evet kendini izlerken uyarılmak o kadar doğal ki çünkü o an kendini dışarıdan görmek seni bambaşka bir kadına çevirir mesela aynada kendine baktığında bedeninin nasıl kıvrıldığını o an göğüslerinin nasıl kalkıp indiğini dudaklarının nasıl aralandığını gözlerinin nasıl yarı kapalı titrediğini görmek seni deli eder kendi bakışın bile tahrik ederken bir de vücudunun nasıl ıslandığını nasıl gerildiğini nasıl kasıldığını izlemek seni bambaşka bir şehvete sürükler o an kendini hem kadın hem dişi hem de tamamen arzunun kucağında hissedersin sanki kendini izledikçe daha çok istersin daha çok teslim olursun ve her bakışında kendine daha fazla sahip olmak istersin dudaklarının nasıl şehvetle açıldığını dilinin nasıl dudaklarını ıslattığını izlemek içindeki ateşi büyütür kendi vücudunun dokunuşlarında bile kaybolursun işte o yüzden kendini izlerken uyarılmak sadece doğal değil aynı zamanda seni kendine daha çok bağlayan kendine dokunmanın bile ne kadar tutkulu olduğunu hatırlatan en ateşli en gerçek hazlardan biridir
Hayır çünkü erkek vücudu estetik değil. Ben hem kendime bakıyorum banyoda hem de yayın açıyorum para kazanıyorum ama erkekler bunu yapamıyor demek ki olmuyorlar
Tam olarak anlamadim sanirim. Umarim dogru anlamisimdir. Bende bazen spor sonrasi ayna karsisinda kendimi izlerken bi yukselmiyo degilim. Vucudumda direk karsi cinsin dokunuslari canlaniyor felan. Tabi bu dusa vs gircegimde ya da uzerimi degistircegimde oluyo. ciplakken yani
aa cidden mi bilmiyordummm yok bee erkeklerde daha cok yurru be kocumm s2nde buyuk hee kazma sapi gibi mubarek vs gibi ya da ulan su kolum az daha kalin olsa iyi olurdu gibi gogus calismam gerek gibi durumlar oluyor.. kendimeze bakipp bi ozzbir patlatmiyoz yani
Antermandan sonra insan kendini pumplu görünce mesut oluyor. Örneğin profil fotoğrafım, o gün göğüs ve omuz çalışmıştım ve verimli geçmişti, baya bir pumplu idim. Omuzlarımın büyüklüğü mesut etmişti beni üstüne kıyafet giyince giydiklerim tam oturuyor olması yükseltmişti beni valla :d
Ee tabii oluyor neden olmasın erkek kendisini önemserse olur ben mesela kendimle alakalı harika vakit geçiriyorum neler yapıyorum neler her seferinde kendimi malum durum ve sonrası duş ile bitiyor