Her sevgili olmak isteyen kısa süre sonra cinsellik yaşamak istiyor. Hayır diyince gidiyorlar, hep yalnız kalıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan. İnsanlar nasıl yıllarca sevgili oluyor. Ben bir şey yapmak istemeyince 3 ayı geçmiyor ilişkilerim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayÖncelikli amacı cinsellik yaşamak olan erkekle sevgili olursan böyle olur. Öncelikli amacı cinsellik olmayan erkekler bulman lazım. Günümüzde erkeklerin çoğunun ilk amacı cinsellik yaşamak olsa da, bazı erkeklerin ilk amacı cinsellik değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Günümüzde insanlar hazır tüketim insanları haline döndü. hazir yemek hazır kıyafet hazırcılığı alışkanlık haline getirdiler. ilişkilerde bundan nasibini aldı. nasıl olsa ceçenek çok var diyerek emek verme olayı insanlarda sıfıra indi neredeyse. olsada olur olmasada gibi yaklaşıyorlar ilişkilerde buda ilişkinin ruhuna ters.
12 Yorumla
Soran10 ayen mantıklı cevap bu sanırım
- 10 ay
Teşekkür ederim.. ilişkinin ruhunda ilgi alaka emek var bu olmayınca günübirlik ilişkiler yaşanmaya başladı.. günlük seks yap geç modunda bir çok insan sadece erkekler değil kadınlarda öyle günümüzde.. birçok kadın evlilik düşünmüyor çünkü evliliği kaldıracak erkek göremiyor... prenses erkek modelleriylede bir yere kadar :)
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayCinselliğe bakış açını değiştirmeyi dene... "Sevgililikte cinsellik olmamalı, cinsellik sadece evlenince olur" kafasındaysan bunu bi gözden geçir derim... Çünkü, size böyle olması gerektiği öğretiliyor. Ama erkekler evlenene kadar boş durmayıp çatır çatır fikişiyorlar. Kadınlara yapılan bir haksızlık değil mi bu?
01 Yorumla
Soran10 ayben cinselliği kadının erkeğe sunduğu bir şey olarak görmüyorum. zaman içerisinde duygular derinleştikçe karşılıklı istenip olacak bir şey bu. bunu beklemiyorlar. hazır olmadığımı söylüyorum ısrar ediyorlar. öpüşsek ve sonradan bunu aslında çok da istemediğimi söylersem sanki ben onlar beni öpsün diye makyaj yapıp güzel giyinip yanlarına gitmişim gibi sürekli suçu üstüme atıyorlar bıktım
Gizli Üye(30-35)10 ayÖrnek veriyorum 100 erkekden 99 zu cinsellik ister çok normal gitmeleri ve çok normal seninde cinsellik istemeyen erkeğe denk gelmemen çünkü cinsellik istemeyen erkek imkansız denecek kadar Zor ihtimal 😄
010 Yorumla
Soran10 aytamam ama binbir ısrar sonucunda bir öpücük alsalar o zaman da sen or’spuymuşsun gibi bakıyorlar bıktım
Cevap sahibi10 ayHerkes aynı değil herkesin aynı sanıyorsan o zaman sen ömür boyu sevgili yapma yanlız yaşa
Soran10 aybir tanesi beni taciz etti neredeyse arabada öpmesin diye cama yapıştım. zorla öptü bir süre sonra sürekli ısrar ediyor diye ayrıldım. arkamdan demiş ki “ 2 yıllık sevgilim yanağından öptürmedi bununla 2 haftada nerdeyse yatacaktık”
Cevap sahibi10 ayE böyle keko erkekler de var yok değil haksızsın demiyorum ama keko erkek yerine akıllı erkeğe şans vermeyi deneyebirsin sen de biliyorsun ki hem cinslerin kızlar akıllı erkeği sevmezler sen seçimlerin de yanlış yapıyorsun olabilir daha dikkatli seç
Soran10 aytamam teşekkür ederim
Cevap sahibi10 aySenin yaşamak istediğin ilişkiyi anladım biliyorum sen istiyorsun ki biraz vakit geçsin eğlenelim gülelim cinsellikte zamanında olur istiyorsun zamanı gelince olsun istiyorsun
Cevap sahibi10 ayAma sana hemen ilk gün isteyen denk geliyor bu yüzden yılıyorsun
Soran10 ayyo ilk gün değil ama sürekli üzerimde bir baskı var
Soran10 ayben karşılıklı birbirimizi sevdiğimize emin olduktan sonra olursa daha anlamlı daha güzel olur diyorum
Cevap sahibi10 ayGüzel düşünüyor olumlu bir şey istiyorsun bende böyle bir kız arkadaşım olsun istiyorum olay tamamen denk gelememe sebebi kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamak istemeyeni bulana kadar böyle devam ediceksin
13 Yorumla
Soran10 ayüniversitedeyim bölümde görüp beğeniyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
10 aySectigin kisinin iliski icin ne dusuncede oldugu onemli. Akli sadece uckurunda olan birilerini hayatina aldiginda bu durumla karsilasman cok normal
02 Yorumla
Soran10 ayevet ama öyleymiş gibi yaklaşmıyorlar sevgili olana kadar
- 10 ay
Kucuk kucuk sorularla bunlari anlarsin. Tanisma kisminda zaten belli eder kendini
- Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı.
10 ayİnsanların açlığı herşeyi çabuk tüketiyor, hemen olsun istiyo ve kısa sürede bitiyo
00 Yorumla
10 aySosyal medya çöplük gibi bir yer birde çoğu erkek gizli olduğunda daha cesaretli oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 aySen en doğrusunu yapıyorsun boş ver giden gitsin
10 Yorumla Bende aynı durumdayım tek bir kişi olsun istiyorum düzenli ciddi ilişki
00 Yorumla
10 ayDüzgün secemiyorsun o zaman
04 Yorumla
Soran10 ayevet maalesef
- 10 ay
Bence seçim yapmak yerine biraz kendine müsaade et hem bu arada kafanı toparla hemde belki de o kişi seni bulur
Soran10 aybir şey yapmıyorum aslında. sağlığıma güzelliğime mutluluğuma dikkat ediyorum. beğenen insanlar oluyor. herkesi de kabul etmiyorum. efendi iyi aile çocuğu gibi görünenleri kabul ediyorum. aşırı rahat bir insan da değilim. ama nedense konu bir şekilde cinselliğe geliyor. ben uzaklaşınca onlar da uzaklaşıyor ve ilişki kopuyor. 25 yaşındayım 5 ayı geçen ilişkim olmadı
- 10 ay
Bende öyleyim 1 seneyi geçen iliskim olmadi ve hepsi bir sekilde bana ihanet edip gitti evden işe işten eve bir insanım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayBence sen hiç bulaşma bu işlere otur evinde
00 Yorumla Kaliteli insanların olduğu yerdeler onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDemek ki yeterince beğenmiyor lar seni
09 Yorumla
Soran10 ayyeterince beğenmiyorsa sevgili de olmasın
Cevap sahibi10 ayCinsellik için sevgili oluyorlar seninle
- 10 ay
Amaclari yatmak zaten
Soran10 ayben cinsellik sunacak biri değilim ki
Cevap sahibi10 ayOnlar öyle düşünmüyormuş demek ki hoşlantı Sevgi yok sana karşı
Soran10 ayyani diyorsun ki yatsan da yatmasan da sevseydi kalırdı. sevmediği için gidiyor
Cevap sahibi10 ayBunu anlamak çok zor değil
Soran10 ayseviyorum aşığım diyip kapında yatınca seviyor sanıyorsun
Cevap sahibi10 ayOrası farklı konu seninle cinsellik isteyen olmayınca da giden erkek seni istemiyordur
10 ayVer geç sende mezar mı edeceksin tövbe tövbe
02 Yorumla
Soran10 aysonra evlendiğiniz kadının bakire olmasını istiyorsunuz
- 10 ay
Hiç öyle cahilce bir isteğim olmadı çok şükür
- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
10 ayTuhaf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYani
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem