Gizli Üye(25-29)10 ayYoo hayatım sormaya çalıştığı şey şu ben oral ilişkinin hastasıyım yapmadan duramam o bölgeyi tamamen temizleyebilir misin demek istemiş bence. Valla insanlar epilasyona gidiyor soyunuyorlar da ben doğru bulmuyorum. Kasıkla dizden yukarısının arasında kalan bölgeyi başkasına göstermek haram, kadının kadına göstermesi bile haram. Giderim yaptırırım ne var dersen harama gireceğini bilmeni isterim. Ayrıca oral ilişki dinen mekruh zaten haram olma şüphesi olan şeylerden yani. Bizim bir tanıdık genital bölgeye lazer epilasyon yaptırdı sonra kadının elinde vücudunda falan geçmeyen yaralar çıktı. Dinine düşkün bir kadındı da ona rağmen yaptırdı. Ben dine göre yaşamayı sevenlerdenim müslümanım cümlesini boşu boşuna söylemeyi değil hakkını vererek yaşamayı tercih ediyorum oral ilişki yaşamadım yaşamak da istemiyorum. Biz de zevk almayı biliyoruz heralde dudakla yapılan her şey inanılmaz güzel ama kimse için ahiretimi yakamam ateş bu ateş git yanan ocağa elini koy bakalım 2 dakika tutabiliyor musun neyine güveniyor insanlar anlamıyorum hani bi onlar akıllı zaten benim gibi düşünenler aptaldı
01 Yorumla- 10 ay
Birisunde agzina batacak yeni almis olsada digerinde kaymak gibi olacak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayŞöyle söyleyeyim dini açıdan uygun olmasada emin ol kadın senin özel bölgene meraklı değil, sana şehvet duymayacak. Kendin de yapabilirsin evde evet ama bu seni hem zorlar hemde daha çok kötü edebilirsin cildini imkanım olsa bende direk lazere giderim ama öğrenciyim bi lazer seansı için çok para veremiyorum. Yani sorun olmaz evet bu adamın sorması manasına da gelmiyor da oraya sen sonuçta seks yapmaya ya da kendini göstermeye gitmiyorsun güzelim. İçin rahat edəcəksə yine de bir hocaya danışabilirsin lazer konusunda o bölge için
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
10 ayBu süreç bu şekilde gelişiyor yani sen de ona koşullarını ve isteklerini söyle. Kibarca söylemiş olması da kayda değer bir şey. Bunu insan gibi söyleyemeyecek çok sığır var.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
10 ayBirbirinizi tanımanız için sorması normal tanımak önemli
Ama dayatmak saçma
Kimi insan natural sever genital bölge kıllarını kesmek bile istemez kimi insan ise hiç kıl kalmayacak şekilde lazere gider
İkisinin de kendi tercihidir, istediğini yapar.
Önemli olan iki zıt fikirdeki iki insanın birbirini tanimadan bilmeden evlenip bir arada kalması.
O yüzden iyice tanıyın birbirinizi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorunun okudum açıklamanı da, ama seni haklı bulmadım evet bende Müslümanım ama kadınının temiz olması da benim için önemlidir ve dinimiz de temizlik denen şey de bir kuraldır "temizlik imandan gelir" diye bir söz var bilir misin bence sen hiç evlenme temizlik her şeyden önemli bir unsurdur
18 Yorumla- 10 ay
Kıllar kirli mi? Erkekler neden temizlenmiyor? Size göre sizin kıllanınız normalse kadınlara göre de normal olabilir. Popüler kültürün esiri olmuş herkes !
- 10 ay
Temizlik bütün dinlerde var
Soran10 ayYazılanları okuyup öyle yorum yapın oyleyse. Boş konuşmuşsun çünkü.
Soran10 ayOkuduğunu idrak yok cdden
10 ayCanım olayın dini boyutuna girerken temizlik de imandandır, kocanın karşısına kıllı şekilde çıkmayı planlamıyorsan tabiki lazere gitme, düzenli ağdanı yaptır ya da yap msela. Erkek kadın farketmez kıl çok rahatsız edici bir şey, şahsen ben kıla kadın olarak tahammül edemiyorum. Kimse kıllı birisinin poposunu yatakta öpmek istemez ya da vücuduna dokunmak istemez, insanı soğutur yani.
