5 senedir biriyle konuştuk sevgiliyiz kendisi bana ciddiyim evleneceğiz dedi inandım … babamla tanıştı aanesi annemle tanıştı babasıyla kardeşleriyle yengesiyle tanıştım ama görüyorum ki bu çocuk benımle hep arabada buluşuyor hiç bişeyler içmiyoruz gezmiyoruz arabayı kuytu köşeye çekiyor orada duruyoruz ve bana bir kere degdireyim diyor cıkarip arkadan ver hangi devirde yaşıyoruz cahil misin diyor eskiden sevişmeyle yetinirdi şimdi fazlasını istiyor sınırlarım olduğu anlamıyor TM zorlamam diyor yine o konuyu açıyor amcası hastanede yatıyor bende onu aradım hastaneye geliyorum midemi bozmuşum dedim kafede misafirler var oturuyoruz dedi seni gelip alayım bile demedi
Foto attım serumla yanımda olmadın senınle aynı hastanedeyiz dedim sonra 6 da grms mesajıma bakmamış aradım gel gör dedim oralı olmadı ciddiye almadı sonra sen busun bak yanıma bile gelmedin dedim hastaneden çıkınca aradı geldim açmadı dedi bizim aşkımız sadece arabada mı geçerli? Kafeye götürme yok ama hastaneye bile gelmedi orada olmasına rağmen neden? Bir kere yine hastanedeydi arabada oturavsgız diye geldi ama eve gelip hastaneye götürmedi?
Foto attım serumla yanımda olmadın senınle aynı hastanedeyiz dedim sonra 6 da grms mesajıma bakmamış aradım gel gör dedim oralı olmadı ciddiye almadı sonra sen busun bak yanıma bile gelmedin dedim hastaneden çıkınca aradı geldim açmadı dedi bizim aşkımız sadece arabada mı geçerli? Kafeye götürme yok ama hastaneye bile gelmedi orada olmasına rağmen neden? Bir kere yine hastanedeydi arabada oturavsgız diye geldi ama eve gelip hastaneye götürmedi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer