Kolayca yatağa çekilebilinen karşı cinsi düşünün bir de kök söktürenini.
Birini elde etmek için çaba harcamak mı daha çok tahrik eder, yoksa kendiliğinden düşmesi mi¿

Kolayca yatağa çekilebilinen karşı cinsi düşünün bir de kök söktürenini.
Birini elde etmek için çaba harcamak mı daha çok tahrik eder, yoksa kendiliğinden düşmesi mi¿

Hayatta hiçbir kadını yatağa atmak gibi ""ulvi"" hedeflerim yok. Olmadı da, olamaz da.
İlkel dürtülerini eğitememiş, hayatta s. kişmek dışında hiçbir amacı, vasfı olmayan olmayan o.. sbu çocukları fuhuş yapmaya bu kadar meraklıysa paraya kıyıp elit eskortlara gidebilirler.
Hiçbir aile, erkek zümresinin anlamsız/gayesiz hedonistik tutukluları için kız evlat yetiştirmedi.
HİÇBİR KADININ PEŞİNDEN NE DUYGUSAL NE DE CİNSEL AMAÇLAR İÇİN KOŞMAM. ÇOK LAZIMSAM KADINLAR GELSİN BENİ BULSUN. DEGİLSEM DE İSTENMEDİĞİM KAPIYI ÇALMAK BİR MEDENİ CESARET YA DA ÇABA DEĞİL ARSIZLIKTIR, YÜZSÜZLÜKTÜR, TACİZDİR.
Koşulsuz cinsellik; erkek için elinden sabun gibi kayacak bir haksız kazanç, kadın içinse enayiliktir. Kendisini ve dünyaya getireceği çocuğun yaşamsal çıkarlarını önceleyen kadın cinsel stratejisi seçicidir, koşulludur, aidiyet ve duygusal bağlılık ihtiva eder.
Kendisine hiçbir sağlayıcılık, koruyuculuk, güvence vadetmeyen bir erkeğin altına yatan kadın ya doğuştan aptaldır ya güzel olmadığı için piyasası düşüktür ya da borderline bir s. rtüktür. Sebep üçünden biri, ikisi ya da hepsi...
Aklı başında, hem yüzü hem ahlakı güzel, eğitimli, vizyon sahibi hiçbir kadın sırf sureti ve endamı çekici diye sokak serserilerine, bar pavyon müdavimlerine ve ömrünü gym salonlarında ücretsiz hamallık yaparak çürüten hayatsızlara kendini s. ktirmez.
Cinsellik, kadının erkeğe sunduğu bedensel ve psikolojik özveridir. Hiçbir şekilde bedava değildir. Karşılığı ileride misliyle değil fazlasıyla talep edeceği faizli kredidir.
Cinsellik erkeğin zaafı, kadının silahıdır ya da kendi klasmanında kendi kriterleri dahilinde ve belli çıkarlar ekseninde yeterli/değerli gördüğü erkeğe sunması gereken bir ödüldür.
Erkek cinselliği dürtüseldir, sonuç odaklıdır, sahip olma ve hükmetme duygusuna dayanır. Bu meyanda womanheizer bir erkek için mesele kolay ya da zor ulaşılman değil yatağa atılabilme ihtimalindedir.
Erkeklerin yüzde 80'ini beyni değil cinsel organı yönetir. O yüzden kafaları belden yukarıya çalışmadığı için yüzde 20'lik dilimdeki erkeklerin ücretli kölesi olurlar.
Kadınların yüzde 80'ini de erkekler yönetir. Çünkü kadınların büyük çoğunluğunun vahşi doğada var olabilmesi; babalarının, erkek kardeşlerinin ya da kocalarının varlığıyla mümkündür.