411 Yorumla- 10 ay
Kaldı ki sevgili yapmak da dinen caiz değil :))) Bence sen işine geleni kendine doğru edinmişsin, evlenmeden önce bu muhabbeti yapmış olman bence ağda yaptırmana da engel olamaz olmamalı. Bence evleneceğim, cinsel hayatımız da var ama daha 1 kez kıllı görmedi beni, epilasyona gittim, seansına kadın giriyor, genital bölgeni ağda ile al, kalan kısmı epilasyon yaptır. Bitti
- 10 ay
@berkatak Maksadım gerçekleri konuşmak, yani bazı şeylerin dinden girilip bahane edilip arkasına sığınıp bazı şeylede de dini ihmal ederek yaşamak bana trajikomik geliyor. Mesele din ise o zaman sevgili yapmayı, evlenmeden vücut temizliğini konuşmayı, buluşmayı, ve temizliği de sorgulamak lazım. Sorsanız herkes imamı gazali. İşine gelen taraflarda tabi. Adam tabi soracak, temiz birisi ile mi yoksa bakımsız birisi ile mi evleneceğini bilmek ister insanlar. Zaten kendisi söylemiş çokta bakımlı değilim yazmış hanımefendi, dinde temizlik ve titizlik zorunludur. Bana bunları paylaşıp dini yerlerden girmek samimi gelmiyor açıkcası, dini olarak yanlış gelenlerin zaten bu platformlarda bunu yazıp paylaşması da kelalaka yani, internet de caiz değil ona bakarsak, kuran da dabbetül arz olarak geçer, örümcek ağı. :)) Enteresan herkes.
- 10 ay
@Rumeysatoz yorumu yanlış yere yazdınız hanımefendi. soruyu soran ben değilim :)))
- 10 ay
@Rumeysatoz arıza kadın kaybol yorumumun altından muhattabım sen değilsin, sevgili yapmayı günah saymayanların vücut temizliğine günah demesi ve sizin bunları savunmanız pasaklılığınızı ve pislik oluşunuzu ortaya çıkarıyor. Sen kimsin yırtık dondan fırlar gibi çıktın, sende mi kıllarını almıyorsun, soruyu soran muhattap kişiye yorum yap bana değil, benim şahsi yorumum, sormuş yorum yaptım sen kimsin ki karışıyorsun yorumuma arıza
- 10 ay
uzerine eklenecek birsey yok.. gayet net ifadeler.. sorana ozgu degil maalesef genel anlamiyla dini yasanti dunyevilestirilmis durmda.. . itikad yerinde ok. ibadet de bir noktaya kadar (farz vaciplerin uyguluanmasi gibi ) konu sosyal iliskilere gelince orada tamamen sapitmis durumdayiz. kendi kendimizi kandiriyoruz.. daha da kotusu bunu savunma olarak kullaniyoruz.. mesela utaniyorum deyip kesse sorun yok.. hakli derim ama dinen de sakincali dendiginde yaa bi sagdan sagdan git de engel olma diyesim geliyor.. din nefsi arszularin veya korkularin mesruiyet kaynagi olmus yazik..
su internet konusunu acsana biraz.. web ten dabbeye nasil bagladin - 10 ay
@berkatak Yani açık saçık herşeyin olduğu platformlarda takılmayı biliyorlar, baksanıza buraya yazı yazmaya üşenmiyor kimse ama dini olarak uygun görmeyip işine gelen şeylerde herkes imamı gazali. O açıdan bağladım.
