikrini sunan biri ile tanistigini dusun o konuda ve normal konularda karakter uyumun oldugunu dusun... ona bile cabuk kapilma evlilik hayali kurma dik bir durus ve mesafeli tabirlarla ona su mesaji hissettir sen olmasan da yasarim ama senle daha guzel yasarim00 YorumlaYa maalesef erkekler ztn dış görünüşü önemsiyor ona bisey demedik ama hep cnsllk bütün hepsi böyle ya gerçekten de sevmiyorlar başka kiz arzuladikalrinda ona giderler öyuzden konuşmayı kes çünkü terbiyeli erkek te var
10 YorumlaHayır bu normal değil. Sağlıklı bir kadın erkek ilişkisi böyle bir şey değil. Kadın ve erkekten de önce iki medeni insan olarak konuşabiliyor olmak gerekiyor. Bahsettiğin insanlar bunu yapamıyor daha kdksj
11 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle katılıyorum
Normal. Herkes realde cesaret edemez konuşmaya ama sosyal medyadan insanları anlamak daha kolay realde söyleyecekleri son şey sosyal medyada söyleyeceyi ilk şeydir..)
Gözlemlemek gerek sadece20 Yorumlaİnsanlar eninde sonunda yakınlaşmak isteyecek. Bu sosyal medyayla sınırlı bir şey değil. Gerçek hayatta da böyle. Bakma herkesin burada salon hanımefendisi, salon beyefendisi rollerine girmelerine. Hepsi iki yüzlü.
00 YorumlaNormal değil. Cinsellik konusu açan erkek sevmez. Uzun bir süre sonra açmalı onu bil yeter. Hobiler edin, kulüplere katıl çevre yap düzgün birini bulursun kardeşim merak etme. Sonra da evlenir yuva kurarsın umarım.
01 YorumlaKonuşulacak sanki başka bişey yokmuş gibi davranmaları deli ediyor insanı bir erkek olarak ben sıkıldım usandım lan zamanı gelince konuşulur her şey yerinde güzeldir belden altı konuşanlarla muhabbeti kesmelisin kardeşim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her insan bir yerde cinsellik yaşamak isterdim ama daha tanışmadan direk bu şekilde gelmesi tek amacını seks olduğunu gösterir bence üzülme en azından bu tipler niyetini direk belli etmişler herkes böyle değil.
00 Yorumlaİşte tam da bu yüzden sanal insanlardan uzak durmak için güzel ve sağlam bir sebep…
30 YorumlaYani bence zihniyetini bilmediğin tanımadığın insanla cinsellik konuşmak doğru değil. Tanıdıktan sonra ancak konuşabilirsin. İtici bir hareket.
10 YorumlaÇağ pis, herkes bağ, sevgi kurmadan cinsellik yaşamak isriyoe, ileride snei bırakmayacağının garantisi yok. Razı değilsen cinsellik konuşma., evlilik öncesi cinsellik yaşamaya sıcak bakmıyorum.