https://www.youtube.com/embed/dRbGKqKyYHUbence zor oyun her zaman daha ateşli çünkü kolay av olduğunda tamam egosu okşanır belki o an seni ister ama sonrasında hevesi çabuk geçer ama zor oyun… seni çözemediğinde sana ulaşmak için delirdiğinde işte o zaman asıl şehvet başlar düşün seni istiyor dokunmak öpmek koklamak her şeyini hissetmek istiyor ama sen hemen teslim olmuyorsun bakışlarınla onu çıldırtıyorsun dudaklarını ısırıyorsun ama geri çekiliyorsun elini beline koyuyor seni kendine çekiyor ama sen gözlerinin içine bakıp dudaklarını süzüyorsun o an var ya aklını alıyorsun çünkü erkek o zorlukta en vahşi en sahiplenici haline geçer o zaman seni öyle bir öper ki dilini ağzına sokarken nefesini bile keser elleri vücudunda dolaşırken artık seni almak değil seni fethetmek ister işte o zaman sevişmek bile başka olur çünkü seni hemen elde edemediği için o şehveti dorukta yaşar dokunuşları daha sert öpüşleri daha derin olur o yüzden kolay av değil zor oyun her zaman daha ateşli daha tutkulu ve unutulmazdır çünkü o anlarda kadın da kendini en kadın en güçlü en çıldırtıcı haliyle hisseder
Gönüllülük esastır bende 😀
Geçinmeye gönlü olması gerektiği gibi sevişmeye de gönlü olacak 😂
Eş olduğunun bilincinde olmayan, canı kovalamaca oynamak isteyenle işim olmaz benim. Böylesi olan isteğimi de kaçırır..
Çok mantıklı 😅
Her zaman efenim 🤓🥳
Zor olmamak lazım diyorsun yani
Av avcı olayından çok bütünüyle teslim olarak olayın seyrini yumuşatmak daha mantıklı geliyor düşününce.
👌
Cevap
56Cevap
Bence zor olan her zaman daha çekicidir.
Kolay av gibi görünmek, bir süre sonra ilgiyi azaltabilir çünkü emek harcanmayan şeylerin değeri azalır gibi olur.
Kök söktüren, emek isteyen ve çaba gerektiren kişi, karşındakinin gerçekten değer verdiğini ve ilgilendiğini gösterir. Bu da tahriki ve bağlılığı artırır.
Tabii ki, ilişkilerde denge de önemli; aşırı zorluk da yorabilir. Ama genel olarak, kolayca elde edilen şey çabuk tüketilir, zor olan ise kalıcı olur.
Sonuçta, kendiliğinden düşmek güzeldir ama biraz uğraşmak, arada atışmak, kazanma heyecanı da aşkı canlı tutar. 🌸
Yatağa giden yolda erkeğe kırk takla attıran kadınları fazlaca kibirli buluyorum, pıttığı altın kaplamaymış gibi... İstiyorsa sevişir, uğraştırmasın, kendini fethedilecek bir kale olarak da görmesin... Kadınların popişini, yatabilmek uğruna her türlü nazı kaprisi çeken erkekler kaldırıyor.
-ünlü bir filozofun kitabında okumuştum ki uyguladım. orada şu vardı;
-Erkek avcıdır doğası gereği zorluklarla karşılaştığında yılmamak güçlü kalmak uğraşmak, istemek ve almak.
-zor olan güzeldir fakat bir farkla ince bir sınır var geçtimi lanet olsun kalsın dersin ))
Çok kolay insanlarla anlaşmak keyif verici olmaz. Bir müddet elde etmek için uğraşmalı, ilişki içerisinde de herşeye Okey diyen, yargılamadan düşünmeden baş üstüne diyen kişiyle de olmaz. İlişkiye renk ve heyecan katmak için bazen fikir alışverişinde bulunmalı, bazen hangisi daha iyi olur gibisinden birbirimizin görmediği yönleri tartışılmalı diye düşünüyorum.
Peki uzun süre hayalini kurup platonik yaşayıp karşılıklı olduğunı anlayıp arzusuma karşılık bulunca ne olur kolay bulmuş olmuyo platonikmiş pesşinde koşmuş ama kadın kolay ikna olmuşsa kolay av mı sayılır
Kolay ulaşılabilirlik, bazı erkekler için ilk anda tahrik edici olabilir ama kalıcı ilgiyi genelde oluşturmaz.
Libidosunu özgürce yaşayan bir kadın ise, kendi seçimini yaptığı sürece hem tahrik edici hem de saygı uyandırıcıdır.
Aynen öyle katılıyorum sana
😘😘
Naz kadına yakışır. Erkek gel deyince gelmeli, elle deyince ellemeli. Tabii sen de o bunları yaparken sap gibi durmayacaksın. Kaçacaksın, oynaşacaksın
2 saaatte olunca tadı çıkmaz bı 7 8 ay koşmak lazım 🤭
Koşmalara doyamamak djfj
Kosturanlara doyamamak
☺️ o da güzel oldu
İvitt
Mutlu olmak için kasmaya zorlaştırmaya gerek yok… Şu iş bari kolay olsun keyfini çıkaralım…
Zoru oynayan herkes benden uzak olsun fjdjdj. Hayat yeteri kadar zor birde onun zorlaştırmasıyla mı uğraşcam. Bu tarz insan çok garip geliyor. Hayatı kolaylaştıran insan iyidir 💆
Basit ve kolay elde edilen şeyler anlıktır uzun ömürlü olmazlar emek vermediğin birşeyin değerini nasıl yüksek tutabilirsin ki?
Seks dediğin şey plana dayanmamalı. Ani ve ateşli yaşanmalı. Bazen kadın erkeği bazen de erkek kadını kışkırtsın. Tek taraflı olunca tadı olmuyor
Yatağa çabuk ikna olup ama hemen yelkenleri suya indirmeyen kadın harika olur
Emekle kazanılan seyler daha kıymetli olur. Diğeri goturmelik.
çaba harcamak, ufak tahrik edici oyunlarla daha da zevkli hale gelebilir
Hepside olur. Buradaki konu, sonucun nasıl bittiği önemli.
Seksi ödül olarak gören avellerle uğraşamam , kolay olacak
Herşeyin zor olanı güzeldin koyal elde edilen basit kılar kendini
Kolayca yatağa çekilenle muhattap bile olmam. Kadının kolayca yatağa çekilmeyeni makbuldur.
Zor her zaman daha iyidir ihtimal 0 olmasın yeter djkdkd
Kolay olmalı. Mutluluk yaşamak bu kadar zor olmamalı
Kök sokturmemeli neticede duygular evet diyorsa kök sokturmenin anlamı olmaz
Zor olan bence daha kıymetlidir. Kıymeti daha iyi bilinir
Çok da zoru oynamak iyi değil bir yerde salmalı ki kendini ki artık vücutlar konuşmalı
Doğrusu elin sonunda yatağa girmek isteyen birinin çok uğraştırmamasini düşünüyorum hgff
Ne kolay, ne de zor olmalı. Her şeyde olduğu gibi dengeli olması güzeldir.
Farklı yöntem aynı sonuç yalvarmak yakarmak nafile hayat çaba harcamak için çok kısa yaş 35 yolun yarısı eder dante gibi ortasındayız ömrün delikanlı çağımızdaki cevher gözünün yaşına bakmadan gider
orta karar.. bir de ayakları geri gitmek isterken bana veya zevkimize teslim olanlar beni aşırı etkiler..
Naz kadına yakışır ben kolay seviyorum🤣
Doğru söz bebişim ❤️
Balım 🥰
Herzaman çaba harcamak emek vermek ve hakkını almak diye düşünüyorum
Çok Yuksem Kolayı Tercih Ederim Yuksek Degilsem Zoru Severim Yükseltir Beni
Gerçekten sevdiğime istedigime av gözüyle bakmam prensip meselesi
Geçmişte kolay av olmuş kişiler ilgimi çeker bana zoru oynauabilir
Önce uğraştırmalı beni çok fazla. Sonra ben yatakta onun acısını çıkarmalıyım.
Senin tahrik gücün aşırı yüksek yaaa ooooof offfh
Zor oyun oynamak ateşi harlar..
Zoru oynamak daha iyidir
Ne kadar mücadele o kadar iyi.. asik usandırmadan
Avlanmak zaman ister,
Oyun kolay olandır
Karşılıklı çekim varsa kök söktürmek falan olmaz bence
Zor oyun tabii ki
@TatlıBela18 gunaydinlar
@HAYATI_19966 geç oldu ama iyi akşamlar
Kendiliğinden düşmesi daha tahtik edici
Hiçbiri, en sonunda tekmeyi koyar yallah derim
Zoru severim ama zaman alır 😅
Zor daha cezbedici bence
Oyun değil cidden zor ise ne oluyordu
zorluk sevmezmisin?
Zor olan daha çok çekici gelioor
Kök söktürenle hiç uğraşamam
Sessizce yapmak daha etkili
Kadın bir av değildir.
Oradaki av tamamen mecazen, onun dışında zaten cinsiyet belirtmedim
İki görselde de pasif konumdaki kadın olunca sizce öyle düşünmek doğru değil mi?
Değil
zor oyun
Zor her zaman
Kolay lokma değilim
Değer bilen
Karışık en iyisi
Zor olan tabiki 🔥
Çaba harcamak daha çok heyecanlı olur
Kolay ya sonuc belliyse ugrastirmasin
Zor severiz
Hard game
İkiside yerinde güzel