Soran10 ayKıllı sekilde ne onu anlamıyorum. ki. temizliğimizi yapiyoruz ama lazer olmamış sekilde bu kadar basit. Lazere gitmeyen temiz değil mi yani
- 10 ay
@berkatak Neden korktun anlamadım :))
- 10 ay
Yorumu iyi okuyun, lazer değilse ağda yapın demişim, siz bakımlı değilim yazmışsınız. Kendiniz söylüyorsunuz ayıp, dinen uygun görmüyorum diye:) Neyse siz ne yazdığınızı ve yorumumu okuyun bence, saldırmadan gerçekleri yazdım. İşinize gelince dinen caiz değil ama sevgili yapmak ve onunla bunları konuşmak caiz. Ne perhiz ne lahana derler kaldı ki erkek de kadında vücut temizliğine dikkat etmeli. Tüylerim var demişsiniz, alamam sadece genital de var demişsiniz kör değilim okudum. Tercihler tartışılmaz ama soruyu soruyorsanız cevapları da reddetmeyeceksiniz, kimse hakaret etmiyor, fikrini söylüyor. İyi günler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayEvlilik yolundasınız ve karşındaki kişi genital bölge temizliğine önem verdiğini ve temiz birini istediğini söylemek istemiş. Eğer bu konulara çok fazla giriyorsa temiz olduğunu ifade et konuyu kapat. Eğer aşırı titiz biriyse ve lazere gitmeni istiyorsa o zaman açık konuş dinen doğru değil. Kendi temizliğimi kendim yaparım de 👍 sonuçta evlilik ciddi bir konu ve bunun açık konuşulması ileride olası bir boşanmayı engeller.
20 Yorumla
10 aySaygı duyarım düşüncene. Ben olsam evleneceksem bir hastanede giderim lazere ama parasının en azından yarısını o ödemeli 🤣 sonuçta ben kimin için gidiyorum di mi? 🤣 Bence sen de sen gidiyor musun diye soruyu ona çevir. Kendisi o kadar bakımlı olamiyorsa senden niye bekliyor? Oldu olacak bir de evlencez ya sen şimdi günde kaç kalorilik diyetle besleniyorsun diye de sorsun 😄
10 YorumlaGitmek istememekte çok haklısın tabi ama bence bu soruyu sormak isteyebilir. Eğer gitmeni istiyorsa ısrarla bu ikinizi ilgilendirir fakat artık evlilik dönemine girdiyseniz bazı belirli ölcütler olması kaydıyla merak ettiğini sorması gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca bunu sorması gitmeni istedigini belirtir bence. Verdiği tepkiden anlarsın zaten.
10 Yorumla
10 ayİslami açıdan demişsin ama İslami açıyı düşünüyorsan sevgililikte haram
Seni bilmem ama günümüzde sevgililil adı altında el ele tutuşmak öpüşmek seks haram
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum canım sana. Yani kadın kadına bile olsan özel yerlerini göstermek yanlış. Sağlık sorunu olmadığı sürece. Ayrıca partnerinin bu tarz sorular sorması normal
30 YorumlaGitmen kendin açından da iyi karsi taraf icin de. Bebek gibi olucak cildin bi sure sonra cogu bolgende artik tuy kil cikmayacak bile. Bakımlı olmak herkese lazim. Bunu kendine dedirtmemen lazımdı 🤦🏻♀️
42 Yorumla
Soran10 ayBunu anladığı için sormuyor sadece ilerisi için soruyor. Anlayabileceği bi durum. yok. Ki. ben tüysüz bi insanim. zaten. o tarz problemlerim cok. yok bi bölge hariç. Onunda İslami açıdan uygun oldugunu düşünmüyorum. Herkesin yapiyor olması da uygun olduğu anlamına gelmiyor benim. icin
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Böyle şeyler sorulması günümüzde normal!
Erkeğin maaşı da sorulur, evi sorulur, birikimi sorulur, bence tüm sorular sorulabilir! 😅
Herkes aklına geleni içinden geleni sormalı soru işareti kalmamalı! 😅
Demek ki kılsız prüzsüz istiyor! 😅
Bana göre bir erkek bunu soruyorsa kendisi de gitmeli lazere! 😅
Ben sormam çünkü önemsiz. 😅
Kıl doğal bir şey insanın poposunda bile çıkıyor! 😂00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
10 ayYani Sadece böyle şeyleri merak edip sorabilir Çünkü insan partnerinde bazen görmek istediği şeyler oluyor ve bunları doğal olarak sorabiliyor bunda bir şey yok ama soru sorma şekli çok önemli Eğer böyle yargılar gibi soru sorarsa İşte o zaman sıkıntı var demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySen doğru olanı yapıyorsun o kadar bos erkekler var ki burada yanlarına gitsen ter pis kokuyorlar her yerleri kıl bakımsız burunlarından mukus eksik olmayanlar gelmis burada pissin evliliğin 3 ay sürer hepsinin ayakları les kokuyo burada akıl veriyorlar sen bunları dinleme düşüncelerinde haklısın
20 YorumlaO sırada lazerci ablaya her tarafını açan ben lol. Püüü hiç ar namus kalmamış bende biraz bile utanmaz mı insan.
