Selamm,
Sadece sarılıp uyuyabilen, dokunmadan ve sevişmeden durabilen insanlar ne kadar samimi?

Selamm,
Sadece sarılıp uyuyabilen, dokunmadan ve sevişmeden durabilen insanlar ne kadar samimi?

Tabii ki öyle yani çiftler her dakika her saniye seks yapacak diye bir şey yok Bazen bir seks sonrası veya bir Seks öncesi veya Hiç olmasa bile birbirine sarılıp uyumanın verdiği keyif gerçekten bir başka ve şu da var ki Sadece sarılıp uyuyan resim çiftler birbirine sadece cinsel amaçla yaklaşmadığını da bir göstergesi olarak karşımıza çıkmaktadır
Bunu yapabilen ya libidosu çok düşüktür ya da özel teknik kullanıyordur😉
Ben de ilk bakışta mümkün değil derdim son anda aklıma geldi.
Tabancayı boşaltmak 🤣
Kız ile buluşmadan hemen önce birkaç kere boşalırsa çavuş yorgun düşer sadece sarılıp uyuyabilir. yoksa çavuş hazırolda herkesi gece gece ayağa diker 🤣
Cevaplara baktım da 🤣 kadınlar gerçekten çok saf. Çavuş ile gerçek anlamda tanışmamış lar 🤣
Dediğim gibi özellikle bir strateji izlenmiyorsa...
Eğer bir gün sadece sarılıp uyuyalım dersem inanmayın kızlar 🤣
Ama 3kere boşaldım yemin ederim sadece sarılıp uyuruz dersem ancak o zaman inanın 🤣
Full yalan bence. Bir insan bir insana seninle sadece sarılıp uyumak istiyorum diyorsa ağına düşürmeye çalışıyordur direkt söyleyemediği için bunun tek Türkçesi “seninle sevişmek istiyorum”.
Evet, samimi. İnsanın sevişmeye ihtiyacı olduğu kadar sarılmaya da ihtiyacı var. O yüzden gayet normal.
Cevap
10Cevap
evet bende sarılır uyurdum sadece
Bunun samimiyetle ne alakası var ki her gün uyumadan önce sevişmek zorunlu mu
İnsanın fiziksel olduğu kadar duygusal ihtiyaçları da var neden anormal bişey olsun? Şahsen sevdiğime sarılıp uyumak benim için çok değerli olurdu.
Evet geliyor yani huzurlu ve mutlu da hissettirir illa sürekli dokunup sevişmek gerekmez bence tabii bu benim görüşüm herkesin fikri farklıdır
Samimiyetle alakası yok. Tensel doyum var ruhsal doyum var. Şimdilerde herkes bedenlerini doyurup gidiyor. Ruhlar, kalpler, duygusallık aç kalıyor
Ben öyleyim iradem kuvvetlidir zamanında böyle çok arkadaşça arkadaşımda oldu sevgilimle de oldu yani iradem kuvvetlidir uslu uslu yatabilirim çok oldu arkadaslarimla birlikte duşa da girdik sarılıp uyudukta
Samimiyetle alakası yok. Ruhun daha çok doyuma ihtiyacı var. her şey bedensel değil..
Pek samimi gelmiyor yani Özellikle aralarında dini nikah yoksa zaten günah
Bir insanın samimi olması için böyle şeylere gereği yok
Ben yaptım tavsiye ederim çıkarlar işin içine girince akım derken b.. okum oluyor
Yapsa sapık yapmsasa samimiyetsiz ne olsun istiyosunuz 😂
Samimiyet ne alaka anlamadım
İstediği sadece uyumak olsa da olmasa da samimi gelir ama niyetini kendi ağzıyla söylerse anca anlaşılır ya
Samimi değilse umurumda değil jfjf
Çok samimi neden olmasın illa bişemi olması gerek
Hiç bir şey yapmadan uyuyana inanmam
Deli uyurum. Tepiklerim
Aseksüeller ne etsin
Çok samimi geliyor.
bende öyleyim
Efsane
geliyor
önce tensel doyum sonra duygusal doyum
Kadın için seks duygularında başlar. Erkeklerin görmezden geldiği, kadın ruhundan anlamadığı gerçeği.
Evet romantik
Seviyorsam dokunurum dokunmak isterim
İşte samimi dürüst bir hanımefendi
Büyük irade
Evett