Cinsel Yaşam Cinsellikte baskın mısınızdır yoksa itaatkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Dominant mı yoksa submissive mi olmayı tercih ediyorsunuz? Cinsellikte baskın mısınızdır yoksa itaatkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
romantizmbeyi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 108% 10 ay Yani genelde baskın olurum muhtemelen ama karşı taraf başladıysa ipleri ona veririm benden daha azgınsa yani 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay İtaat ettirmeyi severim saçlarını dolayıp arkana geçip sertçe içine bastırıp saçlarını at gibi çekerek binmek.. Bence çok hoş seni bilemem😄 1 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Cevabını merak ettim :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Submissive ne aq baskın itaatkar hiç bilmiyorum sokuyorum işte aq 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baskinım. Kadinin itaat etmesi lazim. Verdigim acidsn ve zorlamalarimdan zevk almasi gerekir. 1 0 Yorumla
Bloodrage Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay dominant kesinlikle yavaştan girip sert sert işi yapmalı duvardan duvara 0 0 Yorumla
Daddy35_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 10 ay Ben iri yarı biriyim. Ve baskinim.. ben hakim olmaliyim 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fazlasiyla master bir karakterim. 2 0 Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Baskınım ya yatakta ezmeyi severim 2 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Baskınım kontrol bende olur genelde 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. O anki duruma göre değişiyor 1 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Ortasında yım baskın da olmam itaatkar da 1 0 Yorumla
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% 10 ay Tabi ki baskinnnn. Otesi erkege gelmez 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yerine göre, genelde itaatkar 1 0 Yorumla
ibrhmkrkmz11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Bu òzel bir dosya merak ediosan yasamak zorundasin 1 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İtaatkar olmayı severim 1 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Baskin olmayi severimm 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Baskinliği severim. 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Baskın. 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 10 ay Evet desem ne elde edeceksiniz 0 4 Yorumla Soran 10 ay Soruma bir yanıt elde edeceğim. Yorumla kanka35 10 ay iststistik nasıl geneli Yorumla Soran 10 ay Baskın. Yorumla kanka35 10 ay kimse itaat kabul etmez bir var oda gizli Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. baskın tabıkı itaat kadının işi 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. çok baskın 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Baskın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yani genelde baskın olurum muhtemelen ama karşı taraf başladıysa ipleri ona veririm benden daha azgınsa yani
İtaat ettirmeyi severim saçlarını dolayıp arkana geçip sertçe içine bastırıp saçlarını at gibi çekerek binmek.. Bence çok hoş seni bilemem😄
Cevabını merak ettim :)
itaat etmeyi sevmem. bana kole ruhlu biri lazim aglatmam lazim
Submissive ne aq baskın itaatkar hiç bilmiyorum sokuyorum işte aq
Baskinım. Kadinin itaat etmesi lazim. Verdigim acidsn ve zorlamalarimdan zevk almasi gerekir.
dominant kesinlikle yavaştan girip sert sert işi yapmalı duvardan duvara
Ben iri yarı biriyim. Ve baskinim.. ben hakim olmaliyim
Fazlasiyla master bir karakterim.
Baskınım ya yatakta ezmeyi severim
Baskınım kontrol bende olur genelde
Olsam olsam baskın olurum
O anki duruma göre değişiyor
Ortasında yım baskın da olmam itaatkar da
Baskın ama yerine göre değişir
Tabi ki baskinnnn. Otesi erkege gelmez
Yerine göre, genelde itaatkar
Bu òzel bir dosya merak ediosan yasamak zorundasin