soyunmak da ateşli ama soyulmak… o bambaşka bir haz mesela onun karşısında dururken yavaşça bluzunun altına ellerini sokması parmaklarının tenine değmesi tüylerini diken diken etmesi sonra bluzunu yukarı sıyırırken dudaklarının göğüslerine dokunması sütyenini çözerken o bakışları var ya seni orada yiyormuş gibi bakıyor sonra sütyenini çıkarıp atıyor göğüslerin açığa çıktığında dudaklarını ısırıp seni izliyor elleri beline iniyor fermuarını yavaşça açarken nefesin kesiliyor parmaklarıyla kalçanı kavrayıp külotunu indirirken bakışları gözlerinden inip dudaklarından boynuna göğüslerine karın çizgine oradan aşağıya kayıyor o an içinden ateş fışkırıyor dizlerinin bağı çözülüyor çünkü soyulmak demek teslim olmak demek tüm kadınlığını ona sunmak demek senin vücudunu yavaşça açarken her santimini koklaması öpmesi ısırması seni sahiplenmesi o kadar şehvetli ki soyunmakta da bir cesaret var tamam kendi ellerinle üzerindekileri çıkarıp ona bakarken dudaklarını ısırıyorsun gözlerinin içine bakıp kilodunu indiriyorsun o an onun içindeki vahşiyi uyandırıyorsun ama soyulmak… işte o an kadın gerçekten kendini onun avuçlarında hissediyor en çıplak en ateşli en sahiplenilmiş halinle ve bence bundan daha şehvetli hiçbir şey yok
Bununla ilgili bir fantezim bile var. Ayakta öpüşmeye başlayıp, yavaş yavaş soyup, aynanın önüne oturtup, karşısında bir kadeh şarap (içine çilek atıp) doldurup ona sunmak, o içerken de tüm vücudunda dudaklarımı gezdirmek. (Sapık değilim arkadaşlar, kalbim biri için atarsa, sadece onunla yaparım)
partnerini soymak daha çok zevk verir diye düşünüyorum.. böyle yavaş yavaş başlayıp ön sevişme ile devam edip sonra da tamamen soyunmak daha heyecan verici olur diye düşünüyorum ben.. 🤟
Öpüşme başlayıp diller birbiriyle dans ederken önce karşılıklı eller birbirinin vücudunda dolaşıp okşamalara başlar, sonra dudakları birbirinden ayırmadan birbirini soyarak devam etmek en güzeli bence. Ve o birbirini soymaların devamında oral yapmaya geçip partnerini iyice azdırmak, tutkulu ve şehvetli bir seksin ateşini yakan kıvılcıma dönüşür.
Yavaş yavaş öperek , parmak ucunu sırtında gezdirip nefesi boynunda hissetirirken dudak ucunu boynunda gezdirerek. Sırtında olan parmak ucunu yavaşca kuyruk sokumuna götürüp iyice kendine dayayarak. Bana bir şeyler oluyo😄
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
10 ay
İnsanları da istemsizce yükseltmiş olabilirim sorry :D
Aaa bu benim en sevdiğim fantezilerden biri tabi ki soymak özellikle sonunda kadının ön sevişme de dayanamayıp külodunu kendi çıkarması beni benden alıyor. 👌
İlişkide kendimden çok kollarımda olan kadına kadın olmasını hatırlatmak zevk esnasında zevkten baygınlık gecirmezse kendimden şüphe ederim çok kez yaşattığım şey 🤚
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
10 ay
öperek okşayarak kızı kendim soymayı çok severim, tamamen soyarım