Ortada dönen bir muhabbet var fazla mastürbasyon yapan kızlar ileride orgazm olamaz diye. Biri bu konu hakkında yalan dedi ben her gün mastürbasyon yapıyordum ilişkidede çok kolay orgazm oluyorum dedi. Çok mastürbasyon değilde yani haftada 3 4 defa mastürbasyon yapıp Sonra ilişki yaşayan veya evlenen var mı, zevk alamıyormusuz orgazm olmuyormusunuz. Diğeri ise; Erkek çok yaparsa erken boşalır Kadın çok yaparsa orgazm olamaz Saçma değilmi bu
Fazla mastürbasyon yapanlar ilişkiden zevk alamaz mı?
Bu birazda mastürbasyonun yapılışına bağlı aceleci davranmadan keyif almak için gerçek ilişkiyi taklit ederek ıslak ve kaygan bir şekilde mastürbasyon yapıyorsa erkekte erken boşalma olmaz. Ama kuru ve aceleci bir şekilde yapmayı alışkanlık haline getirmişse , vajina ortamına alışıncaya kadar erkekte erken boşalma yüksek ihtimalle olacaktır. Hatta belki düzelmeyip tedavilik duruma bile gelebilir.
Aynı şey kadın içinde geçerli devamlı vibratör kullanmaya kendini alıştırmışsa penisten onun zevk alabilmesi çok zor. Çünkü titreşimli bir penis yok , iki cinsiyetinde bu konuda dikkatli olması şart aslında okullarda mastürbasyon olsun cinsel ilişki olsun ders olarak işlenmesi öğretilmesi lazım ama bizim ülkede pek mümkün görünmüyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Evet böyle şeyler var. Erkeklere zarar verdiğini kesin. Vücuttan düzensiz olarak mineral ve vitamin çıkıyor bir sıvı halinde üstelik. Bunu devamlı yapınca da bi zararı muhakkak olur ama ben uslanıyor muyum? Hayır… maalesef günde en az 1 2 kez yapıyorum. Düzenli seks hayatı olmadan bundan kurtulmak çok zor. Hele ki bakirsen…
Bence bu belirli bi uyarım şekline alışmakla, beynin ona koşullanmasıyla ilgili. Mesela kadın titreşime aşırı alıştıysa bir erkek yetersiz gelebilir. Hiçbir erkeğin saniyede yüzlerce mikro hareket yapan bir alet gibi performans gösterme ihtimali yok sonuçta. Bir de ilişkide orgazm olmak aşırı kendini bırakmayı, karşı tarafa güvenmeyi gerektiriyor. Mastürbasyon ise daha güvenli, tanıdık, denetimli bir alan vaadediyor. Bu da etki edebilir
1
1 Yorumla
Soran
11 ay
Arkadaşım fazla yapıyormus şuanda. Kolay org oluyormus
Kadinlarda oyle bir etki var. Ama birakinca duzelir. Yani evlendin diyelim basta sorun yasarsin ama 1 ay sonra falan duzene girer. Ama arada yine mastürbasyon yaparsan yine bir iki hafta ayarin bozulur zor bosalirsin. Erkeklerde de erken bosalma falan olmuyor erken bosalma varsa vardir yoksa yoktur masturbasyonla alakasi yok.
Herşeyin fazlası zarardır vibratör kullanıyorsa bayan belli bir süre sonra erkek yetersiz gelir okadar titreşimi hiç bir erkek okadar sürede veremez. Herşeyi tadında bırakmak en güzeli