2. evlilik yapacağım. İlk evliliğimde eski eşim yüzünden o hayatımız yoktu diyebilirim. Hiç oturup sohbet veya o konulardan hiç konuşmadık. Sürekli yatacağımızda bana sırtını dönüp oyunlar vs uyuyordu Müstakbel eşim’inde 2. Evliliği olucak. Peki ilk gece nasıl olmalı. Önerileriniz nelerdir? Ne yapılmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayİkinci evlilikte ilk gece, sadece fiziksel yakınlık değil; güven, anlayış ve geçmişin izlerini birlikte sarma anı da olabilir. İlk evliliğinde yaşadığın eksiklik seni hâliyle biraz tedirgin bırakmış ama bu kez karşında senin gibi ikinci kez şansını deneyen, olgunlaşmış biri olacak. Bu yüzden ilk geceye bir “performans” gözüyle değil de, iki insanın birbirini yavaşça tanıdığı, duygusal yakınlığa alan açtığı bir zaman dilimi gibi bakmak en iyisi.
Önerim şu olur: kendini kasmadan, beklentiye girmeden, ne hissediyorsan onu yaşa. Öncesinde duygusal bir sohbet, küçük fiziksel temaslar, göz teması, sevgi sözcükleri bile senin ruhunu rahatlatabilir. Vücudun kadar zihnin de rahat olursa, o gece senin için bir yük değil, hafiflik olur. Acele etmeyin. Gülümsemek, utanmak, konuşmak... hepsi doğal. Önemli olan ikinizin de kendini güvende hissetmesi. “Ne yapmalıyım?” yerine, “Ne hissediyorum?” diye sormak, her şeyin cevabını getirir. ❤️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk gece illaki cinsellik olması gerekmiyo o zaten kaçınılmaz fakat ilk gece ben olsam deniZ manzaralı bir yerde güzel bir yemek yerdim eskiyi hiç konuşmaz sadece güzel günleri konuşurdum ve gözlerine şiirler yazardım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ay2. evliligin ilk gecesi eminim cok ozenilmeli ve ozel olmali fanteziler ince detaylar dokunuslar her biri sana deger ve yukselti getirecektir giyinecegin kiyafetler dusuncelerin fikirlerin esini mutlu edecektir umarim esinde seni mutlu edebilir 🙏🏽
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÇok yorgunsanız dinlenin.
Bir şey olacaksa mutlaka uzun bir ön sevişme olsun.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayadamın aklını başından al kudurt çıldırt sadık kalsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eğer uzun süredir vajinan ile ilgili bişey yapmadıysan büyük ihtimalle daralma vardır. İlk gece gibi büyük bir zevk yaşarsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayGerdek gecedi gibi özenle hazırlanın o şekilde yapın ne olacak ki sonuçta birbirinizin oluyorsunuz
00 Yorumla
10 ayYatak hayatınız yokmu zaten ilk gece gider bir otelde keyifli aksam. yasarsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
10 ayzaten aşk karın doyurmuyor ki seni tatmin edemeyecekse gözün hep dışarıda olur ki evliliğin de bir anlamı kalmaz önemli olan her iki tarafın da birbirinin ihtiyacını karşılamak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
8 ayaynı ilk gece gibi
00 Yorumla Temizlen iyice ve baya kur yap işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
10 ayİçinizden geldiği gibi davranin
00 Yorumla
10 ayDoğal davran canın ne istiyorsa yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySanki senin düşünceyle burada herkes iki evlilik yapmış
00 Yorumla
10 ayYaşlarınız kaç onun çocuğu var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayÖncelikle çocuk var mı ve onun ilk evliliği mı?
018 Yorumla
Soran10 aySoruda da yazdım ikimizin de 2. Evliliği onun çocukları var evet 2 tane benim yok iz
Cevap sahibi10 ayHa pardon o kısım gözümden kaçmış
Cevap sahibi10 ayÇocukları kimle yaşayacak? İkinizin yaşları kaç?
Soran10 ayBenim 30 onun 40
Cevap sahibi10 ayYaş farkı çok fazla değil mi? Cinsellik senin için çok önemli öyle değil mi?
Soran10 ayNeden fazla olsun. Çok fazla değil. Bence ideal. Her evlilik için cinsellik önemlidir. Ve benim önceki evliliğimde cinsellik olmadığı için bitti.
Cevap sahibi10 ayAnlaşma olarak fazla değildir zaten. Kastettiğim şey sen cinselliğe aç birisin. Türkiye'de genelde 40 sonrası düşüş dönemi oluyor erkekte. Adamın boyu kilosu nasıl, çalıştığı iş ne üzerine ve spor ilgisi, sigara ve içki durumları ne
Soran10 ayNe sigarası var ne içkisi. Kendisi memur. Gençlik spor bakanlığına bağlı. Bende Devlet hastanesinde özel güvenlik görevlisiyim. Boyu da kilosu da gayet yerinde. Hiçte düşüş yok. Fazlasıyla açız
Cevap sahibi10 ayYaşadınız mı cinsellik?
Soran10 ayEvet
Cevap sahibi10 ayE ilk gece nasıl olmalı diye neden sordun ki
Soran10 ayMerak işte
Cevap sahibi10 ayDetaylı ve adamakıllı bir yardım mı istiyorsun yüzeysel mı?
Cevap sahibi10 ayÖzelden yazar mısın
Soran10 ayHyr özelden yazamıyorum maalesef teşekkürler
Cevap sahibi10 ayYa sanki taciz ettim. Yanlış şey görürsen engellemek zor mu? Ayrıca zaten ismin bile anonim
Soran10 ayMesaj atarsam ismim belli olcak
Cevap sahibi10 ayYa nolacak:)
Gizli Üye(25-29)10 ay2 nizde kaç yaşındasınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHerkes ne yapacagini biliyor zaten oral vs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÇatır çatır vuruşun işte taktik felan gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNasil baslarsa iyle gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 aysal kandını akısa bırak kocan yonetr senı
00 Yorumla
8 ayFantezi sevrmsin
00 Yorumla
10 ayTecrüben vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHard s3ks olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İlk gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. İçinden ne geliyorsa
00 YorumlaBeline kuvvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında