Cinsel Yaşam Arzuyu en çok neler tetikler? Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 DavranışlarGüzel kokuFiziksel çekimSevgi.. Arzuyu en çok neler tetikler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. aşk ve sevgi 1 0 Yorumla
tintosevenbiryazar Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Sapyoseksüel ve demiseksüel biri olarak açıkçası etkileyici bir zihin yapısı bende daha etkili. 1 2 Yorumla Rose83 10 ay Evet zeka bence de 👍yoksa bir çok erkek çirkin gelir göze🤣 Yorumla tintosevenbiryazar 10 ay Erkek ya da kadın fark etmiyor aslında. Fiziksel olarak bir karşı cins ne kadar hitap ederse etsin zihin yapısı uyuşmadıktan sonra bir anlamı olmuyor. Mekanik bir şey istenmiyor ise. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Mesela eşim siyahi. Aynadan seks yaparken onun siyah teniyle benim beyaz tenimin yarattığı zıtlık bana çok seksi geliyor 3 2 Yorumla Rose83 10 ay Farklı bir bakış açısı bana da esmer çekici geliyor🔥 Cevap sahibi 10 ay Hahab evet mesela bana hep soruyor " Bir Türk kadınıyla bir siyah yatağa girerse ne olur?" diye. Ben de ne olur diyorum. " Bol bol orgazm" diyor
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece hormonlar, hormon normal çalışmaz ise arzu istek nasıl olacak ki? 1 2 Yorumla Rose83 10 ay O ilk aşama tabiki de başka neler tetikler soruda kasdedilen Yorumla Kürekçi47 10 ay İlk aşamayı geçtikten sonra karşı cinsin seni etkilemesi gerekiyor. Karsı taraf tetikleyici olur hem kadın için hem erkek için durum böyle olur. Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Benim için en çok kadının giyimi tetikler. Giyimine arzulatıcı ve kadınsı bulmadığım birisini arzulamam 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. fiziksel çekim fiziksel görüntü ilgi sevgi ses davranışlar 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Davranışlar arzuyu tetikler. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fiziksel cekim 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle güzel koku 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zeka, vizyon, tarz 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. E hepsi 😃 1 2 Yorumla Rose83 10 ay Kopya çekme özgün ol:)) Yorumla Gunah_Perisi 10 ay Tamama a dedim 😅😅 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fizik ve güzellik tabiki, uzman hanım 1 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çekim davranışlar 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 10 ay Güzel koku şart 1 1 Yorumla Richardgör 10 ay Bence kibar hatlar, güzel bir ten rengi... Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hormonlar 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. fiziksel çekim 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hepsi bence. 2 0 Yorumla
İstanbul_Beyfendisii Takip Et Xper 5 Yaş: 34 10 ay Kalça 😊 1 1 Yorumla İstanbul_Beyfendisii 10 ay Seninki nasıl merak ettim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
aşk ve sevgi
Sapyoseksüel ve demiseksüel biri olarak açıkçası etkileyici bir zihin yapısı bende daha etkili.
Evet zeka bence de 👍yoksa bir çok erkek çirkin gelir göze🤣
Erkek ya da kadın fark etmiyor aslında. Fiziksel olarak bir karşı cins ne kadar hitap ederse etsin zihin yapısı uyuşmadıktan sonra bir anlamı olmuyor. Mekanik bir şey istenmiyor ise.
Mesela eşim siyahi. Aynadan seks yaparken onun siyah teniyle benim beyaz tenimin yarattığı zıtlık bana çok seksi geliyor
Farklı bir bakış açısı bana da esmer çekici geliyor🔥
Hahab evet mesela bana hep soruyor " Bir Türk kadınıyla bir siyah yatağa girerse ne olur?" diye. Ben de ne olur diyorum. " Bol bol orgazm" diyor
Sadece hormonlar, hormon normal çalışmaz ise arzu istek nasıl olacak ki?
O ilk aşama tabiki de başka neler tetikler soruda kasdedilen
İlk aşamayı geçtikten sonra karşı cinsin seni etkilemesi gerekiyor. Karsı taraf tetikleyici olur hem kadın için hem erkek için durum böyle olur.
Benim için en çok kadının giyimi tetikler. Giyimine arzulatıcı ve kadınsı bulmadığım birisini arzulamam
fiziksel çekim fiziksel görüntü ilgi sevgi ses davranışlar
Davranışlar arzuyu tetikler.
Fiziksel cekim
Kesinlikle güzel koku
Zeka, vizyon, tarz
E hepsi 😃
Kopya çekme özgün ol:))
Tamama a dedim 😅😅
Offf yazdıklarının altına imzamı atarım🔥
İyi giyim. Çamaşır seçimi, kadının istekliliği.
Fizik ve güzellik tabiki, uzman hanım
Çekim davranışlar
Koku giyim tarzi
Bunlar, mimikler ve giyim
Güzel koku şart
Bence kibar hatlar, güzel bir ten rengi...
Gözler ve eller ve temas
Her şey
Hormonlar
Benim saç ya kesinlikle
fiziksel çekim
Hepsi
Hepsi bence.
Kalça 😊
Seninki nasıl merak ettim 😊
Beni her şey