10 YorumlaNormal değil. İnsan güven ve sevgi bağı oluşmadan cinsellik konuşmamalı. Eğer konuşuyorsa, o kişi birden fazla kişiyle konuşuyordur ve kadınları sadece obje olarak görüyordur. Öylelerinden uzak dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen de anlamadım benim de karşıma sürekli öyle çıkıyor. Bakıyorlar iyi temiz aile kızıyız, evlilik düşüncem var. Tamam dikkatli konuşacağım diyorlar. 2 gün sonra yine aynı. En son engellemek zorunda kalıyorum. Ben artık iyi niyetli ciddi düşünen bir erkek varlığının olduğuna inanmıyorum
43 Yorumla- 11 ay
Bende evlilik isterim
- 11 ay
Temiz aile kızı😂😂😂
Normal değil emin ol ciddi olucak adam bunun konusunu açmaz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNormal değil ama maalesef çoğu insan öyle. Ben de 30lardayım sosyal değilim bazen konuşuyorum internetten. Ama adam gbi birine nadiren denk geliyosun
40 Yorumla
11 ayNormal değil bence ama ben de hep aynısını yaşıyorum bi şekilde normalleştirilmiş ama asla normal değil
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
11 ayGenel olarak internette tanıstıgın insanın TEK amacı cinsellik olacak tabi ki ama bu değişemez bir şey değil bence
20 Yorumla Sosyal medyadan hiç kimseyle tanışma, sosyal medya güvenli bir yer degildir. Bu dogru degil. Sosyal çevren yoksa oluşturmayı dene , Yeni arkadaşlar edin, dışarı çık, kurslara katıl, egitimlere katıl ya da etkinliklere katıl, illa ki arkadaş edinirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
11 aySosyal medyadan da güzel insanlarla tanışıyoruz ama aynen gerçek hayattaki gibi güzel insan pek yok 😅
Lütfen tekrar deneyin çıkıyor her kapağın altından...
00 Yorumla
11 ayYasaklı kapalı ortamda yaşayan tiplerle bunlar bastırılmış duyguları olan tipler bunlar ben şahsen öyle değilim çünkü kız arkadaş ile sevgili olursun gezersin hayatın tadını çıkarırsın ona güzel hediyeler alırsın ama konu cinsellige gelirse bil ki karşı taraf seni sevmiyordur sadece kullanmak istiyordur zevk için o işi yapar sonra ayrılır dikkatli ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayHiç normal değil.
Baktın cinsellik konuşuyor engelle başka kişilere şans ver olmadı yine başka kişilere şans ver biri mutlaka çıkacaktır..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
11 ayÜlkede cinsel açlık var. Bir de sanal olduğu için rahat. Normal denebilir ama öyle şeyler demeyen de çılar illa ki. O tür konuşanlarla devam etme bence. Ha sen de istiyorsan o ayrı.
00 Yorumla
11 ayCinsel açlığın Afrikasında böyle. Aslında biraz da toplumsal baskının sonuçları da erkekleri bu hale getiriyor. Mesela kızla konuşuyorsun. Kız şakayla veya ima ile küçük bir cinsel içerikli bir konuşma yaptığında tepki vermeyince "ulan acaba benim erkekliğimin olmadığını falan mı düşünür acaba" algısı yerleşiyor erkeklerde sanırım. Ama ADAMlığın erkeklikle ve erkeklik organı ile alakası yok. Adamlar çıkması dileğiyle karşına :)
00 Yorumla
11 aySosyal medyada evli nişanlı ya da realde yüzüne bakilmayan asosyal ezik tipler olduğu için hepsi cinsellik istiyor. İstemiyorum diyen daha sapiktir çünkü senin yerine bir erkekle de muhabbet edip arkadaş kanka olabilirdi. Niye sen? - çünkü kadınsın. Kadın olduğun için geliyorsa, zaten SX için geliyordur. Yok ben cinselliği ikinci adımda tutarım diyenler daha sapkın kişilerdir. Onlardan direk uzak tut. Mazallah zorla güzelliğe tecavüze kadar gider.
00 YorumlaSorunun kaynağı belli zatenki senin isteklerin ve beklentilerinin denkliği aynı insanlarla görüşmüyorsun, benzer düşünceler olmadığı gibi aynı uğurda değilsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkeğin sanlada da gerçekte de hedefi hep sincelliktir sadece uygun zamanı bekleyebilen ve bekleyemeyen vardır
03 Yorumla
Soran11 ayYa hemen istiyorlar bi görüsüp kahve içen bile yok
Soran11 ayValla öyle demek üzereyim çünkü helsi aynı
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayİyimisin sen 2-3 mesajdan sonra o konulara giren neden geldiği belli olan kişilerdir konusulurmu sence mantıklı düşünmek lazım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
11 ayAmann çevre sosyal medya hiç önemli değil
Kimseye şans verme bak dalgana şans veren değil verilen kişi olmaya bak
Onlar seni isteyip sahip olmasin
Sen onlari iste ve sen istedigine sahip ol00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Hayır asla değil. Millet uçkuru yerine kafasını çalıştırsa dünya olarak bu kadar dipte olmazdık.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayNeden sana cinsellik konuşmak yeterli geliyor mu? ya da konuştuğun kişiler seni heyecanladirabiliyor mu?
00 Yorumla
11 ayReal ile sosyal medya arasında en ufak fark yok doğru olan her zaman azınlık sayıdadır bu nedenle denk gelmen zor hepsi bu
00 Yorumla
11 ayHep yalnis inanlar kismet olmus necyazik ki. Böyle erkeklere şans vermeyiniz. Sadece kullanılır siniz.
01 Yorumla- 11 ay
Bende 30 yaş üstü ciddi boyutta tanışmak istiyorum ama.. arkadaş dahi bulmam mümkun olmuyor nedense.
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
11 aySana denk gelenler öyle mesela ben ciddi bir ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
00 Yorumla Daha tanışmadan o kişiyi tanımadan bu konulara gitmesi niyetini belli ediyor bence. İstersen konuşa biliriz sen istesende bu konularla konuşmam.
00 Yorumla
11 ayAbaza pro kar oraya da dadandı galiba. d olum ne adamlar ya valla, hiç yapmadım konuşan da engel yer net..
00 YorumlaYa doğru birine vermiyorsunuz şans nerede kötülük düşünen varsa ona veriyorsunuz. Sonra tüm erkekler aynı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Baştan kural koysan, sade sohbet gibi desen
Bazen akış öyle gidiyor, konu kalmıyor
Mesaj odası gizli, özel gibisine, kasıt arama.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayCinsellik konuşulur ama belli bir zaman sonra hemende konuşulması garip değil mi onu yapanların amacı bellidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aysosyal medyada bu hale geldi maalesef, ama erkekler biraz konuşmaya başladığında da normale döner merak etme 😬
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Cinsellik önemlidir, ilişkinin temelini oluşturur, senin beklentin öncelikle cinsellikse sorun yok. Fakat değilse orada soru işareti var demektir.
00 Yorumla
11 aySosyal medyada güvenilir uzun süreli birilerini bulman zor olur yani bu işler nasip işi gayret gerektirir vs vs malum
00 Yorumla
11 ayFazla sıcak kanlı gözüküyorsan rahat tavırlardaysan istiyor olabilirler biraz mesafeni koruyarak konuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Ona göre elemeyi yapabilirsin illali düzgün çıkar
02 Yorumla
Soran11 ayYok çıkmıyor herkes istiyor
11 aySosyal medyası reeli yok aslında bunun. Erkeklerin nereden tanırsan tanı, aklı uçkurunda.
10 Yorumla
11 ayCevap vermeyin bence sırf biri olsun diye hayatınıza saçma sapan insanları almayın zarar görürsünüz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ay2 3 mesajdan sonra cinsellik isteyen ilı buluşmada yatağıda ister
02 Yorumla
Soran11 ayEvet maalesef
- 11 ay
Sosyal medyanın verdiği bi rahatlık var genel olarak illaki tanıyıp görüşüp yaşamak daha anlamlı olsada sırf herkes böyle diye kafanda oluşturma normal olan insanlarda var
külfetsiz, zahmetsiz ve anlık olarak talebi karşılıyor olması bu yönelimi alışkanlık haline getiriyor.
sosyal hayatta başarısız, iletişimi zayıf, kendine güvensiz bir dolu hödüğün de işini kolaylaştırıyor dolayısıyla20 Yorumla- Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çevrem yok diye sosyal medyadan insanlara şans veriyorum. Herkesin cinsellik konuşmak istemesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler