Cinsel Yaşam Sizin sekste tarzınız sert mi romantik mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sizin sekste tarzınız sert mi romantik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kızlar genelde sert seviyor o yüzden sert ısırarak yalayarak emerek okşayarak kadının ateşlenebileceği noktalara temas ederek 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% 10 ay Romantik başlayarak sert bitiriyorum. Partnerler olarak her ikimiz için de mutluluk verici oluyor. 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 10 ay kadınımın ruhuna göre ilerler ama her zaman aşırı arzu ve tutkunun sonucu sertleşmek isteriz 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. romantik başlarım ilk postayı romantik bitiririm sonrasında duş alırım ve ikincisinde hard takılırım 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Daha fazla romantik ama sert olmaz olmaz, romantik başlar sert biter 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. daha seks yapmadım ama ikisi de olmalı diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Başlarken romantik olması, devam ettikçe sertleşmesi, bitirirken oldukça sert ve küfürlü seviyorum. 1 7 Yorumla Esmerrrrrerkegi 10 ay Benlik Yorumla Cevap sahibi 10 ay :) ağzının tadını biliyosun sen de Yorumla Esmerrrrrerkegi 10 ay Öyle zevk veririm ki her türlü gözlerin kayar bağırırsn ;) Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kaç cm? Yorumla Esmerrrrrerkegi 10 ay 17 toplarda büyük Yorumla Cevap sahibi 10 ay Güzelmiş Yorumla Esmerrrrrerkegi 10 ay İstersen gör Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay İstemesemde sert olur ama sevişme hassas soft ama yapılanlar hissettirici iz bırakıcı 0 0 Yorumla
AphroditeVurgun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 10 ay Ben romantik başlayıp sert bitirmek isterim. Az önceki fantezi sorusu senin miydi 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karsimdakının istwgine göre 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Bu karşındakine göre değişiyor 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Ortaya karışık bir gün öyle bir gün böyle :d 0 0 Yorumla
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% 10 ay Sert iyidir. Romantik prenses erkek isidir. 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. romantiğimdir kadını severek severim :D 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Karşımdakine baglı ama sert daha iyi 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. serttttttt 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karışık 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. genelde sertimdir 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Genel olarak sert 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soft senin 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Ikiside 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ormantik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kızlar genelde sert seviyor o yüzden sert ısırarak yalayarak emerek okşayarak kadının ateşlenebileceği noktalara temas ederek
Romantik başlayarak sert bitiriyorum. Partnerler olarak her ikimiz için de mutluluk verici oluyor.
kadınımın ruhuna göre ilerler ama her zaman aşırı arzu ve tutkunun sonucu sertleşmek isteriz
romantik başlarım ilk postayı romantik bitiririm sonrasında duş alırım ve ikincisinde hard takılırım
Daha fazla romantik ama sert olmaz olmaz, romantik başlar sert biter
daha seks yapmadım ama ikisi de olmalı diye düşünüyorum
Başlarken romantik olması, devam ettikçe sertleşmesi, bitirirken oldukça sert ve küfürlü seviyorum.
Benlik
:) ağzının tadını biliyosun sen de
Öyle zevk veririm ki her türlü gözlerin kayar bağırırsn ;)
Kaç cm?
17 toplarda büyük
Güzelmiş
İstersen gör
bana sert isteyen kiz gelirse acimam. kendim romantik severim
İstemesemde sert olur ama sevişme hassas soft ama yapılanlar hissettirici iz bırakıcı
Romantik başlayıp sert devam ederim daha çok zevk alırız
Zevkten ağlatmak isterim partnerimi sert yaparak
Romantik başlangıç, sert çatır çatır devam eden
Ben romantik başlayıp sert bitirmek isterim. Az önceki fantezi sorusu senin miydi
Karsimdakının istwgine göre
Bu karşındakine göre değişiyor
Ortaya karışık bir gün öyle bir gün böyle :d
Sekste romantizme yer yok bence
Sert iyidir. Romantik prenses erkek isidir.
romantiğimdir kadını severek severim :D
Seks savaş alanıdır. Sert
Karşımdakine baglı ama sert daha iyi
Soft başlar hard biter
Duruma göre değişiyor
sert sert sert
Romantik olurdu
serttttttt
Bdsm
Karışık
Sert romatik diyen gaydir
genelde sertimdir