Eşimde düşkün değil bende hiç bakımlı olmak bir şey yapmak gelmiyor içimden eşime karşı niye böyleyim ve nasıl düzelirim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aybence silkin ve kendine gel , kadın beğenildikçe güzelleşir serpilir, eşin olsun başkası olsun önemli değil biraz kendini Seksi hisset ve kendin için bişeyler yap, kocan biraz değişecektir ve cinsel hayatınız biraz daha renklenir, cinselliğe zaman ayır emin ol etkili olacaktır, ayrıca enerjin düşükse biraz gıdalardan destek al, yani kendini gaza getir ki serpil güzelleş 😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayEşinin isteksiz oluşu ve birlikteyken birbirinize ilgili olmamanız seni bu duruma sokmuş aranızdaki heyecan bitmiş yani böyle devam ederseniz kardeş kardeş yatarsınız artık
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
10 ayBakım öncelikle kendin için olması gerekmez mi? Bir şekilde soğumuşsun eşinden sanırım bu çok genel bir soru olmuş neden soğuduğu yazman gerekli önce
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 aynormal değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Eşimden beklediğini bulamadigin için içine kapanıyorsunn aslında bu onunbir. Cezalandırma biçimi ama kendini cezalandiriyorsunnaslinda böyle yaparak. aranizda böyle olmasına illa bir sebep vardır
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayNeden ve niiçinleri kendin bileceksin kdin bakimli olacak erkek onu isteyecek arzulacak seks icin onu arzulamasi gerekir ki bunlar çok zor seyler degil ama uyum uok ve sekste isteksizse ya seksi sevmiyor ya da size karsi seks arzusu hissetmiyordur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşinin ilgisi ve tavrı seni de etkiliyor
Onu isteklendirmeyi dene
Giyimini değiştir
Giyimin kendine olan bakış açını da değiştirir
Kaç yaşındasın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayüzücü durum baştan düzgün gtmeyen bir şeyler olmuş demek ki çaresi boşanacaksınız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal
Eşinle ne güzel aynı doz ve kafadasınız
00 YorumlaPeki başka erkekleri istiyor musun beğendiğini? Ve kac yıllık evlisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayFanteziler deneyin arzulamak için ve normal değil bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayruhen soğukluk olduğu içindir karşındakide isteksiz olunca normal öyle olman ateşleyen biri yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKadınların içindeki kadın eğer eşiyle bir paylaşımda olmuyorsa zaman içinde kendini bu şekilde başka erkeklerin ilgisinden heyecan duyar hale geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKaç yıllık evlisin öncelikle ve yaşın kaç şu an? Doğum yaptın mı yoksa yeni evli misin?
025 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYardım istiyorsun ama yardımcı olmaya çalışani görmezden geliyorsun. Tuhafsiniz
Soran10 ayYeni evli değilim müsait olamadğm için yazamadım kusura bakmayn
Cevap sahibi10 ayEstağfurullah. Saatlerdir müsait değildim şu an girdim ve girdiğim an yazmışsın:) kaç yıllık evlisin öncelikle?
Soran10 ay8 yıllık evliyim
Cevap sahibi10 ayÇocuk var mı?
Soran10 ayVar
Cevap sahibi10 ayAllah bağışlasın, öyleyse boşanmak son seçenek olmalı. Öyle diyenler var mı bilmiyorum da sitede o kapasitede insan çok.
Düzelmek de şart. Çünkü sadece o değil sen de etkileniyorsun bu durumdan. Yaşlar kaç ikinizin öncelikle? Ve hep mi böyleydin?
Soran10 ayAmin saolun hep genelde böyle ya bizim evlilik çatırtılı
Soran10 ayYaş 33 35
Cevap sahibi10 ayRica ederim. Peki kocandan önce ilişkilerin oldu mu? Yani daha önce erkeğin oldu mu? Ve kocandan pek çok konuda iyi olan erkekler. Yani kıyaslama mı yapıyorsun geçmişinde olanlarla acaba?
Cevap sahibi10 ayYaşın gayet genç. O yüzden böyle olman normal değil. Ha haklı gerekcelerin vardır ona lafım yok. Yine de cekiduzen vermen her anlamda şart
Soran10 ayHayır ya sadece içimden bir şey yapmak gelmiyor samimi içten bir şey duygu hissetmiyorum eşime karşı
Cevap sahibi10 ayPeki kocandan önce ilişkilerin oldu mu ve onlara karşı nasıldın?
Soran10 ayOldu ama ilerletemedim sonuçta evli bir kadınım daha nereye kadar devam edicem ama hoşlanıp anlaştıklarım olmuştu yalan değil yasak olan şey tatlı gelirmiş belkide ondan onuda bilmiyorum😂
Cevap sahibi10 ayEvlilik öncesini sormuştum da evlilik sonrası mı yaşadın:)
Soran10 ayOff çok pardon🙈her iki hatayıda yapmıştımda ben
Cevap sahibi10 aySiz var yaaa çok tehlikelisiniz. Birinci hata kocandan sonra flortler diğeri ne peki 😅
Soran10 ayBirinci hata evlilik öncesi ikinci hatam evlilik sonrası yanlş dediniz
Cevap sahibi10 ayHaa evlilik öncesi de mı başkaları oldu. Peki onlar arasında hâlâ unutamadiklarin var mı? Ve onlara karşı da mı kocanda olduğu gibi salmıştın?
Cevap sahibi10 ayBu arada evlilik öncesi olanları hata olarak görme bile. Bekaretini verdiysen biraz hata da bekaret dışındaki şeyler önemli değil
Soran10 ayHayır tabikide evlilik monotonlaşıyor sıkıcı bir hal alıyor yıllar geçtikce sevgiliyken gibi olmuyor bu yüzdende heyecan ölmüş oluyor mutlu olamıyorsun işte
Cevap sahibi10 ayGörücü muydu? Ve kocan dümdüz biri mi yani heyecanlı biri değil de monoton bir adam mı? İşi ne bu arada.
Cevap sahibi10 aySeri şekilde özelden konuşalım mı burada bildirim beklerken 2ser dakika zaman kaybediyoruz
Cevap sahibi10 ayorada mısın?
Cevap sahibi10 ayKayboldun
Gizli Üye(25-29)10 ayBu soğukluğun sebebi olmalı niye istemiyorsunuz ikinizfe
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayGünaydın burdamisin
Gizli Üye(36-45)10 ayNe zamandan beri bu böyle Peki niye böyle olduğunu düşünüyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Başkasının dikkatini çekmek hoşuna gidiyor mu peki
06 Yorumla
Soran10 ayAslında başkası hoşlandığım bir erkek ilgi gösterse hoşuma gider ama oda aldatma oluyor hiç olmaz
Soran10 aySevmiyorum ama aldatma gibi bir hatayı daha yapmak istemiyorum onuda denedim pişmanlık oluyor sonu vicdan azabı çekiyorum
Soran10 ayOnuda düşündüm hak ediyor diye yok ya olmuyor böyle eşimlede olmuyor onsuz başkasıylada olmuycak gibi nasıl olucaksa bilmiyorum karma karışık bir durumun içindeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayArzulamıyorsun demek ki onu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayNedneki isteksizlik var
00 Yorumla Eşinle otur konuş ne bilelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayBaşkasına karşı isteklimsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayDüzelmesi zor farklı şeyler lazım gibi
00 Yorumla
10 aySeverek evlenmediniz mi
00 YorumlaNormal olmadığının sen de farkındasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşin de mi isteksiz yani?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düzelemez :D Sevgili yap :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Bitmis artik duzelmez ne yazikki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayArzulamıyosun demek ki... Neden evlendin o zaman?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 aySana değer verilmesi gerekli bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsel çekim yok demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySeverek mi evlenmiştin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlilerde durum hep aynı bende aynı durumdayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySiz heyecanı yitirmissiniz. İşiniz zor.
00 Yorumla
10 ayBakımlı değilsen istemez tabi
00 Yorumla
10 ayKaç yaşındasın ve sevgili yaptın mı hiç
00 Yorumla
10 ayNormal değil konuşman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayİlişkiniz nasıl ne kadar sürüyor
00 Yorumla Hiç normal değil konuşun bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayAnormal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayDüzelmez bu durum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBazı yolar var uğraşman lazım
00 Yorumla
10 aySevgilin var mı peki
09 Yorumla
Soran10 ayVardı bıraktım evliyim sonuçta nereye kadar konuşucam sevgilim olsada
- 10 ay
Sevgilinle seks hayatın nasıldı
Soran10 ayYapmadım hiç seks