Nişanlımı yatakta parçalamak istiyorum ve her şeyi yapıyorum ve libidomun yüksek olması konusunda abartıyor muyum?

Akrep kadınıyım ve 3 ay sonra evleneceğiz, uzun soluklu tutkulu bir ilişkimiz var ama ilk günden bu güne aynı performans ve dahada artan bir istek oluyor ikimizde de fakat bende ki konusunda bir tık sıkıntı yaşıyoruz bazen. Nişanlımın çok hoşuna gidiyor böyle olmam fakat ben onun suratından parmak uçlarına kadar haritasını çiziyorum, poposunu elleyip öpmek ısırık atmak da hoşuma gidiyor aşk yaşıyorum hatta poposu ile, o poposu konusunda ben istiyorum diye izin veriyor ama zorla yani, napıcam bilmiyorum, geldiğinde bazen nefes aldırmıyorum, fantezi konusunda sıkıntımız yok ama abartıyor muyum bilmiyorum. Ben sürekli ön se... me istiyorum sevgilim bu konuda bazen bodoslama atlıyor dayanamadığı için onu anlıyorum ama bunu ona anlattığım halde bazen o heyecanla unutuyor. Bunu onu incitmeden nasıl konuşabilirim arkadaşlar, arada bir ansızın olması güzel oluyor hoşuma gidiyor diyor? Haklı olabilir mi yoksa konuşmalı mıyım tekrar bu popo sınırlaması ve bodoslama sert yapmak konusunda.

Nişanlımı yatakta parçalamak istiyorum ve her şeyi yapıyorum ve libidomun yüksek olması konusunda abartıyor muyum?