Karşılıklı zevk almak mıdır
o anda uyum yakalamak mıdır
tek seferlik bir ilişkide de (para karşılığı) ten uyumu olur mu
Karşılıklı zevk almak mıdır
o anda uyum yakalamak mıdır
tek seferlik bir ilişkide de (para karşılığı) ten uyumu olur mu
ten uyumu dediğin şey var ya öyle basit anlatılmaz mesela onun tenine dokunduğunda sanki cildin yanıyor ama acı değil o sıcaklık damarlarının içinde yayılıyor öperken dudaklarının tadı seni sarhoş ediyor boynuna yaklaştığında nefesi bile tüylerini diken diken yapıyor içine girdiğinde ise o sertliği o kalınlığı tam istediğin gibi oluyor öyle bir dolduruyor ki içini hem yanıyorsun hem titriyorsun hem de bırakmak istemiyorsun kalçalarını tuttuğunda parmaklarının baskısı tenine işliyor ama acı değil seni daha da delirtiyor ve en güzeli kokusu o ter kokusu o odunsu ağır kokusu seni öyle bir etkiliyor ki her seferinde dizlerinin bağı çözülüyor işte ten uyumu bu sadece ten değil dilinle, nefesinle, kokunla, sıcaklığınla birbirini tamamlamak o an cinsellik yapmıyorsun sanki iki beden tek bir ruh oluyor o yüzden ten uyumu olmayan biriyle yatarsın boşalırsın ama ten uyumu olan biriyle yattığında bedenin değil ruhun bile boşalır çünkü seni kadın yapan işte o iliklerine kadar hissettiğin hayvani tutku ve teslimiyettir
Teşekkür ederim;)
Çok güzel açıklamışsınız ben teşekkür ederim 🙏🏻
Herkes ile uyum olmuyor para karşılığı da olsa. Tenler temas eder çeker ise ten uyumu vardır.
Cevap
19Cevap
Sozel anlamla gercek bahsedilen sey garkli bence. kim bulduysa bu sozu benin onun ta 😄😄 igrenilcek derecede yaninda olmama istegi ten uymu diye uyduruk soze burundu. baska kelime bulmak lazim bence.
Paralı sekste ten uyumunu napcan herkes görevini yapıp gidecek
Her ilişki de yakalayabilirsin bunu o anın uyumu o anın muhteşemliğidir
Tek seferlikte olmaz uyum çekimdir normalden fazla zevk almaktır
Sana bağlı ilk mi olacak ayrıca ücretli sanal sohbet ederek de para kazanabilirsiniz
Ben bakireyim, öyle bir yaşam tarzımda yok fikrimde bile
Sevirken Millet Ten Uyumunami Bakiyor O An Hiç bir şey Umrunda Olmaz 🙃
para karşılığında karşılığını alma olur başka bir şey olmaz :D
Parayla ten uyumu olmaz
İki tarafta çok zevk aldıysa
Yo hayır ben bakireyim
Olanlar nasıl oluyor erkekler gerçekten o zevki yaşıyor mu merak ediyorum
Para ile olunca uyum da olur
İlişkiyle çıkar/para bir araya gelemez.
Ten uyumsuzlugu buyuk sıkıntı
para karsiliginda pek olcagini sanmiyorum
Esc misin anlamadimki
Adı üstünde parayla oluyor gereksiz ve boş
Dokununca hissettiğin
Her zerresinden karşılıklı zevk almaktır.
Mesala eşimle ben beyaz tenliyiz uyumlu
Olabiliyor
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?