20 YorumlaBu yönü ile düşünüyorsan eğer evde lazer cihazları var alıp kullanabilirsin. Evlilikte kişisel bakım çok önemli bence. Ve bu kıl tüy olayı en başta geliyo
20 YorumlaTabiki normal değil. Daha şimdiden bu soruyu sormaya cüret ediyorsa ilerisi senin için çok karanlık geçecek demektir.
21 Yorumla
Soran10 ayKaranlık derken
10 ayKadınlara gösteriyor sanıyorsun ama erkekde var maalesef. Sana çok hak veriyorum. Sevgilin şunu öğrenmeye çalışmış ne kadar bakımli ilerde ani spontane gelişen sekslerde temizmi çıkar kıl varmıdır diye evham yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayArkadaşım temizlik imandan gelir, lazer bu dünyada kadınlar için özellikle en iyi buluş. Bunlari unutma... sana ne için sorduğunu biz bilemeyiz çok farklı bir sebebi de olabilir bunu ona sormalisin. Kadin kadını ölçülü görmeli safsatalarina inanacak kadar kör cahil olmayın lütfen yazıktır.
02 Yorumla- 10 ay
Asıl kör olan sizlersiniz. Kadın diye her yerimizi açacak değiliz ve bunlar safsata değil Allah'ım emirleridir. Siz böyle diyerek Allah'ın emirlerini yok sayarak dinden çıkma yoluna gidiyorsunuz. Sen çok istiyorsan gidip aldırırsın ama insanların dini hassasiyeti için kör, cahil, İslam'a, Allah'ın emirlerine safsata diyemezsiniz
Cevap sahibi10 ayKimsenin inancına lafım yok, bunlar Arap mahluklarin uydurduğu safsatalar... bir kadın başka bir kadını çıplak görebilir bunda sakınca görmüyorum. Doktora nasıl gidiyorsan bu da öyle bişey. Sende günah diye öyle pis pis dolaş, Allah kocan olacak kişiye sabır versin. Gunah diye diye dünya pislikten gecilmiyor.
Gizli Üye(45 üstü)10 ayona neymiş ki nefret ediyorum ya böyle her halttan haberdar olmayı seven adamlardan aman ya bu adamlarda herşeyden haber olmaktan ne zevk alırlar bilmem yaa bazı şeyleri de bilmeyi verin bee
37 Yorumla
Soran10 ayDemi
Cevap sahibi10 ay@Korayawcı alakasız gelen ne
Cevap sahibi10 ayyaniii adamlar olmuş karı kadınlar da olmuş adam yaa hiç kimse yerini ve haddini bilmiyor
Soran10 ayKesinlikle bacım
Cevap sahibi10 ay@Korayawcı zten kendini bilen kadın temizdir ve buna da dikkat eder ama nasıl temizlendiğini bilmek irdelemek saçma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayEvet olayin dini boyutuda varda bu mumkun olan seylerden. Keyif icin gitmiyorsun. Ona bakarsan dogum icinde gitmemen lazim
12 Yorumla
Soran10 ayDogum zaruri durum değil mi ne mantıksız konuşuyorsunuz ya
- 10 ay
Bana bak edepsizlik etme. Duzgun ve terbiyeli yorum yapacaksan yap. Soru sordun cevap veriyoruz. Ben ne yazmisim yukarda? Zaruri durum yazmisim. Temizlikte zaruri bir durum demisim. İkiside zarruri demisim.
