AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet isterdim baya
Önceden bilmek en iyisi
Sevişmeden önce, sonra da, sürekli
Yapmadan önce ne yapılacağını dinlemek az sürprizi bozmaz mı aslında
Aksine, iki tarafı da daha fazla heyecanlandırır. Hem konuşurken hem sonrasında düşünürken. Daha fazla hayal kurarsın. Bir de belki karşı tarafın istekleri senin hoşuna gitmeyecek senin için fazla gelecek. Bunun sevişme esnasında sana sürpriz olmasındansa ve o an ilk sevişme heyecanının ve tümmm libidonun sıfırlanmasındansa öncesinde konuşup anlaşmak her zaman iyidir. Belki sen soft seviyosun ama karşı taraf sert istiyor. Belki sen dominant tarafsın ama karşı taraf da dominant olmak istiyor. Ya da belki karşı tarafın fantazisi de straponla seni * ya da iki üç dört erkek birden grup yapmak. İlk sevişmende böyle sürprizlerle karşılaşsan hoş mu olur :d sürprizler birbirinizi tanıdıktan sonra yapılır, zevklerinizi öğrendikten sonra. Sevişmediğin zamanlarda da cinsellik konuşmak aradaki cinsel gerilimi diri tutar, iyidir.
Ben sürprizlerden yanayım kadın ile o ten uyumu enerjiyi hissetmişsem öncesinde kadını azdırmam tahrik ederim kısa bi şekilde ama detaya girmem ve o sevişme anı benim için özgürlük anıdır o an sinir stres gerginlik tamamen bitmeli kadınıma bunu yaşatırım o an kölem olur benim adeta bulutların üzerinde kalmasını hep sağlarım kadınım haz aldıkça ben daha sert olurum daha fazla zev alırım ama buna dayanmalı yoruldum sıkıldım yeter diyenden zaten olmaz bunu öncesinde konuşsan da fayda etmez atar tutar o an iri kalın aleti görünce yoruldum der bunu istemem ben
Heh işte öncesinde konuşmak bu yüzden önemli. Sen o da senin gibi istiyor sanıp heyecanlanacaksın ama o kölen olmak istemeyecek, seni köle yapmak isteyecek ya da hemen yoruldum yeter diyecek ve sen hayal kırıklığına uğrayacaksın, m*l gibi kalacaksın ortada. Bu yüzden önceden konuşacaksın ki anlaşmazlıklar olmasın. Uyumsuzsanız hiç ilişki seviyesine girmezsiniz bile. Bunları da konuşmadan bilemezsin. Yoksa o kıçını döner yatar sen de s*kin elinde kalırsın öyle
Önceden duymak isterim
Mesela uçuk bişey olursa
Nasıl bişi
Tamam anlatacağım hazırsan
Gönder gelsin
Herkes görsün istemem
Çok sert ve fazla uç ama sorun olur mu
Nasıl bişi işte söyleyin allah allaj
Ben oral çok severim kadın önümde dizlerinin üzerinde eğildiğinde saçlarından tutup iri kalın aletimi köküne kadar gırtlağına sokarkm sokarken de tokatlarım daha iyi yala der gibi tokatlayarak gözlerinden yaş gelene kadar köklerm ve sonrasında sıcak sıcak döllermmi akıtırım boqğzınq
Peki bunyn karşılığında sen kadınına ne vaat ediyosun
Bulutların üzerine çıkacak tamamen sinir stres gerginlik hayatındaki tüm sorunları o an unutacak titreye titreye defalarca boşalacak yoruldum dur yeter dememeli ama buna dayanabilmeli çünkü ben kadın haz aldıkça keyif alan biriyimdir
isterim
Nedir fantezin
İstemem
Sevişrken bulmak