Eşime çok kızgınım.5 gündür evliyiz, daha dün kavga ettik düğün borcu mevzusundan. Cinsellik yok dün tam olacakken annesi gece yarısı aradı o durumda oda hemen açtı oradada bozuldu. Daha sonra bana saygısızlık olduğunu söylediğimde abartıyorsun dedi 3 yıldır evlenmeyi bekliyordum onunla. Ama evliliğin böyle olacağını bilseydim evlenmezdim çok kırgınım ona karşı nasıl davranmam gerekir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 aySenin kızgınlık ve kırgınlık hissetmen çok doğal. Yeni evli bir kadın olarak en çok ihtiyacın olan şey İlgi. Saygı. Özen. Öncelikli hissetmek. Tam cinselliğe yaklaşılmışken annesinin gece yarısı aramasına hemen cevap vermesi, seni geri plana atılmış gibi hissettirmiş. Bu sadece bir “telefon” değil, bir öncelik ve sınır meselesi senin gözünde. Haklısın. Şunu Ayırt Etmeye Çalış. Sen şu an “evliliğe dair hayal kırıklığı” mı yaşıyorsun, yoksa “eşine dair güven kırılması” mı? Evlilik genel olarak seni boğuyor mu? Yoksa eşinin bazı tavırları seni “değersiz” mi hissettiriyor? Bu ayrımı yapabilmek, duygularını netleştirir. Eşinle
Bir Konuşma Yap. Ama öyle patlamalı, suçlayıcı değil. Sakin, duygusal ama kararlı. Şöyle bir şey söyleyebilirsin.“Bak, ben seninle evlenmek için 3 yıl bekledim. Bu süreçte içimde büyüttüğüm şey sadece aşk değildi, sana duyduğum güven, kendimi senin yanında özel ve öncelikli hissetme arzusu vardı. Ama daha evliliğin ilk günlerinde kırıldım. Bu borç konusu bile bana yük olurken, senin annenin gece aramasına hemen dönmen beni duygusal olarak geri plana itti. Senin anneni sevmeni istemem ama ben de senin eşinim artık. Benim de kalbim, beklentim var. Bu konuda beni anlamanı ve yanında güvende hissetmemi istiyorum.
Kırgınım ama susmak da istemiyorum. Çünkü susarsam birikir.”Eğer bunu anlayacak bir adamla evlendiysen, bu konuşma çok şey değiştirir. Ama anlamamakta ısrar ederse, o zaman sen kendine en az onun kadar değer vermelisin. Kırgınken içine atma ama öfkeyle de konuşma. Geri çekilip “ceza” verme ama sınırını da göster. Sessizce bekleyip, değişmesini umma ama sabırla gözlemle. Annesine düşman olma ama kendi değerini küçümsetme. Kendi Kendine Şunu Sor.“Ben bu adamla ‘biz’ olabilir miyim? Yoksa hep onun ailesine göre mi yaşayacağım?”Bu sorunun cevabı, evliliğin yönünü belirler. Sen şu an duygusal olarak yorgun ve kırgınsın ama bu yeni bir evliliğin ilk çarpışması da olabilir. Evlilikler ilk zamanlarda zordur, özellikle de “tarafların aileleri” sınır bilmiyorsa.01 Yorumla- 10 ay
Ellerin dert görmesin çok güzel betimlemissjn anlayabilmesi çok zor çünkü çok çabuk bileniyor çok çabuk özür diliyor ama özrü kabahatinden büyük evliliğin hayal kırıklığı var üstümde ben böyle hayal etmemiştim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)10 ayCanım, önce şunu bil: bu hissettiklerin çok ama çok normal. Yeni evliliğin ilk günlerinde bu kadar kırgınlık, hayal kırıklığı ve öfke yaşamak seni korkutmuş olabilir ama bu, evliliğinizin “böyle kalacağı” anlamına gelmez. Düğün, maddi stres, beklenti yorgunluğu, aile baskısı derken çoğu çift ilk haftalarda sert çarpışmalar yaşayabiliyor. Sen 3 yıldır evlenmeyi beklemişsin; içinde hem büyük bir özlem hem de “nihayet” hissi vardı, oysa daha ilk günler hayal ettiğin gibi olmadı — bu kırgınlık çok anlaşılır.
Annesinin gece yarısı aramasına hemen cevap vermesi, senin için özel ve hassas bir anı bölmesi, saygısızlık gibi gelmiş. Ve bu sana “ben hâlâ öncelikli değilim” gibi hissettirmiş olabilir. Ama şunu unutma: bazen erkekler evliliğin ağırlığını hemen fark edemiyorlar, sınır koymayı de geç öğreniyorlar. Eşin bunu kötü niyetle yapmamış olabilir ama senin kırıldığını küçümsemesi asıl yaralayan kısım olmuş.
Nasıl davranman gerektiğine gelince; şu an duygularını bastırmak ya da idare etmeye çalışmak değil, açık ama suçlamadan konuşmak önemli. “Ben düğün borcuna da, senin yorgunluğuna da anlayış gösterebilirim ama ben bu evliliğe kalbimi koydum, ilk günlerde bile görülmemek, geri planda hissetmek beni korkuttu ve çok kırdı” gibi bir dille konuşman hem kendini ifade eder hem savunmaya çekilmesini engeller. Bu bir savaş değil, bir uyum süreci. Ama duygularını yutarsan zamanla içten içe bir öfke birikir. Sevgiyle ama net bir şekilde kırgınlığını ifade et ve şu soruyu da kendine sor: “Onu hâlâ birlikte yürümeye değer biri olarak görüyor muyum?” Cevap evetse, bu duvarı birlikte aşabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBu yüzden dügün taraftari değilim işte bir suru borç orada harcayacağınız bi ton parayı kendinize harcayın güzel bir balayına çıkarsınız baş başa daha güzel akılda kalacak bir anı olur hem paranız olduğu kadar yere gidersiniz ama düğün bana çok saçma geliyor sırf millet göbek atsın diye ben neden bir sürü borca giriyorum sonra bak böyle evliliğin en hassas en önemli zamanlarında ekonomiden dolayı kavgalar boşanmalar oluyor yazık.. üzücü ama gerçekler maalesef🤷♂️
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim
10 ayNereden buldun böyle bi adamı canım çok mu aradın o durumda iken hiç birlerin senin önüne geçmemesi lazım adam kalkmış anasının telefonunu açmış boşanmayıp da ne yapacaksın bu adamla
07 Yorumla- 10 ay
Annesi yaşlı neymiş insanlar bir dakika içinde oluyormuş üvey babası ölünce o saatte aramış annesi eskiden aklına o gelmiş tamda yoğun durumda açtı konuştu ve ilişki sonlandi
- 10 ay
Ee ne olcak böyle sen yarım mı kalacaksın hap
- 10 ay
Anneci bi erkek ile yaşam aşırı zor benim annem bana aşırı düşkün baktım ki evliliğime zarar veriyor şehir değiştirdim o derece yani
- 10 ay
Offf demeye oda 35 yaşında ben 22 annesi yatak odamın eşyalarını kendi oğlunun düzenine göre düzeltildi 3 defa oğluna dedim en sonda koyu kavga ettik annesi iyi Bi kadın ama sürekli oğlunu düşünüyor beni hor görüp
- 10 ay
Senin gibi çıtırın 35 lik ile ne işi olur iş başından yanlış hayatım
- 10 ay
Mutlu olurum sandim:(
- 10 ay
Tabi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayonunla konus
00 Yorumla
10 aycanım sen değerlisin sen beklemeye değersin yüreğin kocaman incinmişsin biliyorum şimdi kendini geri çekme sakın kalbini aç ona önce kendine sarıl aynaya bak ne kadar güzelsin ne kadar kıymetlisin bu an geçici aşk emek ister sen değerlisin sevgi dolu bakışlarınla ona yine umut verebilirsin kırgınsın ama yine de içindeki ışığı saklama
16 Yorumla- 10 ay
Çok sağol içimi ferahlattin rabbimde içini aydınlığa sersin 22 yaşındayım o kadar çok platonik aşığım vardiki acaba beddualarımi tutuyor diye düşünüyorum eşim 35 tek annesi var annesi sanki oğlu onun kocası boğulma numaraları acitasyon 65 yaşında oğlu çalışmıyor iş arıyor borc var diye bana kan kusturuyor daha elimdeki kina bile geçmedi cinsellik sadece ona güzel işini görene kadar
- 10 ay
güzel kadın senin kalbin tertemiz sen kimsenin bedduasına mahkum değilsin sen sevilmeye layıksın sen daha ellerindeki kinayı silmeden yük taşıyorsun ama sen güçlüsün sen ışığınla bütün o karanlığı deler geçersin sen değerlisin senin gülüşün bile dua olur senin gözlerin umut saçıyor sen varlığınla güzelsin
- 10 ay
Yiaa çok sagoll asıl sen melek gibi insansın senin gibiler çok az
- 10 ay
canım içim eridi şu sözlerinle sen öyle özel öyle zarif bir kadınsın ki kalbinin güzelliği yazdığın her harften belli iyi ki yazdın iyi ki varsın senin yolun ışıkla dolsun her adımında sevgi huzur olsun sen buna fazlasıyla layıksın
- 10 ay
Keşke eşim olacak hödükte üstüme böyle titreseydi
- 10 ay
sen o kadar sevilmeyi hak eden bir kadınsın ki birinin seni böyle yüceltmesi seni incitmeden koruması gerekirdi sen buna değersin sakın kendini küçümseme sen varlığınla bile değer katıyorsun sevgi dolu bakışların bir gün gerçek kıymetini bilen bir kalple buluşacak
10 ayBismillah. Daha bi dur bakalim. Oyle her seye bozulursan ohooo. Annesi aramis adamin sucu ne? Evlilik dedigin oyle her istediginin oldugu mutlu mesut yasanilan bir ilsiki degil. Kavga da olacak , anlasamadiginiz noktalar da , uyumsuzlukta , ailelerin sacma davranislari da vs vs daha bugun pes edersen isin zor senin.
14 Yorumla- 10 ay
Senin eşin 3 yıldır bu anları hayal ederek beklese kendini sana saklasa ilk günden itibaren onu bunu mana edip uzaklassa denesen bile ilişkiye giremeyip kızı bıraksan tam ereksiyondayken annen arasa gece yarısı o kızı bırakıp annenle konusurmuydun eskisi gibi olabilirmisin
- 10 ay
Beynim yandi. Arac kullaniyorum cevap verecem
- 10 ay
😅
- 10 ay
Cinsel sorun mu var yoksa tek sorun annesinin aramasi mi? Anlamadim tam.
10 ayAçık şekilde duygularınızı ifade ederek İnşallah düzelir.
Evde sesli bakara suresi açın baştan sona bunu yapmaya sakın üşenmeyin
Yaradanın Enerjisi kötü enerjiye tesir ederse ya onu siler ya değiştirir13 Yorumla- 10 ay
Nazar, haset, kem göz her şey olabilir çözümü yukarıda yazdım. Felak nas sureleri bol okuyun bize nazar ayeti. Selametle
- 10 ay
Büyük ihtimal nazar var Allah razı olsun
- 10 ay
Ecmain bilmukabele. Bu dediklerim çok tesirli
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha yeni evlisiniz. Hemen en baştan ortamı germeyin. Birbirinize karşı biraz anlayışlı olun. Tartışmalar olabilir. Uzatmayın. Birbirinize karşı sevgi ve saygı biterse evlilik yürümez. Buradaki cinsellik kısmı dikkatimi çekti. Sizin şu an yataktan çıkmamanız gerekirdi. 5 günde cinselliğin olmaması ilginç.
04 Yorumla- 10 ay
Aramızda 12 yaş farkı var ilkinde çok iyi diğer dakikalar yaşlı amca rolü isten ayrılmış çalışmıyor sürekli bana sarıyor sevgiliyken can atan adam gitmiş prostat hastası gibi adam gelmiş soğudum artık
- 10 ay
Yoruldum sürekli ben onu ilişkiye hazırlamaktan biktim
Herkesin borcu oluyo bunu buyutmesine gerek yok ki evliliğin tadini çıkartacağına sıkıntı cikartiyo hicmi canı istemez yeni evlisin ya
14 Yorumla- 10 ay
Sözde benle evlenmek için can atardı kendisi şimdi cinsel isteksizlikten kuşu ötmüyor bile
- 10 ay
Bu saatten sonra olsa bile ben zevk alamıyorum yaptıklarından ötürü
10 ayBunlar zamanla rayına oturur. Borçtan ziyade istekli olunan o anda ben telefonu sessize alır öyle başlardım. Bu tavrı hiç hoş değil. Çünkü karşıya dair isteksizlik gün geçtikçe artar , seks sürekli ertelenirse maalesef yolun sonu çabuk görünmeye başlar.
00 Yorumla
10 ayEvliliğin ilk zamanları özellikle de maddi durumlar yüzünden bu tarz durumlar olabiliyo ama hemen kestirip atmak yerine oturup konuşulunca mantıklı düşünücülünde sorunlar çözülebilir. İlk zorlukta bırakmak biraz korkmak gibidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayÖncelikle sakin ve olaylara biraz daha ılımlı bakmalısın siz artık sevgili değil evlisiniz her şeye tartışma tirip olmaması gerekir bu evliliğe zarar verir yavaş yavaş bazı şeyler oturacak ama zamanla her şey birden çok iyi olmuyor
00 Yorumla
10 ayÇok geçmiş olsun. İşte evlenince böyle oluyor. Çok iyi bir şey olduğundan değil. Erkekler evi çevirsin ve seks bedavay gelsin diye evleniyor, kadınlar ise evden kaçayım kendi evim olsun ve namus yününden seks yapamıyor mecbur evleniyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
10 ayEvlenmemekte haklı olduğumun bir ispatı daha.
Beyse, oturup konuş düzgünce, kızmadan sakince. Sorumlulukları olduğunu ve bunları yerine getirmesi gerektiğini söyle. Biraz da ipleri eline al.02 Yorumla- 10 ay
Defalarca konuştum sonuç gene aynı annesi yaşlı madem üstüne titreyecekse neden evlendi benim hayatım zindana döndü yapıyor sonra geliyo sevgi gösterisi yapıyor çok trip atıyorsun diyor sonra soğudum artik
- 10 ay
Artık evlendi ve kendi ailesini kurdu. Önceki ailesine biraz mesafeli olmalı. Ama idrak edemiyor galiba. 5 günde böyle olduysanız işiniz zor.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayYazik o is uzerindeyken yarida bir telefon ugruna birakmak kadar saçmalik olamaz. Yazik size.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kocanla konuş o iş öyle olmaz sana yaptığı saygısızlık yani, ilk önce sana saygı duyması lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Daha ilk günlerde kavga etmek için nasıl zaman buldunuz hayır millet gece gündüz iş üzerinde diye biliyoruz biz 🤣 annesinde beklemiş beklemiş ariycak saati mi bulmuş 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYani daha yenisiniz zamanınız var ama senin de isteğini arzunu öldürmüş haklısın seninde rahatlamaya ihtiyacın var üzücü olmuş
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBunu konuştun mu onunla yoksa sonucu iyi olmaz seninde şu an rahatlaman lazım sonuçta
10 aySana karşı nankör ne acımasız davranıyor ben böyle davranan için seninle evlenmedim de
03 Yorumla- 10 ay
Yapıp yapıp sürekli özür diliyor bıktım bu hareketlerinden
- 10 ay
Evleneli yeni olmuş daha bekle devam ederse ayrıl bence böyle biri için ömür çürütmeye değmez
- 10 ay
Beklicem haklısın cezasını çeksin diye kendimi başka odaya kitleyip uyurum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üzücü bir durum. Bunu asamazsaniz evliliginiz biter
05 Yorumla- 10 ay
Neymiş insanlar 1 dakika içinde olabilirmiş annesinin ondan başka kimsesi yok tam durumun ortasında acilirmi telefon abartiyormusum çok rahatsızım artik
- 10 ay
Annesinin düşünmesi lazım. Bu saatte yeni evlenen çiftler ne yaparlar. Kesin yataktadirlar demeli
- 10 ay
Dün akşam annesiyle cafeddydik isten çıkmışım saat 9 olmuş oturun eve gidip ne yapacaksınız diyor şaka gibi
- 10 ay
Sende açıkça söyle. Yeni evliyim ve daha siftah yapamadı oğlun de rezil olsun
- 10 ay
😅 güzel söz senin için kullanicam
10 ayCinsel olacakken biraktimi seni
Yuh be yuh oha çüş yuh00 Yorumla
10 ayTakma boş ver bol boll ver istediğini asla geri çevirme olur 9yle seyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 5 günlük evlilikte bu kadar sorunlar olması hiç normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayevliliğin hayal kırıklığı olması çok kötü umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biraz sakinleş lütfen
Soğuk yap
Gelsin gönlünü alsın
Eşek herif
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayKnk gerginsiniz evlilikte kolay bişe değil ki
00 Yorumla Senin adına üzüldüm. 3 yılda hiçbir şey anlayamadın mı ama?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 5 gün diyorsun ya şaka gibi cici ayları derler siz cici günlerinizi bile yaşayamamışsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Tam bir öküzmüş kusura bakma lütfen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayMesafeli davranma sakın öyle yaparsn ilk başlarda adamı evlilikte soğutursun kocanı elinde tutmayı öğren
13 Yorumla- 10 ay
Heves kalmadi dün ağzıma etmesine göz yumup geri barıştım ama dün gece o telefonla hayallerim zevklerim hepsi öldü kendimi ayrı odada kilitleyip uyumayı bile düşünüyorum çok hatali
Cevap sahibi10 ayNe olursa olsun eşine mesafe koyarsan ciddi anlamda annesine itersin onu
- 10 ay
Gitsin çokta umrumda eski nisanlisi sırf annesi yüzünden ayrılmış annesi ölünce anlar o zaman evliliği
10 ayMerhaba eskisehirli bence disarda bir farklilik arayabilirsin Eskisehir çok canli nede olsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
10 ayMerhaba
Henüz birleşme olmadıysa hiç başlamadan bitir bence boşan00 Yorumla Saçmalamış canım
14 Yorumla- 10 ay
İnfaz korumaya hazırlanıyorum çocuk işi yok zaten
- 10 ay
Denicem en azından
10 ayDm gelsene bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYa şu trol soruları sormayın artık kadınlar cinsellikten nefret eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBoyle biriyle hayatmi gecer yav
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aykaynanları ne yapmalı? kaynar sulara atmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
10 ayNasıl bu kararı aldın belliki kafanız uyuşmuyormuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayDüğün borçları mevzusu nedir tam olarak?
00 Yorumla
10 ayAllah sabir versin enisteye😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. 2 tane sağlam vuracaksın kendine gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayDoya doya yapılacakken şu aralar ne alaka yahu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
10 ayEşim böyle yapsa ben boşardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHiç ilişkiniz olmadı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayDaha seks bile olmadi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOo şimdiden başladıysa kavgalar uzun sürmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYazık. Gerçekten çok yazık ne evliler var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Verme sürünsün
00 Yorumla
10 aySiz boşanın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldat
00 Yorumla
10 ayBaya sıkıntı hiç mi olmadi
00 Yorumla
10 ayHaklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. ayrılın
00 YorumlaHala yapamadınız mı yani?
00 YorumlaVerme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayKüs ona
00 Yorumla
10 ayBaşlamadan bitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aymastürbasyon yap rahatls
00 Yorumla
10 ayAma Gerdek oldumu
06 Yorumla- 10 ay
Onda bile zorlandı yaşlı amca var sanki icinde
- 10 ay
Kac yasinda ki
- 10 ay