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Tamamen pürüzsüz bir vücut seviyorum demek istemiş olabilir. Ama bu senin kararin tabiki tüyleri almanın başka yolları da var sonucta. Acik açık konusmalisiniz bunları ilişki ciddi sonucta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayKendinden eminsin ve temizsin diyorsun, niye sorduğunu sen niye ona sormadın,
ayrıca kıl çıkmasının bu sebebi var bu şekilde yaratılmışız ağda yaptır daha iyi00 Yorumla
10 aySonucu yazayım direkt. 1-2 yıl sonra kıllı vajinandan sıkılıp, kaymak gibi vajinalı biri ile görüşür. Çiftlerde temizlik karşındakine de saygıdır. Ayrıca jilet, ağda gibi yöntemler kadınlarda vajinal görüntü olarak berbat duruma sokuyor. Lazer epilasyon gerçekten muhteşem görünüyor. Tabi erkek de yaptırmalı. Eğer çok dine bağlı isen zaten vajina-penis görmek uygun değil yorgan altında yapıyorlar diye biliyorum. O zaman da yaptırma boş ver :)
04 Yorumla- 10 ay
Hahahaaa özel bölgeyle insan secmekmi süpermiş 😀😀😀
- 10 ay
@Rumeysatoz Ben yazdığımdan mesulum, senin anladığından değil. Burada insan seçmek ile alakalı bir durum yok.
- 10 ay
İlk paylaştığın cümle belli ediyor
- 10 ay
@Rumeysatoz Gerçekler onlar...
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Soru aslında abes degıl bence sorabılır başından bazı şeyler sorulabılınır pekı sız neden gıdemessınız o kısmını anlayamadım
02 Yorumla
Soran10 ayİslami açıdan uygun görmüyorum cok elzem bisey olsa evet yapılır ama kendimizde halledebiliriz
- 10 ay
Buna saygı duyarım sızın vücudunuz sızın tercıhınız ama duruma kalıcı bır çözümü varken ben kendimden emınım lazere ıhtıyac duymadan aynı kıvamda temız olabılırm dersenız saygı duyarız düşüncenize büyük kolaylık çünkü evlılık ev işi coluk çocuk derken ondan bazen hazır olamıyabılıyor ılerıye yonelık düşündüğü zaman ınsan mantıklı gelıyor lazer
10 aySenin özel bölgeyle ne işi varmış evlenmeden bu konular ne saçma
30 YorumlaBakımlı seviyor demek ki ama ne kadar lazere gidersen git bikini bölgesi bitmiyor zaten
12 Yorumla
Soran10 ayZaten tüy problemim yok şükür. Bi orası var. Onuda İslami açıdan uygun görmüyorum açıkçası
- 10 ay
Gerçekten bitmiyormu genital bölge? Her yer aynı mı yoksa iyi yer olunca biter mi
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Burada lazerle gidiyorum diye hava atanlar var ben orayı lazer olacağım diye eşimden başkasına göstermem dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani gayet açık, dediğin gibi isteklerini alttan alttan belirtiyor ki evlenirken neyle uğraşacağınız belli olsun diye
00 Yorumla
10 ayYaw kadın dediğinde orman olacak aha böyle kukusu Amazon olacak ayı da cebelleşecek gardaş @heliosphere
01 Yorumla- 10 ay
Evet
Gizli Üye(25-29)10 ayEşlerin birbirine bu soruları sorması çok normal ve sorulmalı da evlilikte sonra cinsel problemler yaşanmaması için kil meselesi o kadar da önemli değil tabi lazere gitmek istemiyorsan evde yapabilirsin cihazları var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBende İslami açıdan dolayı lazere, kuaföre gidemiyorum. Evde ağda ile denedim ama yok yapamıyorum çok zor. Eğer yeterli bütçen varsa ev tipi lazer makinesi alıp kendin yapabilirsin. Ama iyi araştırman lazım ki kötü bir şey olmasın
00 YorumlaMerak ise normal ama bu onun düşüncesinde değişmeye sebep olacaksa geçerli bir sebep değil, öyle bir durum varsa saf sevgi görmüyorum şahsen
00 YorumlaBence haklı. Evlilik düşünüyorsa kıllı kadın sevmiyordur. Lazere gitmek artık her kadının yapması gereken bir şey diş fırçalamaktan farksız bana göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aylazere gidemem ne maddi durumun yoksa maddi durumdan gidemiyorum de gitmeyi isterim de. lazer sadece erkek icin degil kendin icjnde her an sekse hazir ozguven sağlar.
07 Yorumla
Soran10 ayİslami acidan uygun görmüyorum. Ki tüysüz bi insanim zaten sadece bölgesel var. O bolgeninde kadın kadına dahil sakıncalı oldugunu düşünüyorum
- 10 ay
İslami açıdan amacın kocanı memnjn edip aileyi ayakta tutmaksa neden caiz olmasın.. Allah kolaylaştırin zorlaştırmayin buyuruyor. Ki ; zaruret halinde hüküm kalkar. İslam dini oyuncak değil ama her zaman kul için kolaylık sağlar. Nasıl ki farz olan oruçu tutar iken sağlık kötüye gidiyorsa bırak tutma dediği gibi.
- 10 ay
Dostum ne alaka oruçtaki konu hayati tehlike, dediğin şeye bak.
Ha gittiğin yerde bana cihazı nasıl kullanacağımı gösterin ben kendim kullanayım diyebilirsin.
Ya da bunun cihazları ucuz şeyler zaten alınabilir.
Ancak ben geçen gün bir yazı okumuştum. Bir profesör bu lazer epilasyon konusu yüzünden cilt kanseri aşırı derecede artıyor yazmıştı, siz kendiniz araştırın tabi yine de. Saygılar - 10 ay
@arslansss siz anlamadınız galiba İslam da ibadet sağlığa zarar veriyorsa bunu kolaylaştırırarak yapmamız için alternatifler gösteriyor dinimiz. Bu hanımefendi de İslam'a aykırı olduğu düşüncesi ile bakım yapmaktan çekiniyor olduğunu söyledi. Buna istinaden bende " aile saadeti için gerekiyorsa bakım yaptırmak mümkün dedim. " Sizin dediğiniz gibi lazer kansere yol açıyorsa elbette sık sık gitmemek gerekiyor ya da hiç.
- 10 ay
@arslansss ben o kadar detaya girmedim sadece konuyu özetledim. Detay için teşekkür ederim 🙋🏻
10 aySorabilir sende rahatsızlığını dile getirirsin anlarsa ne ala
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayMadem evleneceğin kişi o zaman bunu neden merak ettiğini sormak istiyorum deseydin ya. Erkekler genelde böyle sorular sormaz. Evlenmek istiyorsa zaten çekici geliyordur
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYa da sende ona sor haftada kaç kez bütün vücudunu tıraşlıyorsun? Koltuk altı kıllarını alıyorsundur inşallah de. Koltuk altı kılı almayan erkekler pistir.
Gizli Üye(25-29)10 ayKnk kimse keyfinden poposunu @mını açmıyor herhalde elaleme, kıldan kurtulmak istiyorlar sadece, eğer açamam diyorsan al lazer cihazı kendin evinde yak kıllarını
10 Yorumla
10 aykotu bisey sormamis butun kadinlar gitmeli temizlik şart yani
16 Yorumla- 10 ay
Erkeklerde gitsin kıllı bacakları dösleri var
- 10 ay
kılsız erkekmi var abla? sen kılsız seve bilirsin ama kılsız erkek erkek degildir benim icin :DD herkesin bi dusuncesi var
- 10 ay
Osun kadin kılsızsarti varsa erkekte kilsiz olsun hani eşittik
- 10 ay
baska seylerde esitlik bence daha önemli boyle seyelrde esitlik aramamalısın erkeklere o kadarda pnemli degil ama isteyen etdire bilir ve sende kıllı sevmiyosan sevgiline lazer yaptırmasını soyleye bilirsin sizde esitlik olsun o halde :)
- 10 ay
Erkeklerde önemli noye değil farkları ne onları babalarimi doğurdu
- 10 ay
kılsız erkek erkek degil yani ama senin icin tam tersiyse kendine lazerli erkek bulursun :))
10 ayIpl lazer cihazı alabilirsiniz çünkü daha kullanışlı
00 Yorumla
10 ayEve al kendin yap ya da şöyle o alsın... Bu kadar abartmaya gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
10 ayBilemedim. Direk sorulacak bir soru değil kanımca.
00 Yorumla Normal. Kız diye kıl yumağıyla kimse evlenmek istemez
00 Yorumla
10 ayBakımsız biri misin sorguluyor her şey sormakta özgür evlenecek sonucta
00 Yorumlaİyi bir şey gidebilirsin sıkıntı olmaz onlar işini yapıyor sonucta
00 Yorumla
10 ayNormal evlilik yoluna gidiyosun samimiyetin vardır diye düşünüyorum sorulabilir
00 Yorumla
10 ayBelki nişanlılık olabilir ama sevgililik çok erken bu tür konuşmalar için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayhaklı evleneceksen istediğini yapmak zorundasın o konuda dini olarakta öyle oranı buranı millete açmak istemiyorsan git bi lazer epilasyon cihazı al evde yap zor bişi değil
00 Yorumla
10 ayAdam engel istemiyor işte evliyken yatak hayatında. Ondan soruyor. Gitmiyorsanda git demek istiyor.
00 Yorumla
10 ayUfaktan ufaktan isteklerini soru iması ile dile getiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBu yola girdiğinize göre uzun zamandır var olan biri, şimdiye kadar nasıl anlamamıs gidip gitmediğini, insanın elinin üstünden bile ya da görünen yerlerinden anlaşılıyor kıl durumu
00 Yorumla
10 ayAdam nereye. girceğini bilmek istiyo işte.
Normal merak
00 YorumlaNormal aslında, o yönü de merak ediyor yani cinsellik..
Gitmemek senin kararın ✔️00 Yorumlasormasında pek sakınca yok ama evlilik yoluna girmeden önce açıkca sınırlarınızı cizin istemediginiz şeyleri bilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayDemek hiç tüy sevmiyor ki söylemiş sende uğraşma diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBanada demişti. Sen bana diyeceğine git o kıllı göğsünü yaptır demiştim😂😂😂 bende bakımsız biri değilim allah'tan 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBen uzaklaşırdım ona neymiş ki benim lazerimden kılımdan tüyümden garip ne alaka
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKanka evlilik dışı cinsellik istiyor senden normal değil
07 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@xbogax evli değiller neden soruyor ki ilişkiye giricek adam ondan soruyor evlendikten sonra zaten lazere gönderir bunun için sormaz saçma soru
Soran10 ayEvlilik dışı cinsellikle ilgisi yok. Evliliğe adım atacağız ama birbirimize temas olayımız bile yok olayın dini boyutuna dikkat etmeye çalışıyoruz
Cevap sahibi10 ayOzaman evlenmeden neden soruyor çok saçma geldi sorması bana ve sevgilisiniz nikah tarihi bile almamissiniz
Cevap sahibi10 ayHani nikah tarihini alsanız şöyle olur lazer parasını vermek ister sana belki ozaman olur ama gidip sevgiliyken sorması ayrıca evlilik yolundayız diyorsunuz ama sevgilisiniz sevgililik evlilik yolu değil herkes zaten başta evlilik yolu için sevgili olur
Soran10 ayAslinda evlilik tarihimiz falan kafamızda belli. Bi aksilik olmazsa planlarımız var. Yakın yani tarih
Cevap sahibi10 ayEvlilik planlarınız varsa nişanlı oluyorsunuz ozaman soruda neden sevgilim dedinki ozaman başka belki masrafını ödemek istemiştir
Gizli Üye(25-29)10 ayÖncelikle dini boyutu açısından önem vermeniz çok güzel bir durum ama sevgilinizin neden lazer için soru sorduğunu tam olarak anlayamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayÜf lazer cihazı falan al o zamn bişi olmaz kanki yemezler seni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGotundeki killarida alirmisin diye sende sor ne hissedecek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayburada mısın sana çok önemli bir şey söylemem lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aybence sorabilir sorması da şimdi çağda lazerde çok normal sen o kadar dindar mısın?
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat