Telefon bile yaşadınız mı yerine yaladınız mı yazdı :) evet ön sevişme aşamasında kendinizi kaybederek veya bilinçli olarak adama hizmet etmeyi sevdiğiniz için ona hiçbir iş bırakmadan ön sevişme aşamasını tek taraflı aktif olarak geçirdiğiniz oldu mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Uyuyan bir çocuk ile sevişmiştim zamanında ama hiç tadı yoktu
O nqsıl oldu ya uyuyan? uyanmadı mı
İşten gelmiş yorulmuş dusunu almış yatmış ben rahat durur muyum 🙈
Madem o kadar çalışmış yorulmuş ayaklarından başlasaydın
Ayak ne ya iğrenç üzerine yattım öptüm sadece
Yorgun ya o bakımdan... sadece öpmekle sevişme mi olur? Ben en azından oral yapmışsındır diye düşündüm
🙈 detaya girmeyelim
İşte öalışmış ve para kazanmak için yorulmuş olması daha bşr çekici kılıyor değil mi?
Kesinlikle öyle ekmeğinin peşinde efendi gibi geldi duşunu da aldı ben yatıyorum dedi uyudu öyle tatlı geldi ki oral yaptım yani ama sonunu getirmedim kendi zevkim için yaptım diyelim
O zaman bile uyanmadıysa kimbiöir nasıl yorulmuş
Sanayide araba tamircisi tabiki yoruluyor
Elleri de nasırlıdır... çok çekici gelşyor böyle elleriyle çalışan erkek. Bizim kadın olarak yapmayacağımız meslekleri yaoan erkeklere çok saygı duyuyorum
Abi aşırı iyi bı fizik var kollar kafam kadar yemyeşil damarları var ellerinde gram tüy yok üçgen sırt küçücük kalça... Neyse
Yazarken ıslandın :)
Bit de concon erkekler veya prenses erkekler gibi çok özgür bırakmaz böyle sanayi ustası erkekler. Sahip de çıkar kural ve yasak da koyar
Tamam geldim rahatladım 😇😂
Ustayı düşününce mastürbasyon yapmak mı istedin?
Yaptım da🥹
Bit de concon erkekler veya prenses erkekler gibi çok özgür bırakmaz böyle sanayi ustası erkekler. Sahip de çıkar kural ve yasak da koyar.. çok yumuşak olmaz beyfendi de olsa sert olur demiştim... haksız mıyım?
Haklısın zaten öyle bir çocuk kibar falan ama dediğim dedik gibi çocuklarla da arası çok iyi 🥹
Tam erkek işte... yorgun değilken de iyi yapar kesin canına okur
Ay yeter 😂 Allah sahibine bağışlasın
Aaa... niye ya... başkasına mı gitti? Nasıl kaçırdın elinden? Ya da dilinden mi demeliyim :)
Uyurken oral yapmışlığım var
6yqbmadı mı
Uyudu
Çok mu yorgundu? O şekilde illa uyanır aslında
Çok yorgundu, biraz uyanır gibi yaptı ya da uyuyor numarası yaptı hoşuna gittiği için dggfcb
Yorgun erkek ayrı bir çekici oluyor ya
Evet aynen. O şekilde yalayıp emmek hoşuma gidiyor 🙈
Tam yemelik... :) peki sertlik durumu neydi?
Yaladikca sertlesti üstüne oturasim geldi 🙈
Uykusu biraz ağır kolay uyanmiyirda, istediğin gibi oyna cvcccvvv
Yumuşak keyif veriyor mu?
Sonukken yumuşak oluyor o zaman testisler ile bile ağzıma sokuyorum hepsini
Uyurken oraya nasıl giriyorsun ya alemsin
Kısa şortu vardı. Çabuk indi aşağıya, zor olmadı dggcccvvb
Elimle testisleri yukarı doğru kaldırdım oldu
Uykuda boşalır diye çekindim biran
Sertleşti dedin.. sertleşmişse uyanmıltır... normalde uyanıkken en verimli aldığın hareket nedir? En çok neresine ne yaparken deliriyor?
Yalarken ağzımda büyüdü evet ama gözleri falan kapalıydı hiç tepkide vermedi. P. enisinin başını emip vakumlarken ses çıkarıyorum ona deliriyor. Birde aşağıdan yukarı yukarıdan aşağı Yalarken testisleri ilede oynuyorum
Peki oral seks bölgesine aşağıdan yaklaştığın oldu mu? Yukarıdan aşaı inerek değil de aşağıdan yukarı doğru
Tabiki, testislerden başladım yalamaya sonra yukarı doğru bir elimle de tuttum yalarken
Onu demiyorum... hani dudaktan göğüslere oradan göbeğe oradan hedefe gitmek yerine ayak bileklerinden mesela bacak içlerini yalaya yalaya yukarı :)
Yok be o kadarını yapmam. Ben direk hedef odaklı çalışıyorum 😂
Genelde üstünlük kuran benim 🥲
O başka... ben ön sevişmeden bahsettim... tek başınıza ön sevişmeyi yaptığın oluyor mu
O çok yorgunsa oluyor
Yorgun erkeklerin ayrı bşr çekiciliği oluyor depil mi? Özellikle fiziksel işler yaparak yorulunca
Kaba gücünü kullanıp seni istediği şekle sokarsa? Sinirine dokunur mu?
