Cinsel Yaşam Her seks yaptıktan sonra banyo yapar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Her seks yaptıktan sonra banyo yapar mısınız Her seks yaptıktan sonra banyo yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sabah kalkınca önce duş , her sabah. Sonra da hergün temiz iç çamaşırı. 👍 koltuk altlarına bolca adidas sprey 👍 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. elbette beni rahatlatıyor terden dolayı kapanan vücut gözenekleri açılıyor ve dinen önemli 0 0 Yorumla
H6335dem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Evet hatta kiza kese attirmistim 🤣🤣 sirtima kese atamiyorum firsat kacarmi 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vallahi vururken sıkıntı yok ama cenabet gezmeye gelince cenabet gezmem mantığı çoğu kişi 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Aslında partnerini yıkamak en güzeli. Hem de o kadar yoruyorsun bir güzel sevcen öpeceksin ki kadınlar da bunu ister zaten 0 5 Yorumla H6335dem 10 ay Engellimi bu mk yikamak ne 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @H6335dem Kadın ruhundan zerre anlamayan adamlara ben ne anlatsam boş neyse... Yorumla H6335dem 10 ay Sen bence cok derine daliyorsun birlikte yikanirsin oynasirsinda kalkip kizi yikmazsin ya da o seni yikamaz yani 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @H6335dem Gayet yıkarsın da liflersin bile kadınların hoşuna gider sorabilirsin. Ha hep yap demem arada yapsan ama severler Yorumla H6335dem 10 ay Bilmiyorum valla ben oynasmistim dusta hatta firsat bu firsat kesede attirdim kendime ama ben yapmadim ona belki haklisin severler belki ama onin oyle bir sitegi olmadi 🤣🤣🤣 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Gece ise Hayır. Sabah partnerimle yaparım. Öylesi. hem daha iyi hemde 2. Raund 0 0 Yorumla
Sıradanbiridiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Pislik mi dolasicaksin 3 1 Yorumla Soran 10 ay Evet pislik dolaşacağım seks yapmadım ortalığı ne kadar vücut sıvısı götürüyor bilmiyorum ya. Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ortama ve zaman durumuna göre değişiyor 2 1 Yorumla _Kimberly_ 10 ay Ah be mihriban Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Her seks derken sabaha uyanınca yaparım duşumu 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Öncesinde yapmak daha iyi, temiz temiz sevişilir. 0 0 Yorumla
yedigüzelkaranfil Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Vakit geçse sabaha değilse yapıp yatarım 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Banyo yapıyorum da diğeri yok :d 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yaparım yabj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Bazen hemen bazen daha sonra 0 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sen bebeğim Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Yani terliyoruz 2 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Genelde 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Kısmen 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet yaparım 0 0 Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Hayır yapmam 2 2 Yorumla aku14 10 ay Beraber yapabiliriz istersen Yorumla phhml016 10 ay Devam edilcekse bencede gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sabah kalkınca önce duş , her sabah. Sonra da hergün temiz iç çamaşırı. 👍 koltuk altlarına bolca adidas sprey 👍
elbette beni rahatlatıyor terden dolayı kapanan vücut gözenekleri açılıyor ve dinen önemli
Evet hatta kiza kese attirmistim 🤣🤣 sirtima kese atamiyorum firsat kacarmi 🤣🤣🤣
Vallahi vururken sıkıntı yok ama cenabet gezmeye gelince cenabet gezmem mantığı çoğu kişi 😂
Aslında partnerini yıkamak en güzeli. Hem de o kadar yoruyorsun bir güzel sevcen öpeceksin ki kadınlar da bunu ister zaten
Engellimi bu mk yikamak ne 🤣🤣🤣
@H6335dem Kadın ruhundan zerre anlamayan adamlara ben ne anlatsam boş neyse...
Sen bence cok derine daliyorsun birlikte yikanirsin oynasirsinda kalkip kizi yikmazsin ya da o seni yikamaz yani 🤣🤣🤣
@H6335dem Gayet yıkarsın da liflersin bile kadınların hoşuna gider sorabilirsin. Ha hep yap demem arada yapsan ama severler
Bilmiyorum valla ben oynasmistim dusta hatta firsat bu firsat kesede attirdim kendime ama ben yapmadim ona belki haklisin severler belki ama onin oyle bir sitegi olmadi 🤣🤣🤣
Gece ise Hayır. Sabah partnerimle yaparım. Öylesi. hem daha iyi hemde 2. Raund
Pislik mi dolasicaksin
Evet pislik dolaşacağım seks yapmadım ortalığı ne kadar vücut sıvısı götürüyor bilmiyorum ya.
Ortama ve zaman durumuna göre değişiyor
Ah be mihriban
Her seks derken sabaha uyanınca yaparım duşumu
Öncesinde yapmak daha iyi, temiz temiz sevişilir.
Vakit geçse sabaha değilse yapıp yatarım
Seks önce ve sonrası duş alınmalı
yani canım başka türlü olmaz
Banyo yapıyorum da diğeri yok :d
Evet yaparım yabj
Evet tabii, cok titiz bir erkeğim
Tabi tabi yoksa pis olur
Bazen hemen bazen daha sonra
Sen bebeğim
Yani terliyoruz
Tabiki
Genelde