çok pişmanım. sktik bi kere nasıl acıfı :) Korkudan ödüm koptu. mecburiysettten yaptım ciddiyim. arkamdan erkek değil demesinler diye . Bir yerden başladık sonra dur durabilirsen alkol gibi mübarek alıştım
kadını kaptan beni çok sevdiği için ısmarladı. kaçsam sekmedi diycekler arkamdan. yani erkeklik baskısı herkes sanki sen yapman lazım ne biçim erkeksin. eğlenceyi herşeyi ödedi kzılarıda satın aldı artık sadece yapmaktan başka şansım yok anla beni sende oslan aynısnı yapardın inan. biz erkekler laf soylrsek adama koyar. ama ekrke dese kadın umursamaz ama kadına kadın beceriksizssin derse :) o zaman koyar değilmi aynı şey bizdede gecerli sekeceksin başka çaren yokk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
yapmadım.
çok pişmanım. sktik bi kere nasıl acıfı :) Korkudan ödüm koptu. mecburiysettten yaptım ciddiyim. arkamdan erkek değil demesinler diye . Bir yerden başladık sonra dur durabilirsen alkol gibi mübarek alıştım
Nasıl mecbüriyet
kadını kaptan beni çok sevdiği için ısmarladı. kaçsam sekmedi diycekler arkamdan. yani erkeklik baskısı herkes sanki sen yapman lazım ne biçim erkeksin. eğlenceyi herşeyi ödedi kzılarıda satın aldı artık sadece yapmaktan başka şansım yok anla beni sende oslan aynısnı yapardın inan. biz erkekler laf soylrsek adama koyar. ama ekrke dese kadın umursamaz ama kadına kadın beceriksizssin derse :) o zaman koyar değilmi aynı şey bizdede gecerli sekeceksin başka çaren yokk
Hiçbir şeyi haketmeyen ex imle yaptığım için pişmanım tanımadığım biriyle yapsam bu kadar pişman olmazdım
Niye onla yaptın
O zamanlar sevgiliydik ve onu iyi birisi sanıyordum
Nasıl kandırdı peki
Sevdiğini sanıyordum
olur mu hiç sağolsun ilk deneyimimi asla unutmaadım
Hayır ama ilk sexsim yanlışlıkla fantezili oldu
Evet geciktirdiğim için pişmanım. Daha önceki teklifleri evet demeliydim 🎉
evet ağlayarak ve kosarak kaçtım bidaha asla seks yapmadım
Kadınlar pişman olabilir de Erkekler sanmam. Sen pişman mısın?
Hala elim ayagim titriyor dusununce 😂
Hayır benim için çok güzel bir deneyimdi
Evet keşke daha fazla yapsaydım pişmanım.
hayır 33 yaşınd akomşumla olmuştu ben 17 diydim
hiç yapmadım ama pişman olmam muhtemelen
Hayır Bi kaç kere daha yaptık zaten
Erkekler için sorulmadı sanırım
Yok cok atesliydi
Eşimle olucak pişman olmam😉
Hem evet hem hayır
Neden
Çünkü plansız ve hiç düşünmediğim biriyle olmuştu
evet
Hayır.
Hiç değil
kısa sürmüştü. :D
kısa olduğu için pişmanım ama sonra acısını çıkardım. Sen pişman mısın?
Pişmanım
daha seks yapmadım
evet ama paralı olmasından pişmanım :(
Yapmadim
şükür hiç yapmadım
Hayır
Daha yapmadım