Cinsel Yaşam İlk bulusmada cinsellik isteyen birine tepkin ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 İlk günden cinsellik isteyen biri sevgiyi değil doyumu ariyordur Benim tepkimde böyle olurdu ne saygı var ne sinir cevabimda "Harley tarzı olur!" 💅🖕🤗 İlk bulusmada cinsellik isteyen birine tepkin ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ayrılırım tabi ki de.. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. aa çok ayıp der ağzına terlikle vurur sonrada asdfasdf 1 1 Yorumla Soran 10 ay 😂😂 sen yaparsinn Yorumla
MüCeLLaCıK Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Ben eğlenilcek biri değil evlenilecek biriyim olur :) 3 8 Yorumla kanka35 10 ay şanslı sevgilin Yorumla BERKANN06 10 ay Verirsin yani Yorumla İstanbulllu3441 10 ay @mucellacik Seni alan yaşadı☺️ Yorumla İstanbulllu3441 10 ay @mucellacik iyi akşamlar ☺️☕️☺️ Yorumla MüCeLLaCıK 10 ay @İstanbulllu3441 hem yaşadı hem yandı diyelim allah yardımcısı olsun :)) Yorumla MüCeLLaCıK 10 ay @kanka35 teşekkür ederim :) Yorumla MüCeLLaCıK 10 ay @İstanbulllu3441 iyi akşamlar teşekkür ederim akşam kahvesi için :) Yorumla BERKANN06 10 ay 😅😅😅😅 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Geçmişi baya hareketlidir kim bilir kaç erkekle beraber olmuştur diyip soğurum 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Aslında ilk buluşmada seks kişilerin daha önce konuşmasına bir birine yaklasimina ve muhabbetine göre değişir bunun zemini bulusmadan önceki flört döneminde hazırlanmış ise her şey olabilir 0 0 Yorumla
Gamzelicocuk93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 10 ay Vallaha niyete bağlı gönül eğlendireceksem eve bile götürürüm 1 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu karşılıklı ne beklendiğiyle alakalı. Bana cinsel olarak çekici geldiyse belki ok diyebilirim. Ama hemen yapmam. Biraz tanımak isterim önce. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. bende istiyorsam eğer sorun yok. Senin gibi terbiyesiz bir şekilde hareket yapmazdım. İstemiyorsam istemiyorum derdim :D :D 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. dur yahu aceleye ne gerek var derim hele geçsin 3-5 sene sorna bakarız 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Arayışı cinsellik olan birine yol verirdim. Hayatımda biri olacaksa öylesine birisi olsun istemem. 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Mantıklı bir cevap cinsellik konusu açılmadan cinsellik isteyen erkeklere şaşırıyorum 0 0 Yorumla
uzaylıruba Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Yüz vermeyin şunlara engel atın gitsin. 5 11 Yorumla kanka35 10 ay haklısın Yorumla userrr1818 10 ay Kimlere Yorumla uzaylıruba 10 ay Erkeğin bu tipte olanına Yorumla userrr1818 10 ay Ya kızlar öyleysw napcaz Yorumla uzaylıruba 10 ay O tipteki kızlarla da takılmayın. Yorumla userrr1818 10 ay Ben çok gördüm öyle kızlaru Yorumla kanka35 10 ay herkes layığıyla olur bence @uzaylıruba Yorumla uzaylıruba 10 ay Öyle gün sonunda herkes layığıyla olur. Kasmamak lazım ama bu tür kapıalrı kapatırsanız doğru kişiyi bulacaksınız Yorumla userrr1818 10 ay Evet öyle Yorumla kanka35 10 ay yani öyle bazılarıtabu ları yıkmaiçi klavyede içindekini döküyor birmiş yasakalrı Yorumla uzaylıruba 10 ay @kanka35 tam anlayamadım nedemek istedim Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bi kahve içelim baştan derim 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana geçelim hadi derim 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. parmağa doyamadı bu kızlar ha bire istiyorlar 0 0 Yorumla
icecellyy01 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Diyorum ki annende de var anneni yapabilirsin 0 0 Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. foto çok şey anlatıyo aslında :D 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Akış belli olmaz hiçBüyük konuşmam 0 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı. bunu bulaşmadan once zaten konuşmuş olurumki 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ver gitsin ya noolcak sanki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay verirdim. 6 3 Yorumla kanka35 10 ay sallamış Yorumla userrr1818 10 ay Abartma Yorumla pomak3545 10 ay Kesin verirdin 🤦♂️🤣 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 10 ay hangi kız ister 1 1 Yorumla kanka35 10 ay sanmam kız istesin Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. işim olmaz 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. amaç cinsellik ise sorun yok. 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sever gecerım ne olcak 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ayrılırım tabi ki de..
aa çok ayıp der ağzına terlikle vurur sonrada asdfasdf
😂😂 sen yaparsinn
Ben eğlenilcek biri değil evlenilecek biriyim olur :)
şanslı sevgilin
Verirsin yani
@mucellacik Seni alan yaşadı☺️
@mucellacik iyi akşamlar ☺️☕️☺️
@İstanbulllu3441 hem yaşadı hem yandı diyelim allah yardımcısı olsun :))
@kanka35 teşekkür ederim :)
@İstanbulllu3441 iyi akşamlar teşekkür ederim akşam kahvesi için :)
😅😅😅😅
Geçmişi baya hareketlidir kim bilir kaç erkekle beraber olmuştur diyip soğurum
Aslında ilk buluşmada seks kişilerin daha önce konuşmasına bir birine yaklasimina ve muhabbetine göre değişir bunun zemini bulusmadan önceki flört döneminde hazırlanmış ise her şey olabilir
Vallaha niyete bağlı gönül eğlendireceksem eve bile götürürüm
Bu karşılıklı ne beklendiğiyle alakalı. Bana cinsel olarak çekici geldiyse belki ok diyebilirim. Ama hemen yapmam. Biraz tanımak isterim önce.
bende istiyorsam eğer sorun yok. Senin gibi terbiyesiz bir şekilde hareket yapmazdım. İstemiyorsam istemiyorum derdim :D :D
dur yahu aceleye ne gerek var derim hele geçsin 3-5 sene sorna bakarız
Arayışı cinsellik olan birine yol verirdim. Hayatımda biri olacaksa öylesine birisi olsun istemem.
Mantıklı bir cevap cinsellik konusu açılmadan cinsellik isteyen erkeklere şaşırıyorum
Yüz vermeyin şunlara engel atın gitsin.
haklısın
Kimlere
Erkeğin bu tipte olanına
Ya kızlar öyleysw napcaz
O tipteki kızlarla da takılmayın.
Ben çok gördüm öyle kızlaru
herkes layığıyla olur bence @uzaylıruba
Öyle gün sonunda herkes layığıyla olur. Kasmamak lazım ama bu tür kapıalrı kapatırsanız doğru kişiyi bulacaksınız
Evet öyle
yani öyle bazılarıtabu ları yıkmaiçi klavyede içindekini döküyor birmiş yasakalrı
@kanka35 tam anlayamadım nedemek istedim
Nayırrrrrrn ben bakireyim derdim
En sevdiğim en sevdiğim
Çakarım ama asla evlenmem 😂
Bi kahve içelim baştan derim
Bana geçelim hadi derim
parmağa doyamadı bu kızlar ha bire istiyorlar
Tamam istediğini veririm
Diyorum ki annende de var anneni yapabilirsin
foto çok şey anlatıyo aslında :D
Akış belli olmaz hiç
Büyük konuşmam