Evet
Bu iki türlü erkeğe karşı oluyor...
Ya tecrübesiz toy ne yapacağını bilmeyen erkek. Mecburen her şey kadına düşüyor.
Ya da tam tersine çok tecrübeli çekici ve kadını istediği kıvama getirip cariye gibi kendine hizmet ettirmesin bilen erkek...
Seninki hangisimdendi?
O an Efendisine mutlu etmeye çalışan, amacı onu mutlu etmek olan..🤭
Me emrederse o
Hıhımm 🙈
Söz dinlemediğinde dayak atacağını bilsen... dizine yatırıp dövecek mesela bunu biliyorsun. Daha doğrusu açıkça söyledi. Uslu durursan çok kibar olurum ama itaatsizlik edersen dayağı hak edersin dşyor
Emredersiniz
Sende köle fantezisi var sanıeım
Hıhım sanırım 🤭
Sence bu kasın olmanın sonuxu mu yoksa yasemin olarak senin fantezin mi?
Anlamadım
Yani erkekler kadınları yönetmel kadınlar için en doğrusu erkeğe teslim olmaktır mı diyorsun yoksa erkeklerin bir üstünlüğü yok kadınlar da itaat etmesine teslim de olmasın ama benim içimde erkeğe itaat duygus var ben o yüzden teslim olmak istiyorum mu diyorsun?
Her ikisi de
Yatak dışında normal yaşantına hükmetmeli mi erkek?
Hayır
Normal hayatta eşit olup yatakta köle olmayı mı seviyorsun?
Evet
Diyelim ki denin tam tersine dominant ve sıkı feminist bit arkadaşım var ve yatakta erkeklerine itaat eden kadınlara bile gıcık oluyor kendisinin mesela asla doggye ve özellikle poğosujın tokatlanöasına izin vermeyeceğini söylüyor... bir gece yeni erkek arkadaşıyla ilk seksini yaşayacağıjı bildiğin işin eve geç geliyorsun..
Eve girdiğimde kızın zevkten inleme sesleri geliyor. Ama bir yandan da erkek konuşuyor ve erkeğin söylediklerimden o gece olanları öğreniyorsun
Kız doggye izin vermem dediğinde erkek onu tam da doggy pozisyonunda bağlamış. Kız tüm gücüyle debelenmesine rağmen bu şekilde kurbanlık dana gibi bağlanmaktan kurtulamamış. Sonra küfür edince ağzını da tıkamış ve mmmppphhhh mmmppphhhh diye homurdanmaotan başka bir söz söyleyemez olmuş... zevk almamak için kendini kasmış ama onu da balaramamış adam zevk almamasına da izin vermemiş. Kız zevkten kıvranmaya başlamış An itibariyle bunları alay eder gibi anlatıp keyiflenşyor. ... bu sırada sevgilisi "aaa yasemin geldi galiba arkadaşın seni bu vazşyette ona sergileyim mi?" diyor ve bunu duyan arkadaşın mmmppphhhh mmmppphhhh diye homurdanarak adeta hayır olmaz der gibi tepki verşyor. ... bunu gören sevgilisi onun gururunu biraz daha ezmek için "çağıralım da gelsin" diyor ve senin çağırıyor.
Ne yaparsın?
Bu bir tecavüz deyip olaya müdahale edip arkadaşını kurtarmak?
Müdahale etmemek ama odaya da gştmemek?
Kızın o halini görmek için odaya gitmek?
Bunları neden burdan konuşuyoruz ki? Dm gelsene
Tamam yolladım
Döndüm
Yaşamışlığım vardır.
2 türlü erkekle oluyor bu...
Ya çok tecrübesiz ve çekingem erkeklerde veya tam tersine bu işi bilen ve kadını istediği kıvama getirip kendine cariye gibi hizmet ettirmeyi bilen erkekler..
Sende ne şekilde?
Duruma göre her ikiside olmuştur.
Tani
Evet anlamında mı?
Tabiki
Bu iki türlü erkeğe karşı oluyor...
Ya tecrübesiz toy ne yapacağını bilmeyen erkek. Mecburen her şey kadına düşüyor.
Ya da tam tersine çok tecrübeli çekici ve kadını istediği kıvama getirip cariye gibi kendine hizmet ettirmesin bilen erkek...
Seninki hangisimdendi?
Toy erkek sen
Ne alaka?
Bir erkek gelip burada uzun uzun yazar mı?
Nasıl yani
Ya ben yanlış anladım... beni erkek zannettiğiniz düşündüm
Anladım toy erlel ilhimi çekiyor
Hmm... öyle erkekleri yatırıp istediğin gibi gemeyi seviyorsun
Aynen sen
Hiç olmadı... senin en genci kaç yaşındaydı?
20
20 çok küçük değil senden küçük müydü?
Büyüktü o zamanlar
Senden küçüklerle oluyor musun?